Vissza

Keith Sherwood

a négy klasszikus jóga kortárs mestere

Keith Sherwood New Yorkban született. Kilenc könyv szerzője, legutóbbi, Sabine Wittmannal közösen írt könyve: Energy Healing for relationships. Több mint 30 éve tart előadásokat és workshopokat Európában, Amerikában és Afrikában.

Az energiamezők megtapasztalásának képessége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy azok az emberek, akik megfeleltek a feltételeinek, és a transzcendens kapcsolatot prioritássá tették, elérjék spirituális céljaikat.

 

Keith Sherwood
Karmikus sebek gyógyítása
EVERNESSIA
péntek, 2024-06-28., 09:30 - 10:30

A gyermekkorban és az előző életekben szerzett traumák, kötődések és energetikai blokkok által okozott karmikus sebek megzavarhatják a jólétet, a fizikai egészséget és a családi kapcsolatokat. 

Interaktív előadásában Keith elmagyarázza, hogy ezek hogyan befolyásolhatják az ember energiamezejét, hogyan blokkolhatják az energiaáramlást, és hogyan nehezíthetik meg az öröm, a szeretet, az intimitás és az öröm megélését, megosztását.

A korlátozások legyőzéséhez és az örömteli, jó egészségi állapot eléréséhez is segítséget nyújt. 

 

Keith Sherwood
A boldogság gyógyító ereje
SUTRA
vasárnap, 2024-06-30., 15:00 - 16:30

Minden metafizikai hagyomány célja a boldogság állandó állapota, az úgynevezett önmegvalósítás. Bár már most is boldogságban vagy, sajnos a boldogság tudatosítását karmikus terhek blokkolhatják: az előző életekből származó kötődések és külső kivetítések torzított finom energia formájában. 


A kivetítések és a karmikus terhek nemcsak a boldogságot, de a prána, az életenergia áramlását is blokkolják, ami megzavarja a kapcsolatokat és fizikai betegségeket okoz.

 

Ezen a workshopon Keith megtanítja a résztvevőknek, hogyan ismerjék fel a karmikus blokkokat, valamint egyszerű és gyakorlatias technikákat tanít a karmikus sebek leküzdésére és a prána áramlásának fokozására, például egy csakrameditációt. Itt megtanulható a csakrák erősítése és energiával való feltöltése.

 

Magyarázatot ad arra, hogy a külső negatív kivetítések hogyan hozhatnak létre karmikus terheket, és megtanítja a résztvevőknek, hogyan oldhatják fel ezeket a blokkokat. Végül lehetőség lesz megtanulni, hogyan lehet magasabb tudatállapotba lépni az Atman felfedezésével.