Vissza

Kalocsai Adrienn

Erdőterápiás szakember, Csendtörő

Adri életfeladatához vezető útjának magvas állomása a társadalmi tabujelenségek kutatása, a gyerekkori traumák mögötti rejtett világ. Ennek egyik állomása, a gyerekekre és őket körülvevő felnőttekre fókuszáló érzékenyítő és edukáló civil szervezet, a Csendtörő Alapítvány létrehozása 2020-ban. Előadásokkal, workshopokkal és egyéni konzultációval adnak hangot gyerekek mentális fejlődését érintő társadalmi kérdéseknek. 

Természetesen önmaga múltjának további, mélyebb feltárása ill. számos mentális egészségre fókuszáló képzés nélkül nem folytathatta útját.

Ezen az ösvényen továbbhaladva, visszatalált az Anyatermészet gyógyító erejéhez. Lelke az erdővel, a transzcendentális erővel ismét kapcsolódott, ami megmutatta szolgálatának irányát. Eközben meghallotta a belső hívást, és elkezdett mélyebben megismerkedni az erdő szakralitásával, az ősi természethagyományokkal, a fák energetikai hatásaival, mely tudás átörökítését egyik fontos feladatának tartja.

Az embereket vezetett erdőfürdő programokon és workshopokon segíti visszakapcsolódni a természethez, mint lüktető entitáshoz; ezzel támogatva őket, hogy kapu nyíljon önmaguk felé.

Illetve egyéni, nőkre fókuszáló trauma feldolgozást támogató holisztikus folyamatokat kísér. Előadásokat és workshopokat tart egyetemen, illetve vállalati közegben.

Gyerekeket erdőtündér avató egyedi programjával hívja vissza ebbe a csodákkal teli világba, ahol a Természet és a Lélek tisztán egymásra lel. 

A fesztiválon ismét előad, melynek témája a természet látható és láthatatlan ereje lesz. Tudománytól spiritualitásig, elmélettől a tapasztalatig. 

Hangot kapnak a természeti kultuszok, az ősi hagyományok, és rajtuk keresztül a modern ember természetkapcsolatának új lendületet adó szemlélete, annak azonnal beépíthető gyakorlatai, módszertanai.