Kosár
0
0 Ft

Férfi Energia Fitnesz (NEF)©

A Férfi Energia Fitnesz gyakorlatok alapját a taoista chi-kung férfi gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális férfi és férfi-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. A Menergym egy kifejezetten férfiakra és a férfi egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, melynek fontos részét képezi az intim és mély izmok tornája is. A Menergy része a férfi erő aktiváló gyakorlatsor, mely remek lehetőség a férfi egészség helyreállítása mellett a szexuális kontinencia fejlesztéséhez és a multiorgazmusos férfi megéléséhez.

  • Egy rövid, kb. 30 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat, mely mélyizom és intimizom torna, valamint tudatos légzésre épül, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.
  • a férfi energiarendszert megdolgozó, tisztító és töltő belső vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.
  • Férfi ErőForrás aktiválás, mellyel legfontosabb férfi szerveid energiaterét tisztíthatod, energetizálhatod és kapcsolhatod vissza a teljes férfi teremtő erő körödbe.
  • Mindemellett a test -és energiagyakorlatok a férfi teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagy apaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális férfi erőbe vezetnek be. Azaz férfi teljesség történet mozgás meditációban elmesélve, megélve és ápolva.
  • Segít még a gyakorlatsor az összerendeződésben, tiszta teret hoz létre az elmében és felerősíti az intuíciót, elérhetővé teszi a szellemi inspirációkat.

A bemutatót tartja: Pozsgai Nikoletta Menergym Mester Oktató