Magyar
Kosár
0
0 Ft
Vissza

Lampert Mariann

coach, kineziológus

Egész pici korom óta érdekelnek a lélek rejtelmei és amióta édesanya lettem, tudásvágyam egyre csak növekszik. Két kislányom igazi motivációt jelent számomra. Közös célunk, hogy örömmel, felszabadultan játsszuk az "ÉLET" nevű játékot. Fontosnak tartom a könyveket, a tanulást, de sokkal fontosabbnak a logikus dolgokon túlmutató, mélyebb szinteken rejtőző érzelmek szerepét.
Gyermekeim inspiráltak arra, hogy elinduljak az önismeret útján. Sok eszközt ismertem meg, ami feltérképezi, elemzi a személyiséget, és segít az öngyógyításban, önmagunk szeretetében.
Ezek közül a SleepTalk™ módszer a szívem csücske. Ha ki kellene választanom egyet az eszköztáramból (szerencsére nem kell), akkor a SleepTalk™ lenne az. Minden benne van, ami segíti a gyerekeket és családjaikat abban, hogy boldog, szeretetteljes életet éljenek. A SleepTalk™ módszer elsajátításához nincs szükség hosszú tanulásra. Ami kell hozzá, az mindössze egy önmagára és gyermekére esténként perceket szentelni képes szülő, - aki ki meri mutatni az érzelmeit. Ezzel varázslatos változásokat idéz elő mind gyermekében, mind önmagában.
Kétgyermekes anyukaként, feleségként fontos a saját boldogságom, és a hivatásom is. Fontos számomra a család, az önismeret, az őszinteség, az egyensúly, a hitelesség.