Vissza

Hesz Deborah

Ciklus szakértő, táplálkozási tanácsadó, gyászcsoport vezető, rehabilitációs tréner

Egészséget és vitalitást szeretnél? Szeretnél egy egészséges életmódot kialakítani és megőrizni? Ahol a test - lélek - egyensúlyáról se feledkezünk meg..? Hesz Deborah vagyok Ciklus szakértő örömmel segítek neked elérni a legjobb egészségi állapotodat.

Szenvedélyem az egészséges táplálkozás és életmód. Hitvallásom az, hogy az egészség belülről fakad, és a megfelelő táplálkozás kulcsfontosságú ahhoz, hogy energikusak legyünk, erős immunrendszerrel rendelkezzünk, és a legjobb formánkat hozzuk ki magunkból. Az évek során megszerzett tapasztalataim és a táplálkozási tanácsadóként végzett tanulmányaim révén megtanultam, hogy minden ember egyedi, és mindenki más tápanyagigényekkel rendelkezik. Személyre szabott és tudományos alapú megközelítést alkalmazok, hogy segítsek Neked megtalálni az életmódodhoz és céljaidhoz leginkább illeszkedő táplálkozási rendszert.

Az elsődleges célom, hogy megtaláljuk azt az egészséges életmódot, ami hozzájárul az optimális testsúly eléréséhez vagy megtartásához, fokozza az energiaszintet és javítja a közérzetet és hormonegyensúlyt segíti. Fontos számomra, hogy a változatos és élvezetes ételekkel dolgozzak, így nem hiszek a szigorú diétákban vagy a drasztikus korlátozásokban. Ehelyett inkább arra törekszem, hogy megtanítsalak arra, hogyan hozz létre egy tartósan egészséges és kiegyensúlyozott étrendet, amely élvezetes és könnyen tartható az életedben. A táplálkozási tanácsaimat olyan gyakorlati és hatékony módon osztom meg veled, amelyeket könnyen alkalmazhatsz a mindennapi életedben. Nem csak táplálkozási tervet készítek számodra, hanem az életmódbeli szokásaidat is áttekintem, és javaslatokat teszek az egészségesebb változtatásokra.A segítségemmel megtanulhatsz táplálkozási döntéseket hozni, amelyek fenntarthatóak és hosszútávon elősegítik az egészségedet. Emellett megosztom veled a legfrissebb táplálkozási ismeretek.

Hesz Deborah
A bélflóra és a hüvelyflóra kapcsolata
Pranagarden®️
ayurveda, egészséges táplálkozás, holisztikus, workshop
szerda, 2024-06-26., 11:00 - 12:00

Az előadás során részletesen bemutatjuk, hogyan kapcsolódik egymáshoz a bél- és hüvelyflóra, és hogyan lehet ez a kapcsolat befolyásolni az egyén egészségét és jólétét.

Kiemelten fontosnak tartjuk megosztani a résztvevőkkel, mire érdemes figyelni a visszatérő bél- és hüvelyflóra-panaszok esetén, és hogyan kezelhetők ezek a problémák hatékonyan és természetes módon. 

 

Hesz Deborah
Hogyan rezonálj a ciklusoddal?
Pranagarden®️
ayurveda, egészséges táplálkozás, holisztikus, meditáció, önismeret, workshop
szerda, 2024-06-26., 14:00 - 15:00

Szeretnénk megosztani a résztvevőkkel gyakorlati tippeket és technikákat, amelyek segíthetnek nekik könnyebben kapcsolódni saját menstruációs ciklusukhoz és nőiességükhöz a mindennapi életben. Az előadás során hangsúlyozzuk a meditációs gyakorlatok és az önbizalomkártyák használatának fontosságát, amelyek segítenek az önismeret fejlesztésében és az önbizalom erősítésében.

 

Együtt felfedezzük a női energiák erejét és hogyan lehet ezeket az energiákat megerősíteni a mindennapi életünkben. Az előadás keretein belül lehetőséget teremtünk arra, hogy egy női körben, egy biztonságos és támogató közegben együtt éljük át női minőségeinket, és megoszthassuk egymással tapasztalatainkat és gondolatainkat a női létünkről.

 

Fontosnak tartjuk, hogy az előadás során beszéljünk a gyógynövényekről is, és megosztjuk a résztvevőkkel, hogyan segíthetnek ezek a növények a női szervek, test és lélek támogatásában. Megtanuljuk, hogyan lehet ezeket a gyógynövényeket integrálni a mindennapi rutinunkba, hogy támogassák az egészségünket és az egyensúlyunkat a hormonális változások során.