Amit az Everness-ről tudni szeretnél

Az Everness márkanév mára egybeforrt a tudatossággal és a közösséggel. Olyan minőségi eseményeket, termékeket, szolgáltatásokat vonultatunk fel a brand alatt, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb egyének egy boldogabb társadalomban éljenek. 

Számunkra a tudatosság azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk a döntéseinkért, tetteinkért, önmagunkért. Törekszünk arra, hogy folyamatosan fejlődjünk, tanuljunk, magasabb szervezeti és tudatszinten létezzünk és minél jobban megértsük a belső és a külső világunkat. Figyelmet fordítunk az általános jóllétünkre, jólétünkre, egészségünkre. Kiemelten foglalkozunk a környezetvédelem, fenntarthatóság témájával, az etikai kérdésekkel és a társadalmi felelősségvállalással is. Hiszünk a megengedésben és igyekszünk egy elfogadó, biztonságos teret kialakítani, bármibe is fogunk. 

 

Kiemelt és elsőszámú rendezvényünk az évente megrendezésre kerülő Everness Fesztivál, mely összehozza a hasonlóan gondolkodó, önismereti úton járó, tudatos életmódot választó embereket egymással. Kapcsolódások lehetőségét teremti meg, valamint eszközöket, módszereket mutat meg ahhoz a látogatóknak, hogyan kezeljék a különböző elakadásokat, traumákat, az életben jelentkező nehezebb helyzeteket, problémákat, stresszt és hogyan érkezzenek meg az önazonosságon, önfelvállaláson keresztül a harmónikus, szeretetteljes létezésbe. 

 

Tudatosság, feltöltődés, közösség.

 

Az Everness Fesztivál a Balaton mellett évről évre, 7 napon át több mint 300 programot kínál, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A rendezvény családbarát, gyermekek 14 éves kor alatt ingyenes látogathatják. A helyszíneket tematikus falvak adják, amik teljes értékű feltöltődést és kulturális táplálékot kínálnak. 

 

Az Everness Fesztivál immáron 10 éves múltra tekint vissza, ennek megfelelően a lebonyolításban fontos szempont a magas szakmai színvonal, így csak és kizárólag olyan koncertek, előadások, workshopok, zenés-mozgásos foglalkozások kapnak teret, amelyek hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly kialakításához, egy egészségesebb élet fenntartásához. 

 

Őszi feltöltődés

 

Az Everness Indián Nyár csendesebb, családiasabb, kisebb méretű, de exkluzívabb jellegű esemény, amely egy igazi erőmerítő hosszú hétvége a téli, hidegebb hónapok előtt. A programok az öt elem jegyében kerülnek megrendezésre, vagyis a föld, víz, levegő, tűz és a szeretet. Az öt elem egyben öt helyszínt is jelöl, amelyeken tematikus jóga, tánc, előadások, workshopok, meditációk, hangfürdők és koncertek zajlanak. 

 

Tudatos jelenlét a SZIGET Fesztiválon

 

A Sziget Fesztiválon Everness Chill Garden néven az Everness értékek mentén lelki és szellemi táplálékot nyújtunk a Szigetlakóknak, így a programjaink esszenciáját visszük el erre a helyszínre, amely éjjel-nappal működik. Reggel tíz órától különböző előadásokon vehetnek részt az érdeklődők, amelyek ebben az esetben is az önismeret, a fenntarthatóság és a spiritualitás témakörök köré összpontosulnak.