07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
  • Brezovai Gábor Hogyan működünk mi emberek? 09:30 - 10:30
    csütörtök, 2024.06.27., 09:30 - 10:30
    Hogyan működünk mi emberek?
    Mi függünk a körülményektől vagy a körülmények függnek tőlünk?
    Valamelyik állításnak igaznak kell lennie!
    Teremtők vagyunk vagy teremt Ő?
    És még sok más összefüggésnek járunk utána az előadáson.
    Várlak Benneteket szeretettel!
     
     
    Tovább az esemény adatlapjára
    Vasas László Spiritualitás gyorsítósávon: a Szeretet és a Tudatosság összekapcsolása 10:30 - 11:30
    csütörtök, 2024.06.27., 10:30 - 11:30
    Spiritualitás gyorsítósávon: a Szeretet és a Tudatosság összekapcsolása

    "Az Önszeretet összekapcsol a Szeretettel, a Szeretet pedig Istennel. Az Önszeretet útján tehát elindulsz Önmagad legmélyebb valósága felé..."
    (Vasas László, A SZERETET ÉS A TUDATOSSÁG ISKOLÁJÁNAK megalapítója)

    Manapság nagyon kevés tényleges gyakorlati útmutatást találni arra vonatkozóan, hogyan is lehet elindulnunk azon az úton, amely az Önszeretet felébresztésével elvezet minket a Szeretethez, méghozzá az Igaz Szeretethez!

    Ha azt tapasztaltad, hogy spirituális értelemben nem, vagy nehezen tudod megközelíteni a Szeretet vagy az Önszeretet mibenlétét; ha szeretnéd végre szeretni Magad, de sehol sem találod annak a módját, hogy ezt hogyan is kell a gyakorlatban megvalósítani, akkor ez a magas szintű spirituális előadás nagy segítséget fog nyújtani Neked ebben! 

    A Szeretetet valójában nem is kellene keresnünk... Merthogy sosem veszett el... Furcsa módon ezért VALÓJÁBAN NEM A SZERETETET KELL KERESSÜK! Hanem csak meg kellene tudnunk nyílni a Szeretetre! Korunk egyik legnagyobb spirituális tanítója pontosan ezért mondja a következőket, hogy: "Nem az a feladatod, hogy megtaláld a szeretetet, hanem hogy rálelj egy KAPURA, amin át a szeretet beléphet az életedbe..." (Eckhart Tolle)

    Nagyon fontos megértenünk, hogy Önszeretethez valóban nem kell más, mint ennek a KAPUnak a megtalálása és kinyitása! Amin keresztül azután a Szeretet beáradhat a bensőnkbe! Mint ahogyan a tavalyi  Everness fesztiválon is így történt, úgy az előadó idén sem vállalkozik kevesebbre, minthogy az előadás végéig ezt a KAPUT mindenki számára megmutassa; sőt, az első lépéseket meg is lehet tenni befelé…

    Éppen ezért ez az előadás akár a Te életednek is az egyik fontos, meghatározó mérföldköve lehet! Mert aki belép a Szeretet világába, annak megváltozik, jóra fordul az élete! Ez a program egy komoly beavatás lesz minden egyes résztvevője számára! Ugyanis az igazi Forráshoz, a Szeretet Forrásához lesz lehetőség kapcsolódni! 

    Ha a lelki úton kezdő vagy, akkor azért lehet hasznos ez az előadás Számodra, mert egy olyan stabil és alapvető spirituális tudást ad a későbbi utadhoz, ami sokkal könnyebbé teszi a lényeglátást, ill. hasznos
    lehet a spirituális kerülőutak és zsákutcák felismerésében, elkerülésében is!

    Ha haladó szinten vagy, akkor pedig abban segít, hogy az évek, évtizedek alatt összegyűjtött rengeteg "spirituális puzzle kockából" egy átfogóbb, sokkal teljesebb kép alakuljon ki Számodra. 

    Az előadó tanítása a legfontosabb spirituális fogalmakról letisztult, tömör és lényegre törő; 30 év tudásának valódi esszenciáját tartalmazza. Az általa kifejlesztett módszerrel végre mindennél egyszerűbben és gyakorlatiasabb módon be lehet hozni a spiritualitást a mindennapi életbe! 

    Ezen az előadáson ebből a folyamatból kapunk egy érdemi és gyakorlatias ízelítőt. Könnyedén megtanulhatjuk, hogyan számolhatjuk fel a mások - sokszor feltételes - szeretetétől való függést, és hogyan válhatunk a Szeretetből önellátóvá! 

    Tovább az esemény adatlapjára
    Greg Bryers Félelem nélkül élni 11:30 - 12:30
    csütörtök, 2024.06.27., 11:30 - 12:30
    Félelem nélkül élni

    Amikor elengedjük a "halálfélelmet" és ténylegesen elismerjük, hogy mindannyian meg fogunk halni (egyesek hamarabb, mások egy kicsit később), és nem teszünk úgy, mintha ez nem létezne, akkor esélyt kapunk arra, hogy megváltoztassuk, hogyan választunk dolgokat, és még a választás "miértjét" is.

    Gyakran olvasunk szép verseket arról, hogy ne tartsunk edényeket különleges alkalmakra, de vajon tényleg megértjük-e az átadott üzenetet? Mi történne, ha nem várnánk tovább a jövőbeli eseményekre? Mi történne, ha valóban úgy döntenénk, hogy minden napot egy lehetséges utolsó napként kezelnénk...? Megváltoztatná ez azt, amit tennél és ami lennél? Hány olyan "igazán fontos" dolgot hagynánk még most is holnapra? Néhányat? Vagy a legtöbbet?

    Utolsó kérdés... "Hajlandó lennél-e változtatni azon, ahogyan élsz, hogy megteremtsd a prosperálás és a teremtés módját"?

    Meghívtak, hogy jöjjek és beszéljek a félelem nélküli életről az idei Everness Fesztiválon, és én meghívlak benneteket, hogy gyertek el, hallgassátok meg, és talán találjatok lehetőségeket arra, hogyan tudtok más választásokat teremteni az életetekben... Hogy valóban elkezdhessetek azokon a határokon túl élni, amelyekről azt tanították, hogy valósak...

    Tovább az esemény adatlapjára
    Tomek Noémi Így neveld a sárkányodat! 12:30 - 13:30
    csütörtök, 2024.06.27., 12:30 - 13:30
    Így neveld a sárkányodat!

    Miként válhatunk bátor, magabiztos, sikeres felnőtté, ha a bennünk élő gyermek traumákat hordoz? Hogyan érhetünk el valódi változást? Hogyan építsünk tiszta erőt, ha a mintánk a gyengeség vagy az agresszió? Lehetséges  ingatag, bizonytalan alapokra építkezni? Ha sosem hittek bennünk, mi képessé válhatunk az önbizalomra?

     

    Az örömteli, sikeres, kurázsival és bátorsággal felvértezett Énhez vezető útról, és az útközben használható eszközökről lesz szó az Evernessián, csütörtökön 12:30-tól. Van egy órád megsárkányosodni? 

    Tovább az esemény adatlapjára
    Pattermann Kinga Intuíció a hétköznapi racionalitás 13:30 - 14:30
    csütörtök, 2024.06.27., 13:30 - 14:30
    Intuíció a hétköznapi racionalitás

    Kinga 36 ország nagyvállalati vezetőivel dolgozik több évtizede, emellett részvett országos módszertani projektek kidolgozásában melyek a szegénységben élő családokat támogatják.

     

    10éve kutatja az intuíció témakörét. Intuíció a gyakorlatban c. könyve tavaly a sikerlisták élére került, és közel 10 ezer példányban fogyott el.

     

    Előadásában az intuíció és racionalitás egységéről hallhattok történeteket, interaktiv gyakorlatokra és saját élmények improvizatív megosztására is számíthattok. Az előadás végére pontosan fogjátok tudni, hogy mikor használjátok az intuíciótokat a hétköznapokban és mikor ne.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kiss József Zsolt , Paulinyi Tamás , R. Kárpáti Péter Élet az élet után 15:30 - 17:00
    csütörtök, 2024.06.27., 15:30 - 17:00
    Élet az élet után
    A klinikai halálból újraélesztett emberek misztikus és egybecsengő élményei Raymond Moody amerikai kutató 1975-ben megjelent könyve által váltak ismertté, ám azóta is állandó viták tárgyát képezik. Létezhet-e tudatműködés agyi funkciók nélkül? Valóban elhagyhatjuk a testünket? Jelenthetik ezek a tudományosan megmagyarázhatatlan tapasztalások a túlvilági lét bizonyítékai?
     
     
    Ezekkel a kérdésekkel és a rájuk adható válaszokkal - vagyis a halálközeli élmények különös világával foglalkozik R. Kárpáti Péter és Paulinyi Tamás közös munkássága, ami nemcsak a nemzetközi eredményekre, de a megszólítottak saját dokumentarista és kutatói tapasztalataira építve és egyben érthetővé téve mutatja be az elképzelhetetlent.
     
     
    Moderátor: Kiss J. Zsolt
    Tovább az esemény adatlapjára
    Roaman koncert 18:00 - 19:30
    csütörtök, 2024.06.27., 18:00 - 19:30
    koncert
    Mantra Tribe koncert 21:00 - 22:30
    csütörtök, 2024.06.27., 21:00 - 22:30
    koncert
  • Mezei Bea Belső középpont meditáció 07:30 - 08:30
    csütörtök, 2024.06.27., 07:30 - 08:30
    Belső középpont meditáció

    A meditáció során megtapasztaljuk a belső stabilitást és olyan felemelő érzelmi állapotot hozunk létre, amely által magasabb szintre emeljük a teremtő képességünket a Föld elementáris energiáival összhangban.
    Egy olyan mély belső utazásra indulunk, amely során kapcsolódunk a végtelen erőforrásainkkal, a Föld energiáival és teret adunk a legmagasabb rezgésű, feltétel nélküli szeretet szabad áramlásának.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Sugár Márton Miért pont ő? 09:00 - 10:30
    csütörtök, 2024.06.27., 09:00 - 10:30
    Miért pont ő?

    Párkapcsolatokról rendszerszemléletben

     

    Miért pont ő Tetszik meg, miért pont ő belé leszel szerelmes? Miért pont őt választod? Miért pont ti illetek ilyen jól össze? Miért pont ő a nagy Ő? Kémia? Biológia? Társadalmi státusz? Genetika? Sors? A Nagy rendező? A család rendszer? Hasonló traumák? Karma? Spiritualitás? 

     

    A párkapcsolatok (vagy  a család) rendszerszemléletű megközelítése, lehetőséget ad a  párkapcsolatod működésének mélyebb összefüggéseinek feltárására. Ez a szemlélet egy hatalmas lépés a tudatos párkapcsolat felé.

     

    Elárulok az előadáson jónéhány összefüggést. Bedobok egy - két gondolatébresztőt. Elindítunk néhány önreflexiós kört. Bemutatok néhány a kapcsolat megértését szolgáló modellt. Majd kérdezel, talán én is… és beszélgetünk elméletről és akár saját élményről..

    Tovább az esemény adatlapjára
    dr. Juhász Tímea A sérült belső gyermekem és a rákbetegségem kapcsolata 10:45 - 12:15
    csütörtök, 2024.06.27., 10:45 - 12:15
    A sérült belső gyermekem és a rákbetegségem kapcsolata

    35 évesen 4 hónap alatt áttétes mellrákos lettem, kemoterápiát kaptam, sugarat, kemógyógyszert, levágták mindkét cicimet, és sok műtét várt még. Kiderült, hogy BRCA1 génhiba miatt egész életemben nagyon magas kockázata van a rákbetegségek megjelenésének a testemben, különösen a női szerveket érintőekre. Az első rettentő magas kockázatú 5 évből négyet már túléltem, és ezt az időt arra szántam, hogy minél többet tanuljak, és kutassam a saját betegségem és a belső gyermekem sérüléseinek összefüggéseit, a transzgenerációs ráhatásokat és egyéb tényezők jelenlétét ebben a kontextusban.

     

    Business és Proaktív Life Coach, Párkapcsolati Coach és Transzformatív mediátor vagyok, végzett hatha jóga oktató és mindezek mellett tanultam rengeteg egyéb módszert is, csakúgy mint az NLP, a Wholeness vagy a spirituálisabb SVT, jelenleg pedig integrál családállítás hallgató vagyok. Rengeteg módon kerestem és keresem az összefüggéseket a test és a lélek folyamatai között, hogy minél több darabját megtaláljam a puzzle-nak.

     

    Kizárólag saját útjamról és tapasztalatomról beszélek, hogy nálam mi vezetett ehhez a kimenetelhez, illetve milyen összefüggésekre jöttem rá magammal kapcsolatban. A beszélgetés végén pedig belső gyermek meditációt fogok tartani. 

    Tovább az esemény adatlapjára
    Olgyay Ádám Bevezetés a Transzcendentális Meditációba 12:30 - 14:00
    csütörtök, 2024.06.27., 12:30 - 14:00
    Bevezetés a Transzcendentális Meditációba
    Ismerj meg egy olyan meditációt, amely ősi hagyományból ered és amelynek pozitív hatásait a modern tudomány is igazolta.
     
    Az előadás során áttekintjük a Transzcendentális Meditáció eredetét és annak hatásait testünkre, elménkre és kapcsolatainkra nézve.Továbbá tapasztalatilag is megismerjük a meditáció működését a zenén keresztül közös éneklés által.
     
    (A Transzcendentális Meditációt tanfolyam keretében sajátíthatjuk el, az előadás ismeretterjesztő jellegű.)
    Tovább az esemény adatlapjára
    Szántó-Külitsné Rácz Mónika Képernyőfüggőség 14:15 - 15:45
    csütörtök, 2024.06.27., 14:15 - 15:45
    Képernyőfüggőség

    Hallottál már a digitális autizmusról? 

    Mit gondolsz, miért nő folyamatosan a figyelemzavaros gyermekek száma? 

    Hallottad, hogy már 20-30 évesenél is kialkul az öregkori demencia? 

    Azt tudod-e, hogy a fiatal felnőttek nagyrésze már most érzelmi analfabéta és egyre többen vannak?  

    Nem félted gyermeked, hogy 13-16 éves korára depressziós lesz? 

    Tudod, hogy Taiwanon büntetik a szülőket, ha gyermekeik túllépik az engedélyezett képernyőhasználatot, mert nem győzik a detoxikálókat ellátni? 

    Hallottál róla, hogy már több országban teljesen kivezették az iskolákból az okoseszközök használatát a tanulmányi eredmények láttán? 

    Van már neked is az ismeretségi körödben olyan kamasz, aki öngyilkos lett? 

     

    Ilyen és hasonló kérdésekről lehet majd beszélgetni a következő témák mentén: 

     

    A függőség kialakulása és jelei.

    Miért válik valaki függővé?

    Az idegrendszer fejlődése. 

    Alapszükségletek életkorok szerint, ajánlott képernyőidő, elvárható viselkedés.

    A kapcsolatok szerepe a való világban és a neten. 

    Mesterséges és érzelmi intelligencia.

    Biztos hatások, következmények, megoldások. 

     

    Mónikától hitelességre, ítélkezésmentességre, őszinteségre, és kedvességre számíthatsz! 

     

    Szeretettel várja a tudatos szülőket! 

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Szabó Rita Belső gyerek - Belső anya 08:00 - 09:30
    csütörtök, 2024.06.27., 08:00 - 09:30
    Belső gyerek - Belső anya
    Hogyan tudod megadni magadnak azt, amit a szüleid nem tudtak és aminek a hiánya most is meghatározza az életed? Honnan ismered fel,  hogy töltődésre van szükséged?  El tudod fogadni az érintést, a közelséget, vagy inkább mindent egyedül oldasz meg? Vajon milyen lenne, ha nem mindent a párkapcsolatodtól várnál?
     
     
    Ezen a workshopon arra hívlak, hogy találkozz ezzel a kicsi részeddel, nézz rá együttérzéssel. Egy rövid nyitókör után belső gyermek meditációt tartok és utána bodywork alapú páros fúziós gyakorlattal megyünk tovább és egy megosztókörrel zárunk. 
    Tovább az esemény adatlapjára
    Biacsics Boglárka Mária A nő legmélyebb sebe 09:45 - 11:15
    csütörtök, 2024.06.27., 09:45 - 11:15
    A nő legmélyebb sebe

    Szembenézés és oldódás a nővé válás útján - önismereti műhely és fúziós állítás

    Amikor nők együtt gyógyulnak, szembe mernek nézni legmélyebb sebeikkel, magasságaikkal-mélységeikkel, hogy aztán oldódjanak és tisztuljanak. Egy olyan tiszta és erős közös mező jön létre, melyben az erő, az együttérzés, a bátorság, a béke, a szabadság és az ősi bölcsesség a legmagasabb szinten találkozik.

     

    A Nő Legmélyebb Sebe program arra hivatott, hogy együtt a mélyére ássunk azoknak, a nőiségből, női létből fakadó egyéni, transzgenerációs és kollektív sebeknek, melyek még megakadályoznak bennünket nőket, a belső szabadság, az egyensúly, a valódi erőnk, és a biztonságos kötődésű, önfeledt párkapcsolat megélésében. Egyéni, páros, családi és csoportos karmánk ebben a pillanatban összpontosul, valamint belső gyermekünk traumáiban, tapasztalásaiban, sebeiben megmutatkozik. Ezek aztán későbbi mintázatainkat, sémáinkat, kötődéseinket meghatározzák.

     

    „Mi ez bennem, és honnan jön?” Mi ez, ami még megakadályoz abban, hogy egy kiteljesedett, belső szabadságból fakadó, derűs létet tapasztaljak? „Mi az én nőiségem legmélyebb sebe?” Tesszük fel e kérdést ezen a workshop-on, ahol első körben kognitív síkon nézünk rá a családrendszerből hozott, korlátozó hitrendszerekre, majd egy fúziós állításban, a hellingeri módszer és a bodywork ötvözésében, a tiszta tér, a mező vezérli testünk mozdulatait, kizárva a megszokott gondolati sémákat, hogy rá tudjunk nézni, és oldani tudjuk a felmenőinktől hozott, kollektív, női traumákat… És tegyünk egy újabb lépést a valódi erőnk, valamint a kiteljesedett női lét felé.

    Workshopomon intuitív alakítom a folyamatokat, ahogyan az adott tér és a csoport „megkívánja”. Az, hogy kik gyűlünk majd össze, nagyban meghatározza, hogy melyik téma, mely női seb vagy sebek kerülnek majd a fókuszba.

     

    Amit előre biztosítani tudok, az a biztonságos, feltétel nélküli elfogadáson alapuló, tiszta és erős tér; mentálhigiénés, integrál és zen szemléletmód; megdolgozott személyes és szakmai háttér; valamint egy nagyon erős küldetéstudat és hála, hogy kísérhetlek az utadon a gyógyulás, a valódi erőd, és a belső szabadságod felé.

    Várlak nagy szeretettel!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Vaskó Gergely Hatékony stresszkezelés különleges légzéstechnikák segítségével 11:30 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 11:30 - 13:00
    Hatékony stresszkezelés különleges légzéstechnikák segítségével

    A foglalkozás résztvevői különleges légzéstechnikákat sajátíthatnak el, melyek révén könnyebben tudják majd kezelni a különböző stresszhelyzeteket.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Stampf Kriszta Arcolvasás - Ki is vagyok én? 13:15 - 14:45
    csütörtök, 2024.06.27., 13:15 - 14:45
    Arcolvasás - Ki is vagyok én?
    Az arcolvasás több ezer éves tudomány, mely arcizmok működésének értelmezése által megmutatja az egyén valós személyiségét, esetleges nehézségeinek, elhangolódásainak gyökerét. Emellett művészet, hisz akár szavak nélkül lehetővé teszi az egyén mély megértését.
     
    Azok az arcvonások, amelyek a Te arcodon vannak, Téged jellemeznek. Tudatos és tudatalatti gondolataid és érzelemvilágod, illetve a transzgenerációs hatások lenyomatai. 
    Úgy, ahogy a Te arcodon jelen vannak, nem láthatók máson... 
    De ki is vagy Te?
    Ismered magad?
    A workshopon kiderül... 
     
    Ez alkalommal önként jelentkezők arcán kerül bemutatásra, hogy lehet az egyén mély megértéséhez eljutni szavak nélkül.... 
    Tovább az esemény adatlapjára
    Klein-Szőke Viktória Anna Kvantumtér állítás - Kapcsolati gátak megsemmisítése 15:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 15:00 - 18:00
    Kvantumtér állítás - Kapcsolati gátak megsemmisítése

    A kvantumtér állítás kihasználja a téridő mátrixának egyenetlenségét, képlékenységét arra, hogy távolabb kerüljünk a problémának hitt berögzültségektől és eloszlassuk azokat.

    A workshopon tisztázzuk a téridő fogalmát és működését,

    finomérzékelést erősítünk, miközben megfigyeljük a mátrix érzékelhetőségét a testünkben és a testünk körül,

    zenével kísérve egymáshoz képest elmozdulva változtatunk a témával kapcsolatos berögzült elemeken.

     

     

     

     

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Leél-Őssy Tamás Chi kung - kínai energiagyakorlatok 07:30 - 08:45
    csütörtök, 2024.06.27., 07:30 - 08:45
    Chi kung - kínai energiagyakorlatok

    Kínai energiagyakorlatok a tudatosságszint növelése érdekében. A formátlan megtapasztalása a formán keresztül.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Perlmutter Brigitta Yin-Yang jóga - az Egyensúly 09:00 - 10:15
    csütörtök, 2024.06.27., 09:00 - 10:15
    Yin-Yang jóga - az Egyensúly

    Yin nem létezik Yang nélkül, ahogyan Yang sem létezik Yin nélkül. Nemcsak a környezetünkben, hanem bennünk sem.

    A Yin típusú jóga hosszú kitartásaival közvetlenül a rugalmatlan yin szövetekre, például az ízületekre, ínszalagokra, csontokra hatunk, a Yang típusú jógával a rugalmas yang szöveteket, főleg az izmokat és a véráramot dolgoztatjuk. Yin és Yang tökéletesen kiegészíti egymást az élet minden területén.

    A Yin-Yang jóga órákon a kiegyensúlyozott, és mindenki számára elérhető gyakorlatok során, a melegítés, a dinamikus, gördülékeny mozgások váltakoznak a nyugodt, mély, fiatalító testhelyzetekkel. A két megközelítés az aszanák során elősegíti a nap- és hold, a férfi- és női, a yang és yin energiák  kiegyensúlyozását.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Gyimesi Krisztina Testtartás tudatos Hatha jóga 10:30 - 11:45
    csütörtök, 2024.06.27., 10:30 - 11:45
    Testtartás tudatos Hatha jóga

    Hatha jógát oktatok, egyéni megközelítéssel, átszőve mindazzal, amit évek óta tanulok.
    A gyakorlás alapját a precízen instruált ászanák adják, ezeket egészítem ki a legújabb kutatások fascia gyakorlataival, csikung, taoista jóga és tartásjavító, szenzomotoros gyakorlatokkal.
    A célom az, hogy minden mozdulatodban, legyen az egy ászana, szerelés vagy mosogatás, megtaláld a lehető legoptimálisabb testtartást! A rendezett tartásból már megfelelő mozdulat születhet.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kovács Piroska Páros jóga - Együtt az erőben 12:00 - 13:15
    csütörtök, 2024.06.27., 12:00 - 13:15
    Páros jóga - Együtt az erőben

    Önmagunk teljességének megélése egymással - amikor az erők összeadódnak és megtartanak.
    Emlékezz a testeddel az Együtt erejére és biztonságára.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Jakab Adrienn YIN IS IN 13:30 - 14:45
    csütörtök, 2024.06.27., 13:30 - 14:45
    YIN IS IN

    A yin jóga meditatív, lágymozgású jógairányzat, mely mélyen a kötőszövetek mentén, dolgozik a testünk energetikáján a Hagyományos Kínai Orvoslás szemléletén keresztül.

    A yin jóga egyensúlyba hoz, lecsendesít, megtanít befelé figyelni és ellazulni. Tökéletes arra, hogy kapcsolatba kerülj önmagaddal és megtaláld a külső-belső harmóniát.

    A Yin jóga segítségével kiválóan lehet oldani a testben megmutatkozó érzelmi blokkokat, korábbi traumákat. Felszabadít és elkísér önmagadhoz.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Nagy János Iyengar jóga 15:00 - 16:15
    csütörtök, 2024.06.27., 15:00 - 16:15
    Iyengar jóga

    Az Iyengar jóga arról is híres, hogy nagyon változatos nyitásokat tud létrehozni, különböző segédeszközök használatával. De ahogy sokszor a Mesterünk B.K.S. Iyengar mondta, az első segédeszközünk a Test.

    Egy fesztiválon, nehéz létrehozni, az ideális gyakorlást, mert nem tudunk 30-50 embernek segédeszközöket biztosítani. Segédeszközökkel, sokkal intenzívebb nyitások lehetségesek, mint nélkülük, de a legfontosabb, hogy rendszeresen történjen a gyakorlás!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Keszi Ildikó Női Jóga a csakrák tükrében 16:30 - 17:45
    csütörtök, 2024.06.27., 16:30 - 17:45
    Női Jóga a csakrák tükrében

    A női jóga a hagyományos hatha jóga alapokra épülő, női egész-séget megtámogató preventív és terápiás módszer: célzott gyakorlatok segítségével megőrizzük vagy helyre állítjuk női szerveink egészségét, jobban megismerjük saját testünket, lelkünket, erősítjük női oldalunkat, aktivizáljuk női energirendszerünket. A gyakorlatok végzése közben oldódhatnak a nőiségünkkel kapcsolatos esetleges elfojtások, gátlások, blokkok, melyek hosszú távon életminőségünket jelentősen javítják.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Soyolmaa Andaan / Soko Bőség megérdemlése, megengedése 18:00 - 19:15
    csütörtök, 2024.06.27., 18:00 - 19:15
    Bőség megérdemlése, megengedése
    Manapság, ha a BŐSÉG-re gondolunk, a hangsúlyt leginkább a pénzre helyezzük. Pedig létezik egy sokkal nagyobb ívű megközelítés is, ami felöleli az életünk minden területét (minőségi emberi kapcsolatok, tökéletes egészség, pozitív önkép, önbecsülés, önszeretet, önértékelés, anyagi javak - pénz, kreativitás, siker…).
     
    Ha az ÖNBECSÜLÉSÜNK alacsony, lehet, hogy nem hiszünk abban, hogy MEGÉRDEMELJÜK, hogy a LEGTÖBBET kapjúk az élettól. Beleértve a pénzt is, ami energia.
    Miféle hitrendszereket őrizgetsz a bőségről? Miért nem kapod meg mindazt, amit kívánsz?
     
    Mennyire értékes embernek tartod Önmagad? 
    Mered-e kérni azt a pénzt a szolgáltatásaidért, amit nyújtasz (bármi is az)?
    Szereted-e azt, amit csinálsz?
    Mi a pénz körüli hiedelmeid, félelmeid?
    Kielégít-e a havi "fix" fizetésű állásod?
    Mersz nagyban álmodni és élni az életed?
    Tovább az esemény adatlapjára
  • Karacs Ildi Hangfürdő 10:00 - 11:30
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 11:30
    Hangfürdő
  • Szirtes Adél - Organika Sound koncert 12:00 - 13:30
    csütörtök, 2024.06.27., 12:00 - 13:30
    koncert

    Az Organika Sound egy alapzenével összehangolt elektronikus zenére felépülő handpan központú koncert.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Saját Hangod Gyógyító Ereje Workshop 14:30 - 16:00
    csütörtök, 2024.06.27., 14:30 - 16:00
    Saját Hangod Gyógyító Ereje Workshop
    Ezen a workshopon felfedezzük a bennünk élő hangot és erőt! Hangokat és ritmusokat alkotunk, mert mindenki megérdemli, hogy részt vehessen a zene megalkotásában, függetlenül attól, hogy van-e zenei háttere vagy sem. Egy nagy törzsként, egy hangszerré válva, az öt ősi elemen keresztül és a csakrarendszeren keresztül zengetjük át Önmagunkat és Egymást.
    A workshopot Flowra Elemental (Podoski Laura Flóra) tarja. Flóra zenész és holisztikus segítő. Sámánisztikus, zenés, táncos, és terápiás önkifejezés fejlesztő foglalkozásokat tart, és aromaterápiás termékeket készít. 
     
     
    Tovább az esemény adatlapjára
    Ecstatic Dance Budapest Szabadtánc 17:00 - 18:30
    csütörtök, 2024.06.27., 17:00 - 18:30
    Szabadtánc

    Test és lélek szabadsága. Transzformatív tánc. Játék. Kísérletezés. Figyelem. Jelenlét. Mozgásos önismeret. Törzsi ünnep. Flow-élmény. Inkább nem próbáljuk meg szavakba önteni. Gyere és próbáld ki magad! Táncos tapasztalat nem szükséges, csatlakozz bátran!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Lilas Dj set 19:30 - 21:00
    csütörtök, 2024.06.27., 19:30 - 21:00
    Dj set
    Belau koncert 22:00 - 23:30
    csütörtök, 2024.06.27., 22:00 - 23:30
    koncert
  • Mattan , Peter Makto Dj set 20:00 - 23:59
    csütörtök, 2024.06.27., 20:00 - 23:59
    Dj set
  • Majerik András Nimród Hetedhét világ 09:00 - 10:45
    csütörtök, 2024.06.27., 09:00 - 10:45
    Hetedhét világ

    Aranyszavú mesélő tanításai a szeretetről, nem csak gyermekeknek.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Maria Zevallos Campos A beavatás útjai Peruban 11:00 - 12:45
    csütörtök, 2024.06.27., 11:00 - 12:45
    A beavatás útjai Peruban

    A sokáig rejtett andoki Q’eros közösség bölcsességeinek avatott tanítójaként a harmónia elérésének útját tanítja a résztvevőknek.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Paulinyi Tamás A sámáni transz 14:00 - 15:45
    csütörtök, 2024.06.27., 14:00 - 15:45
    A sámáni transz

    Néhány fontos alaptanítás megosztása után a dob hangja messzire viheti a résztvevőket.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kereszty András A tudatosság 1. 16:00 - 17:45
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 17:45
    A tudatosság 1.

    A Tudatosság Iskolájának vezetője az életvezetés legfontosabb hangsúlyaira hívja fel figyelmünket.

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Sólyomfi-Nagy Zoltán Létkerék, a szerves természeti kultúrák alapjai 11:00 - 12:45
    csütörtök, 2024.06.27., 11:00 - 12:45
    Létkerék, a szerves természeti kultúrák alapjai

    Megismerhetitek a körkereszt jelkép tanításait, a négy világtáj, négy elem, négy szín, négy idő rendjét.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Korbely Attila A tűz az északi samanizmusban 14:00 - 15:45
    csütörtök, 2024.06.27., 14:00 - 15:45
    A tűz az északi samanizmusban

    A szibériai nganaszan nép tűzzel való kapcsolattartásának alapelemeiről szól az avatott előadó.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Wayne William Snellgrove A medicine wheel tanításai 16:00 - 17:45
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 17:45
    A medicine wheel tanításai

    Az észak-amerikai medicine wheel (gyógyító kerék) tanításait ismerhetjük meg egy kanadai bennszülött tanításai által.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Soma Mamagésa Szív-tér nyitás a végén angyalfolyosóval 18:30 - 20:30
    csütörtök, 2024.06.27., 18:30 - 20:30
    Szív-tér nyitás a végén angyalfolyosóval

    Ennek a két órának a célja, hogy fejlődjünk, növekedjünk, töltődjünk a szeretni tudásunkban.


    Először a szív-tér nyitása is, illetve a szív-és az agy kapcsolatának (népszerűbb nevén: a szívkoherenciának) az erősítése lesz a fókuszban. Ezután jön a nagyon népszerű „angyalfolyosó”, amit sok éve csinálok az Evernessen és a saját elvonulásaimon is. ( Lehunyt szemmel végig megyünk egy folyosón, amiben mindenki simogathat minket.)


    Erre érdemes fölkészülni, hogy megengedjük, és beengedjük magunknak a szeretetet. A végén egy meditációban ezt a sok energiát önmagunk, szeretteink és az Anyaföld gyógyulására fordítjuk.

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Reggeli Rituálék Nőknek 08:00 - 09:00
    csütörtök, 2024.06.27., 08:00 - 09:00
    Reggeli Rituálék Nőknek

    Képzeld el…

    Mi történne, ha…időt szánnál arra, hogy néhány percre beleengedd magad a testedben pulzáló élet áramlásába, és a lélegzetedbe?

    Mi történne, ha…a tested ragyogását mozdulataiddal fényesítenéd?

    Mi történne, ha…ki tudnád rázni a stresszt, a megrekedést a testedből, és így az energiateredből?

    Mi történne, ha…a saját hangoddal, mint a belső hangszereddel hangolnád be a tested?

    Mi történne, ha…kéztartások (mudrák) segítségével harmonizálnád a szervezeted működését?

    Mi történne, ha …csak egyszerűen magaddal lennél, önmagadért?

    Mi történne, ha…30 percet tudnál szánni erre? Csak 30 percet.

    Mit gondolsz, hogy érznéd magad, és hogy változna a kapcsolatod önmagaddal, ha lenne egy reggeli rituáléd, amellyel egy teljesen más energiából indulhatna a napod?

    Megosztom veled az én reggeli rituáléim elemeit, egy olyan ívre felfűzve, ami segíthet neked is abban, hogy az Újat új minőségből fogadd, és tudatosan, szeretettel tudd használni a teremtő áramlásra.

    Te ott leszel velem, és főleg magaddal?

    Vagy akár mostantól minden reggel? A saját ízlésedre alakítva, összefűzve a saját gyakorlataiddal, megalkotva a saját reggeli rituálédat, ami akár csak 10 vagy csak öt perc is lehet?

    Tovább az esemény adatlapjára
    Papp Edina Jóni szentelő szertartás (R) 09:00 - 11:00
    csütörtök, 2024.06.27., 09:00 - 11:00
    Jóni szentelő szertartás (R)

    KIZÁRÓLAG NŐKNEK, ELŐREGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

    Papp Edina vagyok, 2005 óta foglalkozom tudatosan spirituális tanításokkal gyógyítással.

    A jóni gőzölés eszenciális gyönyörű gyógyító kapcsolódás a gyógynövényekkel. Küldetésemnek tekintem, hogy minél több nő fedezhesse fel az ebben rejlő kincseket. Ezért tartunk idén is teremtő-alkotó társammal, Szabó Ági Rékával jóni füstölő szertartást, ahová szeretettel várunk minden nőtársunkat!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Papp PJ János Tantrikus masszázstechnikák alapjai (R) 11:00 - 12:30
    csütörtök, 2024.06.27., 11:00 - 12:30
    Tantrikus masszázstechnikák alapjai (R)

    Talán kezdjük ott, hogy nincs olyan, hogy tantrikus masszázs, vagy ha van is inkább egy gyűjtőkategória.... Mi különbözteti meg az intim masszázst a "tantrikus masszázstól" ami valójában a jóni vagy a lingam puja. És milyen egyéb huncutságok lapulnak a tantrikus masszázstechnikák zsákjában? 

    Egy rövid előadás keretében körbejárjuk ezeket a témákat, majd egy kis ízzelítőként belekóstolunk a Kundalini masszázsba, kizárólag csak a háton dolgozva.

    A programhoz hozz kérlek magaddal egy fürdőlepedőt, és gondoskodj arról, hogy könnyen szabaddá tudd tenni a hátadat a keresztcsontodig.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Végh Ildikó A G-pont felfedezése, gyakorlati Workshop nőknek 12:30 - 14:30
    csütörtök, 2024.06.27., 12:30 - 14:30
    A G-pont felfedezése, gyakorlati Workshop nőknek

    In memoriam Deborah Sundahl

    2022-ben Deborah még személyesen itt volt az Everness fesztiválon és megtartotta úttörő workshopjait a G-pontról és a női ejakulációról.

    2023 nyarán ment el, így most már sajnos nem lehet itt velünk.

    Szeretném itt a fesztiválon Deborah örökségét tovább vinni, tanításait tovább terjeszteni. Merem ezt tenni azért, mert attól kezdve, hogy elkezdett tanítani engem, mindig is ez volt a kívánsága…

    Gyakorlati workshop. Ismerd meg a tested, fedezd fel a G-pontod!

    Ezen a workshopon konkrét gyakorlati útmutatást kapsz, hogyan tudod megismerni és felébreszteni a G-pontodat. 

    Erről nem csak mesélni fogok, hanem vezetett, meditatív gyakorlásban rögtön ki is próbálhatod, amit tanulsz: önmagatokat fogjátok érinteni és megfigyelni.

    Fontos info:

    • hozz magaddal: jóga matracot, törölközőt, olajat vagy síkosítót, egy tükröt, amit le lehet támasztani (ha ezek közül valamid nincs, akkor adok)
    • szoknyában vagy ruhában legpraktikusabb jönnöd, vagy hozz magaddal szarongot
    Tovább az esemény adatlapjára
    Solymári György Moksha Tantra Önismereti workshop 14:30 - 16:00
    csütörtök, 2024.06.27., 14:30 - 16:00
    Moksha Tantra Önismereti workshop

    A moksha felszabadulást jelent, amit testi-lelki és szellemi szinteken egyaránt értünk. A workshop gyakorlatai segíthetnek a bennünk lévő gyönyör energiáinak felszabadításában, ezáltal intimitásunk tudatosabb és teljesebb megélésében. Többek között foglalkozunk a szakrális-szív és harmadik szem csakrák harmonizálásával is.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Papp PJ János Szíved Tüze - A vágy mint iránytű (R) 16:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 18:00
    Szíved Tüze - A vágy mint iránytű (R)

    Neked miért lobog a Szíved Tüze?

    A sok spirituális út a vágy legyőzését, szükségleteink néha aszketikus elfojtását várják tőlünk. De mi van, ha van másik út?

    A Kriya Tantra női ágán a vágyat mint iránytűt használjuk önismereti utunkon és az elfojtás helyett a vágy energiájának magasabb szintre emelésével, tudatos megélésével gyógyítjuk sérült részeinket és vágyaink szívünkbe emelésével mindennapjaink, önismereti és spirituális fejlődésünknek is a motorja lehet.

    Neked miért lobog a Szíved Tüze? Gyere, ebben a bodywork jellegű mozgásmeditációban keressük meg együtt.

     

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Fedetlen szívvel - csak nőknek (R) 18:00 - 19:30
    csütörtök, 2024.06.27., 18:00 - 19:30
    Fedetlen szívvel - csak nőknek (R)

    Fedetlen szívvel Mozgás és tánc - nőknek

    Igen, jól érzed, van egy áthallás a címben. A női mellek a szív kiterjesztései.

    Ennek a női együttlétnek a gondolata egy meleg nyári délutánon indult el, amikor megláttam egy (feltehetőleg) brit turista férfit félmeztelenül a belvárosban (nem volt igéző látvány). Azon gondolkodtam, hogy mekkora botrányt okozna, ha egy nő tenné ugyanezt. Van egy társadalmi megegyezésünk, hogy a nőknek el kell takarniuk a mellüket. Még a strandon is. (az átlagosról beszélek)

    Nem, nem akarom ezt a társadalmi normát megváltoztatni (egyelőre…��), de eszembe jutott egy történet, amit Dr. Kaouthar Darmoni-tól, egy tunéziai származású egyetemi professzornőtől hallottam, aki a Feminine Leadership (női minőségű vezetés) megvalósításának egy elismert nemzetközi képviselője. Amikor Párizsba került Tunéziából, hogy a Sorbonne-on tanuljon, mert el akart menekülni a nők számára nagyon korlátozott arab-muszlim világból, meglátta, hogy az európai nők világa másképp, de szintén nagyon korlátozott. Az európai nő folyamatosan megpróbál megfelelni a társadalom, a média által rákényszerített, alapvetően irreális női „ideálnak”. Gondolkodásban, munkában és külső megjelenésben is. A teste gyakorlatilag ezeknek az elvárásoknak a börtönében él.

    És akkor rájött valamire.

    Gyermekkorában a helyi női arab közösség mindenféle életkorú nőtagjával együtt gyakran elvonultak - például hamamokba, a helyi fürdőkbe -, hogy együtt gyakorolják az egyik legősibb rituálét, a táncot. A hamamokban ruha nélkül. Kaouthar még mindig élénken emlékszik, mennyire csodálta a nőket tánc közben, mert olyan bámulatosak, vadak, szenvedélyesek és érzékiek voltak. Mindenki a saját valódi testével volt jelen, akármilyen életkorú is volt. Kis csípővel, széles csípővel, vékony combbal, vastag combbal, feszes hassal, ráncos hassal, és persze kis mellel, nagy mellel, feszes mellel, lógó mellel. És mindenki táncolt, jól érezte magát és boldog volt. Mert minden női test a maga módján szép és tökéletes. Az arab-muszlim nők a társadalmuk korlátai között így találták meg a saját testük szabadságát.

    Szeretnéd te is megtapasztalni, hogy milyen felszabadító érzés, amikor fedetlen szívvel táncolsz nők között, akik őszintén felvállalják a saját testüket? Szeretnéd megtapasztalni a fedetlen mellek mámorító szabadságát?

    Olyan mozdulatokat (is) hozok, amiket Dr. Kaouthar Darmoni-tól tanultam és amik őrzik ezeknek az arab-muszlin női rituáléknak a hangulatát. (Az ő módszerében, a Divine9 Dance-ben sok fókusz van a mell szabad mozgásán)

    Nem meztelenül fogunk táncolni, csak a mellünk (de az szó szerint), a szívünk és a lelkünk válik majd a tánc során egyre fedetlenebbé és szabadabbá. 

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Tepes Anikó Zsófia Intimitás magaddal (R) 19:30 - 21:00
    csütörtök, 2024.06.27., 19:30 - 21:00
    Intimitás magaddal (R)

    Önmasszázs, önszeretet, önbecsülés, öngyógyítás.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Klein Csaba Orgazmic night 21:00 - 23:00
    csütörtök, 2024.06.27., 21:00 - 23:00
    Orgazmic night

    A workshopok után nyitott, vezetett buli

    Tovább az esemény adatlapjára
    Polip Éjjeli merülés 23:00 - 01:00
    csütörtök, 2024.06.27., 23:00 - 01:00
    Éjjeli merülés

    Most egy szabad, lágy, instrukciók nélküli merülésre hívlak, ahol szintén te vagy a főszereplő, te döntöd el merre úszol, merre áramolsz a zenével. Te döntesz, hogy magaddal utazol a ölelő áramlatokban, vagy kapcsolódsz társaiddal szíveddel és mozdulataiddal, hiszen szabad vagy.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Polyák Andrea Chandra Tantrikus és önismereti eszközök a párkapcsolat elmélyítésére szeretetben és intimitásban 09:00 - 10:00
    csütörtök, 2024.06.27., 09:00 - 10:00
    Tantrikus és önismereti eszközök a párkapcsolat elmélyítésére szeretetben és intimitásban

    Minden ember szeretetre és örömre vágyik, és ennek a szeretetnek a megosztására a választott partnerrel.

    Ez a program nemcsak előadás, hanem gyakorlati eszközöket is nyújt arra, hogy mélyítsd a szeretetet és intimitást párkapcsolatodban - ill. megállitsd és visszaforditsd az esetleges eltávolodást és elidegenedést egymástól.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Papp Zsolt Miért jó nemet mondani 10:00 - 11:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 11:00
    Miért jó nemet mondani

    Előadás, interakciós játékkal: A visszautasítás ajándéka 

    Félsz a visszautasítástól? Félsz nemet mondani? Szoktál úgy kapcsolódni, igent vagy nemet mondani valamire, hogy közben magadra nem figyelsz? Érdekel, hogy miért lehet ajándék az őszinte és egyszerű visszautasítás mindkét félnek? Ezekkel a témákkal fogunk foglalkozni, laza, játékos keretek között.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Krajcsó Zita Flow of love 11:00 - 12:00
    csütörtök, 2024.06.27., 11:00 - 12:00
    Flow of love

    Gátlás: mi a gátlás? Mi hívja elő? Hogyan nyilvánul meg? Miben gátol? Hogyan írható felül?

    Ezen kérdések nyomába eredünk a megismerés útján.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Hupkó Róbert (SER) Tantra és a karma 12:00 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 12:00 - 13:00
    Tantra és a karma

    Tantra jelentése és szerepe (többnyire indiai felfogás és nyugati forditas). 

    Manas a mentális világ összhangja a realitás szövéssel. Karma az univerzum szabálya.

    Mit is jelent a Tantra szó? Tanoti es Trayati szanszkit szavak ötvözete. Tanoti bövitést jelent és Trayati átalakulást. Így a Tantra egyfajta tudást ad, ami átalakulás és a személynek többet ad, mint a jelenlegi léte. Egy új tudatformát. Gondolataink formálják a valóságunkat. De gondoljunk csak bele tudjuk-e összpontosítani, irányítani őket? A Raja yoga gyakorlatok pont erre lettek teremtve. Meditatív gondolat elemzési gyakorlatok, tudatosan karbantarthassuk őket, így a személyi világunkat is. Elmélkedés a Karma, vagyis az univerzum szabályairól. A Karma szó jelentése és miért értelmezte a nyugati világ ezt a szót annyira egysíkúan.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Hogyan segíti elő az etikus non-monogámia a nők szexuális egyenjogúságát? 13:00 - 14:00
    csütörtök, 2024.06.27., 13:00 - 14:00
    Hogyan segíti elő az etikus non-monogámia a nők szexuális egyenjogúságát?

    Noha az elmúlt évszázadban sokat fejlődtünk ezen a téren, de a nemek közti egyenlőtlenség még mindig komoly probléma a társadalmunkban. Ennek egyik gyökere, hogy alapvetően mást engedünk meg a nőknek és a férfiaknak a szexben. Sosem leszünk igazán egyenlőek, amíg olyan típusú metaforák élnek a köztudatban, mint „A zár, amit minden kulcs nyit, semmire se jó, de  kulcs, ami minden zárt nyit mesterkulcs.”

    Milyen társadalmi változásokat eredményez az etikus nonmonogámia terjedése? Hogyan küzdünk meg mi nők a ránk nehezedő társadalmi nyomással?

    A beszélgetés során bemutatjuk az etikus nonmonogámia különböző változatait (poliamoria, swinger, kapcsolati anarchizmus) női szemszögből.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Papp PJ János Önismeret, spiritualitás, szexualitás 14:00 - 15:00
    csütörtök, 2024.06.27., 14:00 - 15:00
    Önismeret, spiritualitás, szexualitás

    Szexualitásunk személyiségünk egyik pillére, mégis a vallások és az önismereti utak terén is kicsit mostohán van kezelve.

    De miért is fontos mind az egyén, mind pedig össztársadalmi szinten is, a szexuális edukáció már kora gyerekkortól?

    Mik azok a területek személyiségünkben, amiket érdemes felfedezni, megérteni testünk és lelkünk szexuális dinamikáit illetően?

    Hogyan lehet ezt a témát az önismeret és a spirituális fejlődés szekerébe fogni?

    És mire figyeljünk, akár a hivatalos, akár az alternatív szexuális medicina szolgáltatásokat veszünk igénybe, hogy elkerüljük a sérüléseket?

    Tovább az esemény adatlapjára
    Juhász Dorottya , Mr. Iron Furnitu Szexuális segédeszközök a háztartásban 16:00 - 17:30
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 17:30
    Szexuális segédeszközök a háztartásban
    Hogyan kerül a nyakkendő a csuklóra? A fakanál egy finom fenekeléses játékba? Egy púderecset mint cirógató, érzéki testtájakra?
    Aki keres, az talál, tartja a mondás... A "normális" háztartási eszközeink között is megbújhatnak olyanok, amikkel erotikus előjátékok is játszhatóak, de természetesen csakis ésszel, odafigyeléssel.
    Feldobhatunk egy átlagos bevásárlást is azzal, hogy mit mire hogyan használnánk otthon kettesben, legyen az egy flakon tejszínhab, vagy egy-egy zöldség, gyümölcs, selyemsál vagy légycsapó akár... 
    Tovább az esemény adatlapjára
    Nagy Lantos Balázs A szabadság megélése - Misztikus fétis klubok, tematikus események 17:30 - 18:30
    csütörtök, 2024.06.27., 17:30 - 18:30
    A szabadság megélése - Misztikus fétis klubok, tematikus események

    Nagy Lantos Balázs, a legnagyobb hazai fétis események szervezőjének körképe, tanácsai. 

    "A Ministry of Freedom klubbal és a Freedom Fetish partisorozattal a végtelen szabadság birodalmának megteremtését tűztük ki célul, ahol mindenki bátran megnyílhat egy előítéletektől mentes, védett térben. Olyan univerzumot hoztunk létre, ahova csak az léphet be, aki képes elengedni a kinti társadalom konvencióit, és elfogadni helyettük azokat az egymás elfogadásán és tiszteletén alapuló szabályokat, amik a felhőtlen szabadság megélésének feltételei."

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Hajdu - Natkai Ágnes Hula tánc 08:30 - 10:00
    csütörtök, 2024.06.27., 08:30 - 10:00
    Hula tánc

    A Hula tánc a Hawaii – szigetek népének öröksége: történelem, hagyomány és kultúra táncokban megőrizve.

    A talpak mélyen a földhöz kapcsolódnak, a csípő ringása az óceán hullámzását idézi. A táncosok a kezeikkel mesélnek mitológiai eseményekről, emberi kapcsolatokról, a természet szépségeiről. A mozdulatok életre keltik a víz áramlását, a vulkánok magas csúcsait, virágokat formáznak és azok illatát idézik.

    Hajdu-Natkai Ágnes és Vinnai Ditta a jelenleg egyik legismertebb hawaii Hula tánc tanár, énekes és dalszerző Lehua Kawaikapuokalani Hewett tanítványai. Kapcsolatot ápolnak szlovák, német, osztrák, amerikai táncosokkal, együttműködnek a Polinéz Gyógyító Művészetek Oktatási Központjával.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Bárdos Yvette Indonéz tánc 10:00 - 11:30
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 11:30
    Indonéz tánc

    A test a tánc által felszabadult lélek temploma.

    • ősi mudrák, mozdulatok,
    • közösségi táncok, öröm,
    • kapcsolódás, élményforrás,
    • áramlás

    A tánc lüktetése az élet és a közös szívdobbanás egyik valósága. Ősi közösségek tagjai részesei lehettek olyan tapasztalatoknak és élményeknek, melyek összekötötték őket önmagukkal, egymással, és a természettel. E hagyományokat kincsként őrizték.

    Ma is lehetséges bepillantani ebbe a világba. E tánc feltölt, felszabadít. A foglalkozásokon különböző, az ősi időkből származó táncmozdulatokat, mudrákat és azok jelentését sajátítjuk el. Elsődlegesen a tányéros tánc alapmozdulataival, valamint a szampur (derék köré kötött kendő) használattal fogunk megismerkedni. A táncszakkör cél, hogy együtt megtapasztalhassuk az ősi táncok erejét és báját.

    Bepillantást kapunk egy ősi kultúrába, ahol az ősi mozdulatok egy olyan mozgásrendszerben olvadnak össze, melyben a mozdulatsorok csodálatos közösségi élmény megtapasztalását teszik lehetővé.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Lala, Lina, Timi Tahiti tánc 11:30 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 11:30 - 13:00
    Tahiti tánc

    A polinéz szigetvilág legdinamikusabb tánca a tahiti tánc. Sugárzik belőle az életöröm, a női erő és elegancia. Ezzel a tánccal és a dübörgő tahiti dobritmusokkal ismerkedhettek meg a workshopon.

    2016 óta minden évben megtáncoltatjuk az Everness Fesztivál közönségét, várjuk az ismerős arcokat és az újonnan érkezőket is. Ünnepeljük együtt a szépséget, az életet, a nyarat!

    Idén a Manahiti Tánccsoport vezető táncosai, Lala, Lina és Timi várnak Benneteket az órákon.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Karkis Szilvia Zumba 13:00 - 14:00
    csütörtök, 2024.06.27., 13:00 - 14:00
    Zumba

    Gyere zumbázni az Evernessen!

    A Zumba edzi a testet, a lelket, és karban tartja az elmét is. Segít átlendülni az élet nehézségein. Erősödnek az izmaid, fejlődik a tánctudásod, méregteleníted a szervezetedet, növeled az állóképességedet. Mindezt, játszva, táncolva, úgy, hogy szinte észre sem veszed, és eltelt 1 óra együtt, a Balaton Partján…

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Varga Anita Körtánc és Mantratánc 14:00 - 15:00
    csütörtök, 2024.06.27., 14:00 - 15:00
    Körtánc és Mantratánc

    A körtáncmozgalom ősi hagyományokhoz nyúlik vissza, abba az időbe, amikor az emberek életének szerves része volt a tánc, táncoltak olyan fontos események kapcsán, mint a születés, halál vagy szerencsés vadászat. Tánccal köszöntötték a napfelkeltét és kértek esőt.

    A szakrális körtánc jellegében különbözik az átlagos körtáncoktól, abban a spirituális szándékban, mely mögötte áll. Ilyenkor a tánc a dinamikus meditáció szerepét tölti be, s ezáltal szent teret teremt. A szakrális tánc során befelé irányul a figyelem, a mozdulatok nem töltenek be esztétikai funkciót, és ahogy az archaikus időkben sem, így most sem közönségnek, hanem maguknak a táncolóknak szólnak. A körtánc egy ősi, tiszta, szavakon túli és éppen ezért nagyon erős kapocs az emberek között.

    A Mantratánc egy aktív (mozgás)meditáció, miközben túllépünk a gondolatainkon, az elménken. A mantrák rövid, tömör, mágikus “varázsigék”, melyek rezgést, energiát közvetítenek. Ezek a  hangmintázatok az érzékszerveinken keresztül visszahatva mind értelmileg, mind érzelmileg emlékeztetnek bennünket örök lelki természetünkre.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Acro Dance Partner akrobatika - avagy szárnyaljunk szabadon a Sárkány évében! 15:00 - 16:00
    csütörtök, 2024.06.27., 15:00 - 16:00
    Partner akrobatika - avagy szárnyaljunk szabadon a Sárkány évében!

    Ez a mozgásforma a játékos, mindenki számára kivitelezhető gyakorlatain, és terápiás hatásán keresztül fog önismereti, párkapcsolati kérdésekre rávilágítani, mint bizalmi nehézségek leküzdése, önmagunk határainak feszegetése, komfort zónánk átlépése, félelmek oldása, sikertelenség oka, a siker megélése., testtudat, feltöltődés. Tükrözni fogja a Sárkány szimbólumainak mozdulatokon keresztül történő megélését, mint a kitartás, új stratégia, rugalmasság, bátorság, és szabad szárnyalás.

    Kérjük, hogy hozz magaddal valakit, mert párban fogunk dolgozni!
    Megjelenés: sportos ruházat ékszerek nélkül, jógamatrac

    Tovább az esemény adatlapjára
    Sőtér Sarolta Nia (és más) 16:00 - 17:00
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 17:00
    Nia (és más)

    A Nia és az Everness az egyik kedvenc fúzióm: mindkettő varázslatos, színes, szabad, örömteli és végtelen.
    Mindkettőben ott lüktet az Élet. Mindkettőben hazatalálsz.

    Hogy miért Nia és más?
    Mert nincs két egyforma tánc és Táncos.
    A táncok alapjait a Nia adja. A színeit pedig minden más...

    Gyere, tarts velem - a táncunk örök!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Daniela Hernández Faith FaithDance – Szakrális Rituál Tánc   17:00 - 19:00
    csütörtök, 2024.06.27., 17:00 - 19:00
    FaithDance – Szakrális Rituál Tánc  

    A FaithDance egy dinamikus, szakrális öngyógyító mozgásforma. Egy rituális őstánc, ahol a ritmikus, mantra szerű repetitív mozdulatokat légző gyakorlatok kísérik. Ebben a gyakorlásban a légzés elsődleges támasz az érzelmekbe belépéshez, amikor az elme kikapcsol és létrejöhet egy transzállapotba kerülés, vagy mondhatjuk módosult tudatállapot.
    Ebben az állapotban lehet tudatosítani a bennünk működő vezérlő emlékeket, és feloldani a megrögzött, bemerevedett érzelmeket.    
    Két ellenpólusú energiát tart meg állandó mozgásban, egyesúlyban  a testben, amelyek folyamatosan egy új fajta erőt és elengedést generálnak. Egyszerű, de mégis kreatív koreográfiái mindenki számára könnyen lekövethetőek, a hangsúly egy olyan tér megteremtésén van, ahol átélhetjük a tánc felszabadító és szakrális erejét.
    Ezek olyan testmozgások és légzések, amelyek segítenek visszanyerni és újra elosztani energiáinkat, újra összekapcsolódni energetikai testünkkel. Egy olyan közösségi élmény, melyben az együtt táncolás örömét, az egységben való feloldódás  erejét tapasztalhatjuk meg. Előképzettség nem szükséges, a lényeg az elengedés, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom.

    A FaithDance  tánc- és mozgás terápiás módszer, olyan ismert mozgásművészetekből inspirálódott és épült fel mint pl. a tensegrity, Gurdjieff, spirituális tanító szakrális táncai, Antonin Artaud módszere, és további rituális körtáncok. A tánc során mozgásba hozzuk a testünket, lelkünket, érzelmeinket, együtt áramlunk a különböző ritmusokkal, kapcsolatba kerülünk az eredeti szakrális forrásunkhoz, isteni mivoltunkhoz. Lehetőség nyílik arra, hogy kapcsolatot létesítsünk a belső energiákkal, hogy feltárjuk lényünk rejtett állításait és reakcióit, miközben egyre közelebb kerülünk az igazi „én” megtalálásához.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Bajor Andrea Dance Embodiment Experience / FUTURE SELF FLOW élő Mantrával 19:00 - 20:30
    csütörtök, 2024.06.27., 19:00 - 20:30
    Dance Embodiment Experience / FUTURE SELF FLOW élő Mantrával


    Kapcsolódás a Tánc és a Mantrák ősi erejével.

    Egy összetett és interaktív zenés meditációval kapcsolódhatunk belső hangunkkal, szívünk ritmusaival ès "FUTURESELF" -ünkkel .

    Fúziós meditációs és extatikus élményben lehet részünk, a táncmeditációt  Bajor Andrea vezeti vendégei,  Divo könnyű és mantra énekes-előadóművész, és egy -két hatra erejéig hozzájuk társul egy különleges sztárvendég is aki  nem más, mint legendás Boney M. zenekar alapítótagja Sheyla Bonnick énekesnő.

    Egy igazán katartikus és lélekemelő zenei fúzió várható, a szívteret emelő tánc kavalkád, valamint a tibeti és indiai mantrák boldogsággal teli harmóniái. 

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Párkányi Gergely Kakaó Jam Kakaósámánnal és barátaival 22:30 - 23:30
    csütörtök, 2024.06.27., 22:30 - 23:30
    Kakaó Jam Kakaósámánnal és barátaival

    A kakóhoz való hozzájárulás összege 1500 HUF/ 2,5 dl

    Ajánlás: Hozd magaddal kedvenc bögréd!

     

    A kakaót és a kakaó szertartásokat évezredek óta használják, különösen a közép- és dél-amerikai őslakos kultúrák spirituális előnyeik érdekében. Ezek a szertartások világszerte népszerűvé váltak, mert képesek mély, szívközpontú spirituális élményeket előidézni. 



    1. Szívnyitó: A kakaót gyakran "szívnyitóként" emlegetik, mivel fokozza a véráramlást és a szív oxigénjét. Ez a fizikai hatás spirituális szinten tükröződik, mivel a résztvevők gyakran tapasztalják a szívcsakrájuk megnyílását, ami a szeretet, az empátia és a másokkal való kapcsolat fokozódásához vezet.

     

    1. Meditáció és belső munka: A kakaóban lévő teobromin enyhe stimulánsként működik, amely fokozhatja a fókuszt és segíthet a meditációban, megkönnyítve az önvizsgálatot és a személyes felfedezést. Ez mélyreható meglátásokhoz és felgyorsult személyes növekedéshez vezethet.

     

    1. Kapcsolódás: A kakaó szertartások gyakran az egység és az összekapcsolódás érzését keltik a résztvevők között. Ez a közös élmény elősegítheti a közösség és a megértés mély érzését, mivel az egyének egy szent térben jönnek össze, hogy megosszák szándékaikat, tapasztalataikat és utazásaikat.

     

    1. Érzelmi gyógyítás :A szív megnyitásával a kakaó felszínre hozhatja az elfojtott érzelmeket, lehetőséget adva az elengedésre és a gyógyulásra. A kakaószertartás támogató környezete biztonságos teret kínálhat az érzelmek feldolgozásához és megtisztulásához.

     

    1. Szándékok megfogalmazása: A kakaóceremóniák hatékony terek a szándékok megfogalmazására. Nyitott szívvel és összpontosított elmével a résztvevők világos, erőteljes szándékokat tűzhetnek ki spirituális utazásukra, személyes növekedésükre vagy gyógyulási folyamatukra, amelyeket aztán felerősíthet a csoport energiája és a kakaó szelleme.

     

    1. Tisztánlátás : Sokan arról számolnak be, hogy üzeneteket, látomásokat kapnak-, vagy fokozott intuíciót élnek meg kakaószertartások során. A kakaó spirituális energiája a ceremoniális elemekkel kombinálva megkönnyítheti a kapcsolatot étheri régiókkal, vezetőkkel és saját felsőbb énünkkel, útmutatást és bölcsességet hozva az életünkbe.

     

    1. Energetikai tisztítás: A kakaót hagyományosan energetikai tisztításra használják, segít az az energetikai blokkok felszabadításában és az aura megtisztításában. Ez a tisztító hatás lelki szinten a megújulás és a felfrissülés érzéséhez vezethet.

     

    1. Kreativitás növelő: A kakaó serkentő hatása nem csak segíti a fókuszt, hanem fokozza a kreativitást is, megkönnyítve a kreatív energiák elérését és kifejezését. Ez különösen előnyös a művészi kifejezésre vagy kreatív megnyilvánulásra összpontosító szertartásokon.

     

    1. Földelés: Serkentő tulajdonságai ellenére a kakaónak földelő tulajdonságai is vannak, segítve a résztvevőket, hogy jobban jelen legyenek a testükben, és jobban kapcsolódjanak a Földhöz. A stimuláció és a földelés egyensúlya elősegítheti a mélyen megtestesült spirituális élményt.

     

    1. Az élet ünneplése: A kakaós ceremóniákban gyakran van ünneplés, öröm és hála az életért. Ez a pozitív, felemelő energia képes megváltoztatni a perspektívákat, megnyitni a szívet a hála előtt, és növelni tudja a létezés egyszerű szépségének megbecsülését.
    Tovább az esemény adatlapjára
  • Halmos Eszter Anya-Apa jóga - Életút 08:00 - 09:00
    csütörtök, 2024.06.27., 08:00 - 09:00
    Anya-Apa jóga - Életút
    ÉRZÉKI NŐ/FÉRFI
    kapcsolódás a szexualitásunkhoz - csípőnyitásokkal
    Tovább az esemény adatlapjára
    Borbíróné Darida Hajnalka Vetélkedő játékok 12:00 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 12:00 - 13:00
    Vetélkedő játékok

    Nagyobb óvodásokat és kisiskolásokat vár a Gyerekfalu, hogy egy jót játsszanak, nevessenek, mozogjanak, és közben észrevétlenül fejlődjenek! 

    Tovább az esemény adatlapjára
    Csomor Renáta Kézműves foglalkozás 13:00 - 14:00
    csütörtök, 2024.06.27., 13:00 - 14:00
    Kézműves foglalkozás

    Kézműves foglalkozás Reni Tündérkeresztanyával 

    gyúrma csodák készítése

    Tovább az esemény adatlapjára
    Balogh Anna Varázslatok gyerekeknek lufihajtogatással 14:00 - 15:00
    csütörtök, 2024.06.27., 14:00 - 15:00
    Varázslatok gyerekeknek lufihajtogatással
    Varázslattal teli műsor, Anna közvetlenségével és szórakoztató jelenlétével.
     
    Jellemző az interaktivitás és a sok humor.
     
    A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát korosztálytól függetlenül. Az élmény és a csoda garantált, a varázslat pedig létezik. :)

    A gyermekek és a szülők is megtanulhatják egy lufiállat hajtogatását, amit utána haza is vihetnek, így mindenki egy "kiskedvencet" kap ajándékba.
    Tovább az esemény adatlapjára
    Balogh Ildikó Amy Bohócműsor 15:00 - 16:00
    csütörtök, 2024.06.27., 15:00 - 16:00
    Bohócműsor
    Fergeteges interaktiv mini cirkusz show. Móka ,kacagás, jókedv.
    Az ország egyetlen hivatásos bohóc-bűvésznőjével.
    Szülinapi zsúrok és gyermekrendezvények felejthetetlen fellépője: Amy Bohóc.
    Tovább az esemény adatlapjára
    Parola Zenekar "Találtam egy elefántot" Gyermekkoncert 16:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 18:00
    "Találtam egy elefántot" Gyermekkoncert

    Katica és a Parola csapata dalol a gyermekeknek:

    • a zenekar tagjai behívják a közönséget a közös alkotásba  
    • dalokban mesélik el együtt "Parola" erdő állatainak történetét
    • a gyerekek által készített hangszerekkel zenélnek
    • Katica, Markos László gyermek-dalai segítségével mutatja be a kis veréb feladatát, hogyan lépeget a varjú, hova bújik a csiga az esőtől és béka koma mire vágyik
    • a programba kapcsolódók megismernek egy olyan kisfiút is, aki talált  egy elefántot. Mit kezd majd vele?
    Tovább az esemény adatlapjára
  • Novák Anikó Mantra éneklés megalapozása hangjógával 09:30 - 11:00
    csütörtök, 2024.06.27., 09:30 - 11:00
    Mantra éneklés megalapozása hangjógával

    A Hangjóga kifejezés kapcsán többféle értelmezéssel és gyakorlatrendszerrel találkozhatunk.
    Közösek a tapasztalatok területei, s ahova a gyakorlatok végül elvezetnek, valamint a megismert és megszülető állapotok, kialakuló attitűdök és vonások, melyek az autentikus és hiteles gyakorlástípusok
    mentén bontakoznak és teljesednek ki.
    Ülő testhelyzetben végzett tapasztalatsor során testi – lelki – érzelmi – mentális területeket magába foglaló gyakorlatok végzése történik. A rendszer alapjai a légzés, a hang, a lüktetés, a ritmus,
    struktúrák, … a zene minden eleme, valamint a kereteken belüli rögtönzés és együttműködés. A tapasztalatok mentén egyre kifinomultabb az érzékelés és az észlelés.
    A hangjóga egyike a legközvetlenebb tükröknek.
    Kántálás, hangjóga, dhrupad, mantra, énekhang, énekszó, zenehallgatás, …
    Milyen ajándékokat adhatnak, milyen lehetőségek felé mutatnak? Mik a közös pontok?
    Novák Anikó Dr Sumeet Anand Pandey tradicionális Dhrupad énekes tanítványa. A műfaj Darbhanga vonalának gyakorlatai és tapasztalatai mellett több hang-tradíció gyakorlójával tart kapcsolatot. Ezek
    tükrében tartja meg előadását és osztja meg tapasztalatait.
    Ajánlott azoknak, akik felismerték, vagy tudják: felelősek, tehetnek és tesznek MAGukért, ez a szándékuk, s kedvelik vagy sokat használják az emberi énekhangot.
    Szintén ajánlott azok számára, akiknek fontos a tárgyilagosság, a józanság és a derű.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Szántó-Külitsné Rácz Mónika Elég jó, vagy tökéletes? Elvárások magunkkal- és gyermekünkkel szemben. 11:00 - 12:00
    csütörtök, 2024.06.27., 11:00 - 12:00
    Elég jó, vagy tökéletes? Elvárások magunkkal- és gyermekünkkel szemben.

    Hazudhatjuk azt, és használhatjuk önigazolásként, hogy nekünk jó az elégséges is.

    De valóban így érezzük szívünk mélyén is, vagy ez csak egy jól hangzó kifogás, és mondvacsinált optimizmus?

    Na, és mi van a gyermekeinkkel szemben támasztott követelményekkel?

    Elég a 2-es érdemjegy az iskolában? Vagy már óvodában készüljön a nyelvvizsgára, mert ha nem így van, akkor megbélyegzik?  

    Tény, hogy fejlődés akkor jön létre, ha erőfeszítéssel jár, ha energiát teszünk bele. Nem csupán rászánjuk az időt, hanem ennek szenteljük! Aminek energiát adsz, az növekedni fog!

    Tarts Mónikával, a tudatos szülők mentorával, ha szeretnéd valóban azt érezni, hogy minden érted történik, és gyermeked a legjobb szülőt választotta!

    Ne feledd, hogy a gyermek utánzással tanul. Ha szeretnéd kibontakoztatni a legjobb verzióját, akkor jó példát kell mutatnod, mert nem azt tanulja meg, amit mondasz, hanem azt, ahogy viselkedsz!

    Ennek tudatában tudsz felelős döntéseket hozni.  

    Tovább az esemény adatlapjára
    Farkas Renáta A megújulás képessége: Ébredj fel Csipkerózsika! 12:00 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 12:00 - 13:00
    A megújulás képessége: Ébredj fel Csipkerózsika!

    Csipkerózsika meséje sokak számára ismerős, és a nőiséggel kapcsolatosan mély üzeneteket hordoz. Talán a te környezetedben is akad egy-egy Csipkerózsika, aki valamikor mélyen megsérült (megszúrta valami), csalódás érte, bántották, túlságosan féltették, óvták, nem azt a szeretetet kapta, amire vágyott, vagy túl sok tragédia érte.

    Az ilyen nők tudatosan vagy tudattalanul úgy védekeznek, hogy elzárják magukat a külvilágtól. Látjuk őket, ugyanakkor olyanok, mintha nem élnének. Visszavonulnak saját világukba, álomban létezve. Akár lehet álmodozó típus, aki mindig csak szövögeti álmait, de cselekedni nem tud, hiszen alszik. Nincs ereje a változáshoz, változtatáshoz.

     

    Rengeteg nő cipel egy-egy „elátkozó” mondatot vagy eseményt a múltjából, és ezért nem merik megélni nőiségüket, nem mernek megnyílni, kapcsolódni vagy kötődni, mert félnek az újabb sebektől. Lehet ez az Anyától, Nagymamától érkező mondat, vagy a későbbiek során akár egy kolléganőtől, barátnőtől. Aki érzékeny, magába zár mindent, és inkább elmenekül egy olyan világba, ahol senki nem éri utol. Látszólag jól érzi magát ebben, de titkon vár arra a Hercegre, aki majd felébreszti. 

     

    Az előadáson megtudhatod, hogyan lehet felébreszteni Csipkerózsikát, és aktiválni a benned szunnyadó női erőt!

    Csipkerózsika elvezet oda, ahol megélheted nőiséged teljességét, szabadságát, vonzó és csábító mivoltát.

    Gyere el, Reni megmutatja, hogyan!

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Markos-Preszmayer Katica Gyere állj mellém és megtudod, mennyire fontos, saját magad irányítsd, az életed, a sorsod! 13:00 - 15:00
    csütörtök, 2024.06.27., 13:00 - 15:00
    Gyere állj mellém és megtudod, mennyire fontos, saját magad irányítsd, az életed, a sorsod!
    A szülőket közös éneklésre, beszélgetésre invitálja a Parola csapata, melynek címe: "Gyere állj mellém és megtudod, mennyire fontos, saját magad irányítsd, az életed, a sorsod!"
    Markos László: Álomvilág
     
    A zenekar kíséretével Glatz Tamás énekes-gitáros, tréner, coach, leendő mentálhigiénés segítő szakember és Markos-Preszmayer Katica énekes-népművelő, mentálhigiénés segítő szakember, mediátor, rajzvizsgálati szaktanácsadó, képzésben lévő család és párterapeuta válaszol a felmerülő kérdésekre szakmai tapasztalataik és tudásuk segítségéve.
    Zenével "mondják el" a gondolataikat és érzelmeiket, bevonva a közönséget a produkcióba. 
    • Markos László és Orbán Sándor szerzeményeivel mutatják be a mindennapi lét kihívását
    • megjelenítik a különböző életciklusi (egyéni, pár és családi) nehézségeket
    • konfliktuskezelésre, asszertív kommunikáció kialakítására és akár az ÉNIDŐ megvalósítására, közösen keresik a jelenlévőkkel a megoldást, lágyítva az aktuális témát a dalolással
    Tovább az esemény adatlapjára
    Szendrei-Berta Zsófia Craniosacralis terápia és születési dinamikáink 16:00 - 17:00
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 17:00
    Craniosacralis terápia és születési dinamikáink

    Ebben az előadásban betekintést nyerünk a Craniosacralis terápia páratlanul gyengéd, holisztikus módszerének rejtelmeibe, megismerhetünk néhány születési dinamikát és mintázatot, és végül esettanulmányokon keresztül láthatunk rá egy-egy terápiás folyamatra és gyógyulási útra.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kamarás Emese Kapcsolódás a természethez IllaBerek kártyával 17:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 17:00 - 18:00
    Kapcsolódás a természethez IllaBerek kártyával
    Amikor kapcsolódunk a Természethez, akkor megérezzük, felismerjük, hogy a részei vagyunk, és felelősséggel tartozunk iránta. 
    Számtalan módja van, hogy hogyan kapcsolódjunk a természet csodálatos kincseihez.
    Mesi az IllaBerek Műhellyel ezt a kötődést segíti elő új utakat keresve a természet-játék-élmény és mesepedagógia felhasználásával. Olyan, újszerű módszert - megközelítési utat szeretne adni, ami elősegíti a természethez való igazi kapcsolódást, tiszteletet, és újra építi a természettel való egység érzését.  
    Az IllaBerek kártya létrejöttét 14 év tanulás, képzés, tapasztalás előzte meg. 
    Ezt a kártyát és működését ismerheted meg az előadásán. 
    Tovább az esemény adatlapjára
  • Vándor Andrea Selyemkarkötő készítés 10:00 - 12:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 12:00
    Selyemkarkötő készítés

    A karkötőket Andra által előre festett, varott kis selyemzsinórból, különleges látványú de gyors fonási technikával készíthetitek. 

    Tovább az esemény adatlapjára
    Tiszóczi Vera Hennakészítés 13:00 - 15:00
    csütörtök, 2024.06.27., 13:00 - 15:00
    Hennakészítés
    Rövid bemutatás a henna történetéről és a minták szimbolikájáról, a henna növényről, földrajzi elterjedéséről, a különböző népek hennafestési hagyományairól.
    Gyakorlati rész: hennapaszta keverése, tölcsérkészítés, alapvető egyszerűbb és bonyolultabb minták tanulmányozása, saját minta tervezése papíron, vonalvezetés gyakorlása papíron, majd végül hennapasztával festés kézre. A résztvevők egy tölcsér hennát kapnak, amivel gyakorolhatnak. 
     
    Tovább az esemény adatlapjára
    Nádasdy-Berki Éva Kagylós ékszer készítése 16:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 18:00
    Kagylós ékszer készítése

    A kagyló anyagának felülete és szépsége mindig lenyűgözött és alkotásra invitált. Régen teljesen természetes volt hogy az ember a körülötte fellelhető dolgokból készített ékszert magának. Az általam előkészített  kagylók és belefaragott lyukak a szövéstől kezdve mindenféle lehetőséget magukban rejtenek ahhoz, hogy általad egy nagyon különleges ékszer készüljön.

    A kagylók természetes halállal távoztak, nem bántottam Őket!

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Sólyomfi-Nagy Zoltán Izzasztó kunyhó 20:00 - 23:00
    csütörtök, 2024.06.27., 20:00 - 23:00
    Izzasztó kunyhó

    Szauna jellegű szertartás, melyet több órás böjt után tartunk, sok énekkel, fohásszal, a megtisztulásért, lelki terheink lerakásáért.

     

    Tájékozódjatok a www.cserga.hu honlapon a feltételekről. Előre jelentkezés szükséges!

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Reiki Egyensúly Ikerlélek meditáció 07:30 - 09:30
    csütörtök, 2024.06.27., 07:30 - 09:30
    Ikerlélek meditáció

    Ezt a meditációt Hódosi Zsolt és Tóth Erzsébet közösen adja elő, két részből áll majd, és az ikerlélek kapcsolatok segítségét hozza fel majd, ahol teremtünk, ezért érdemes egy jól megfogalmazott kívánsággal érkezni.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Szkálosi Rita Selina Szívhangolás: Gyakorlatok a párkapcsolati harmónia érdekében. 09:30 - 10:30
    csütörtök, 2024.06.27., 09:30 - 10:30
    Szívhangolás: Gyakorlatok a párkapcsolati harmónia érdekében.

    Ebben az inspiráló workshopban olyan gyakorlatokat és technikákat tanulsz meg, amelyek segítenek szívedet és elmédet harmóniába hozni a párkapcsolati boldogságért. Fedezd fel, hogyan alakíthatod át a kapcsolatodat a következő szintre, miközben mélyebb összhangba kerülsz önmagaddal.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Albert Johanna Beszélgetések önmagammal workshop - praktikus eszköz a lélek mélyebb megértéséhez 10:30 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:30 - 13:00
    Beszélgetések önmagammal workshop - praktikus eszköz a lélek mélyebb megértéséhez

    Müller Péter: Jóskönyv c. műve alapján (Ji-King, azaz a Változások könyve) az önmagaddal való kommunikációhoz egy praktikus eszközt adok át Neked közösségi keretek között egy megtartó és biztonságos térben. Ehhez a módszerhez ezután csupán a következőkre lesz szükséged, ha egyedül is szeretnéd jobban megérteni önmagad a szív perspektívájából egy-egy kérdéses élethelyzetet illetően: Müller Péter könyve, 3 db pénzérme, toll és papír, valamint egy kis én-idő.

    KINEK SZÓL?

    • Ha szeretnéd nemcsak a mentális, hanem az érzelmi síkot is bevonni az életedet érintő kérdéseknél / döntéshelyzeteknél.
    • Ha érdekel, hogyan teremthetsz praktikus és művészi módon kapcsolatot önmagaddal egy egyszerű eszközzel.
    • Ha szeretnéd intuíciós képességeidet gyakorolni.

    Hozz magaddal 3 db pénzérmét, de ha nincs nálad: nem probléma, akkor is várlak szeretettel! 

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kiss Ádám Vezetés, követés, határhúzás, bizalom workshop 13:00 - 14:30
    csütörtök, 2024.06.27., 13:00 - 14:30
    Vezetés, követés, határhúzás, bizalom workshop

    Mennyire megy könnyen számodra a határhúzás?

    Könnyedén tudsz nemet mondani vagy kommunikálni és érvényre juttatni az igényeidet?

    Ha kell, férfiként tudsz-e nem leuraló módon, de határozottan és magabiztosan vezetni?

    Ha kell, nőként tudsz-e bizalommal követni és megőrizve önmagad átengedni adott helyzetben az irányítást?

    Egyáltalán találkoztál-e már az életed során ezekkel a minőségekkel tiszta formájukban?

    Ezen a gyakorlatorientál workshopon másfél órában számos kicsi gyakorlaton keresztül biztonságos térben, folyamatos figyelem mellett tapasztalhatod meg, hogy te hogyan is állsz ezekkel a dolgokkal.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kosztolnik Ani - Anysha a hangvarázsló Helyesen látod -önMAGad? - a világod? - Családállítás 16:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 18:00
    Helyesen látod -önMAGad? - a világod? - Családállítás

    Figyelem, Elismerés, Szeretet (FESZ) - családállítással nézzünk rá a valóságunkra a morfogenetikus mezőben.

    Milyen térből nézünk rá saját világunkra?

    Kíváncsisággal, tudatossággal megnézzük a "most" pillanatát.

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Haas György Mi az a sétaterápia (Előadás) 09:15 - 10:30
    csütörtök, 2024.06.27., 09:15 - 10:30
    Mi az a sétaterápia (Előadás)

    A terápia szó használata megosztó. Sokan a pszichoterapeuta cím jelentését vélik kihallani belőle. Valóban erről lenne szó? És ha nem, akkor is kérdés, hogy mi indokolja a használatát a sétáló coaching mellett? Az interaktív előadás témái: fogalomtisztázás, a különböző álláspontok szakmai vitától se mentes megfogalmazása, a segítő kapcsolat sétáló coachingtól sétaterápiáig terjedő formáinak magyarországi megjelenése.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Horkics Edina Magdolna Hellinger-féle családállítás: rejtett dinamikák 10:45 - 12:30
    csütörtök, 2024.06.27., 10:45 - 12:30
    Hellinger-féle családállítás: rejtett dinamikák

    A családállítást Bert Hellinger rendszerállító dolgozta ki. Hátterét a transzgenerációs pszichológia adja. Ez a módszer a családi rendszerekben rejlő tudattalanul átvett transzgenerációs sorsok és rejtett dinamikák feltárására és megoldására összpontosít. Célja az, hogy felfedje és rendezze azokat a tudatalattiban működő dinamikákat, amelyek hatással vannak az életedre és a kapcsolataidra.
     
    A Hellinger-féle családállítás egy csoportos munkaforma, amelyben egy csoport résztvevőjeként dolgozol a családi rendszereden. Állítóként a többi résztvevőt kéred fel, hogy személyeket, fogalmakat képviseljenek a családodban. A folyamat során rálátsz arra, hogy milyen kapcsolati és érzelmi dinamikák játszódnak a családi rendszeredben. A rendszerállítás során felfedezhetsz olyan szükségtelen, vagy diszfunkcionális kötődéseket, amelyek gátolhatják a boldogságodat és fejlődésedet. Ezeket a dinamikákat rendszerint a rendszerbe való beállás és elfogadás révén tudod feloldani, így lehetőséget kapsz a változásra és a gyógyulásra.
     
    A Hellinger-féle csoportos családállítás módszerének célja az, hogy megkönnyítse az emlékezés és elfogadás folyamatát, és lehetővé tegye a családi rendszerekben rejlő szeretet és együttérzés mélyebb megértését.

    Az alábbi területekkel dolgozom:
    - ANYA- és APAsebek kezelése, családi kapcsolatrendezés és tanult SÉMÁK felismerése
    - átvett családi és transzgenerációs SORSOK visszaadása
    - TRAUMÁK oldása és gyógyítása
    - BELSŐ GYERMEK gyógyítása és integrálása
    - ENNEAGRAM típusok gyökérsérülésének oldása
    - SZÜLETÉSÁLLÍTÁS: indítóprogramok felismerése
    - PÁRKAPCSOLAT rendezése, gyógyítása
    - testi és lelki BETEGSÉGEK okainak feltárása
    - szorongás, depresszió, STRESSZ oldása
    - test-lélek-szellem EGYENSÚLY helyreállítása
    - ARCHETÍPUSOK és női-férfi lélekrészek harmonizálása
    - TRANSZGENERÁCIÓS sérülések gyógyítása
    - MUNKA területével kapcsolatos konfliktusok oldása
    - MESETERÁPIÁS állítás
    - HALÁL és veszteség feldolgozása

    Zárt állítást tartok, vagyis az állító történetét csak én hallgatom meg. Így az egót minél inkább kizárom a folyamatból, ami segíti a tiszta érzékelést. 

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Gogolák Anita , Hontvári Levente Vagyok, aki vagyok - úton a Belső Szabadság felé (Integrál flow csoport) 12:45 - 14:30
    csütörtök, 2024.06.27., 12:45 - 14:30
    Vagyok, aki vagyok - úton a Belső Szabadság felé (Integrál flow csoport)

    „Nincs jobb, mint amikor szabad vagy, és az lehetsz, akit tényleg vagy... Ha már egyszer szárnya nőtt az embernek, jól teszi, ha használja is.” – mondja a kismadár a főhősnek egy gyermekeknek szóló meseregényben (Matt Haig: Evie és az állatok)


    Mindannyian magunkban hordozzuk a szabadság lehetőségét, a Belső Szabadságét, amikor azok lehetünk, akik vagyunk. Amikor nem kontrolláljuk magunkat, amikor nem próbálunk megfelelni a belénk épült szülői mintáknak, a baráti körünk szokásainak, a társadalmi elvárásoknak.
    Ezek az minták lehet, hogy valamikor hasznosak voltak, de már nem érvényesek vagy csak bizonyos helyzetekben érvényesek, mégis meghatározzák a működésünket a mostban is. A szabadság lehet az, amikor levetközzük ezeket a minket már nem szolgáló mintákat, és megengedjük magunknak, hogy önazonosak legyünk. Azt adjuk, azt mutatjuk, azt cselekedjük, amit a szívünk diktál, miközben tudatosan választjuk a nem ártást, azt ami a saját, a közvetlen környezetünk, a társadalom, a Föld, a világ hasznára válik.

    Arra hívunk, hogy gyere és tapasztald meg a saját szabadságodat, tapasztald meg azt, hogy te hogy vagy a szabadsággal. Mit jelent neked a szabadság? Hogyan kapcsolódsz önmagadhoz, hogyan kapcsolódsz a testedhez? Hogyan maradsz szabad akkor, amikor egy másik emberhez kapcsolódsz? Milyen is az, amikor szabad vagy? Amikor vagy, aki vagy.
    Ehhez biztonságos teret nyújtunk, keretekkel, elfogadó és empatikus vezetéssel.


    Az Integrál Önismereti Csoportokról


    Az integrál önismereti csoportban lehetőséged van egy védett közegben megfigyelni önmagad, a működésed, a benned a többiektől függetlenül vagy a többiekkel kapcsolódás közben kialakuló dinamikákat, játszmákat, tudatosítani ezeket és gyakorolni az új, már haszontalanná vált berögződésektől mentes működést. A csoport olyan megengedő, elfogadó, biztonságos közeget teremt számodra mely a való élethez képest megkönnyíti hogy időlegesen leengedd az énedet védő pajzsot, megengedd, hogy az lehessen ami van. Ítélet nélkül, saját magad és társaid általi elfogadásban. Ez önmagában is fontos élmény, amelyre mindannyian vágyunk. Egyúttal lehetővé teszi, hogy ráláss a hétköznapokban többnyire tudattalanul zajló lelki folyamataidra.
    Ezekben a csoportokban az elsődleges fókusz az önmagunkhoz és egymáshoz kapcsolódás, a testérzetek és érzelmek csöndes vagy éppen hangos, többnyire szavak nélküli megélése. A beszéd másodlagos, de fontos szerepe a feldolgozás, tudatosítás. A gyakorlatok többnyire mozgásosak, nem igényelnek előképzettséget.
    A módszer háttere az Integrál pszichológia, egy Ken Wilbertől eredő elmélet és gyakorlatrendszer, amely összekapcsolja a nyugati tudományt és a keleti spiritualitást. Egységbe rendezi a nyugati pszichológiai ismereteket és a spirituális hagyományok tudatról szóló tanításait. Célja hogy segítsen a személyiségfejlődésben, hogy minél minél többször tudjál egy kiteljesedettebb, önmagad és másokat szeretettel megtartani képes állapotban lenni.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Gyárfás Sándor , Nagy Eszter Kapcsolódás élmény, nő és férfi (Integrál Flow csoport) 14:45 - 16:30
    csütörtök, 2024.06.27., 14:45 - 16:30
    Kapcsolódás élmény, nő és férfi (Integrál Flow csoport)

    Integrál flow dinamikus térben, mozgásos gyakorlatokon keresztül mélyülhetsz el a belső világodban és közben megnyithatod a figyelmed a benned lévő kapcsolódási szándékra.
    A folyamat során, ha megjelenik a kölcsönös igény, elindulhatsz mások felé gesztusokkal, önkifejező mozgással és érintéssel

    Tovább az esemény adatlapjára
    Gánti Bence Pszichofotel 17:00 - 18:30
    csütörtök, 2024.06.27., 17:00 - 18:30
    Pszichofotel

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Lévai Brúnó , Kiss Renáta Integrál Párkapcsolat - Nő és Férfi Szövetsége (Saját élményű workshop) 18:45 - 20:30
    csütörtök, 2024.06.27., 18:45 - 20:30
    Integrál Párkapcsolat - Nő és Férfi Szövetsége (Saját élményű workshop)

    „Az árnyék csak egy másik emberrel való kapcsolaton keresztül mutatkozhat meg, az anima és az animus pedig csak egy ellenkező nemű partnerrel való kapcsolaton keresztül, mert csak ezekben a kapcsolatokban lépnek működésbe a projekciók.”
    Carl Gustav Jung

    A férfiaktól és nőktől elszenvedett sérülések, bántások tudattalanul erősen hatnak ránk. Ezek gátolnak minket abban, hogy helye legyen az életünkben olyan kapcsolódásoknak, ahol Nő és Férfi egymásra mutogatás helyett egymásnak szövetségese és támasza. Ha a téma megszólít téged, szeretettel hívunk egy biztonságos térbe, amely támogathat téged abban, hogy ehhez minél közelebb kerülj, akár egyedülállóként, akár párkapcsolatban élőként, akár párkeresőként érkezel.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kerényi-Kiss Zoltán Ecstatic Dance: Táncoló misztérium (tudatos tánc, szabad tánc, saját élményű workshop) 20:45 - 22:30
    csütörtök, 2024.06.27., 20:45 - 22:30
    Ecstatic Dance: Táncoló misztérium (tudatos tánc, szabad tánc, saját élményű workshop)

    Az ECSTATIC DANCE® a pillanat teljességének átélésére hívó dinamikus mozgásmeditációs és szabadtánc irányzat, ahol minden taglejtés szabadságot és vitalitást rejt. Csak engedd, hogy a ritmus magával ragadjon és a tested ösztönösen mozduljon lelkiállapotod spontán kifejeződéseként.

    Egyesek számára spirituális gyakorlat, fókuszált testmozgás, tudatos kikapcsolódás, nonverbális együttlét, közösségi rituálé. Legtöbbünknek test és lélek természetes gyógyítója. Gyere és teremtsünk közös élményeket ezen az organikus, ősi önkifejezési formán, a kötetlen táncon keresztül!

     

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Károlyi Timi Ébreszd fel Önmagad! - Bölcsesség, Bőség 07:00 - 07:45
    csütörtök, 2024.06.27., 07:00 - 07:45
    Ébreszd fel Önmagad! - Bölcsesség, Bőség

    Ébreszd fel Önmagadban a bölcsesség és a bőség energiáját. Jupiter energiáját is felhasználva aktiváljuk ezen minőségeket.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Girisha Andrea Steigler MooDDance – Érzéstranszformáló tánc 08:00 - 08:30
    csütörtök, 2024.06.27., 08:00 - 08:30
    MooDDance – Érzéstranszformáló tánc

    A zene és a tánc mindig hatást gyakorol a hangulatunkra, az érzéseinkre.

     

    Te is szereted a zenét? Szeretsz táncolni? – Itt a helyed közöttünk!

     

    Vagy pont azt érzed, azt gondolod magadról, hogy nincs ritmusérzéked, vagy nem tudsz táncolni? – Semmiképp ne hagyd ki, mert most nem is ezen lesz a hangsúly és senki nem fog megkritizálni!

     

    A zene és a reggeli testmozgás által egy teljesen új hangulatban indíthatod a napodat. Hisz sokszor beleragadunk nehéz, fájdalmas, negatív érzésekbe és ezek elraktározódnak a testünkben. Számtalanszor előfordul, hogy nem is merünk olyan mélyre menni, hogy találkozzunk ezekkel az érzésekkel. A reggeli Érzéstranszformáló dinamikus tánc abban segít, hogy a sok elfojtott, lefojtott érzést könnyedén felszabadítsuk és helyet teremtsünk a pozitív, örömteli, emelő, feltöltő érzéseknek.

     

    A reggeli MooDDance során a különböző negatív érzéseiket alakítjuk át pozitívvá, amely bearanyozza majd az egész napod!

     

    Ne hagyd ki, mert egy különleges ajándékkal is várlak!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Bihari Nirmala Mantrázás Nirmalával - Kirtan-meditáció 08:45 - 09:15
    csütörtök, 2024.06.27., 08:45 - 09:15
    Mantrázás Nirmalával - Kirtan-meditáció

    Mantrák éneklése egy erőteljes ősi gyakorlat, melynek célja finom-tudatosságunk megnyitása és a magasztosabb tudatállapotok elérése.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Tomek Noémi Belső tűz • meditáció 09:30 - 10:15
    csütörtök, 2024.06.27., 09:30 - 10:15
    Belső tűz • meditáció

    Szeretnéd feléleszteni az életedben a Sárkány energiáját? Akkor bizony a tüzet is fel kell élesztened hozzá magadban!

     

    Kapcsolódjunk csütörtök reggel az Örömvilág Nagysátorban, és aktiváljuk együtt a belső tüzed! Egy olyan meditációra hívlak, ahol a megkeressük a benned szunnyadó kurázsi, szenvedély, erő és motiváció energiáit, majd felemeljük egy olyan szintre, ahonnan az életedet egy új és magasabb minőségre tudják hangolni. Fontos, hogy a belső tüzeddel jól tudj bánni, ne hagyd kialudni, de pusztítani se. Ez az energia hatalmas erőforrásod lehet. Készen állsz rá?

     

    Szeretettel, isteni balinéz illóolajok támogatásával várlak az Örömvilág Nagysátorban! A témát 11.30-tól az Evernessián folytatom egy előadásban, majd délután ugyanitt egy szuper fototerápiás workshopon.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Károlyi Timi Bölcsesség és bőség az életemben - hangfürdő 10:30 - 11:30
    csütörtök, 2024.06.27., 10:30 - 11:30
    Bölcsesség és bőség az életemben - hangfürdő

    Jupiteri nap lévén ezt az energiát aktiváljuk, harmonizáljuk a rövid vezetett meditáció során. A Bőség és Bölcsesség lesz a fókuszban.

     

    Majd tovább segítenek a minket a nepáli hangtálak, gongok, aura chime, koshik, harangok és egyéb intuitív hangszerek.

     

    Az élmény nem a füleiden keresztül hat, hanem a tested rezgéseit hangolják át az egészséges frekvenciára ezek a szakrális hangszerek a rezgéseikkel.

     

    A Testünk a Lélek Temploma.

     

    Ha a Testünk jól van a Lélek is jól van és ugyanígy fordítva is igaz, amennyiben a Lélek jól érzi magát a Test is egészséges.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Mikó Zsófi A nőiség és a természet harmóniája 12:00 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 12:00 - 13:00
    A nőiség és a természet harmóniája

    A természet ciklikussága analóg a női lét folyamataival, ennek fontosságáról és kapcsolatáról, a holisztikus egészség megőrzéséről szól ez az előadás.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Tündér Boglárka Párkapcsolat asztrozófusi szemmel: női és férfi erőnk 13:15 - 14:15
    csütörtök, 2024.06.27., 13:15 - 14:15
    Párkapcsolat asztrozófusi szemmel: női és férfi erőnk

    Nemtől függetlenül mindannyiunkban ott van Mars és Vénusz, a férfi és női minőség.  Bár máshogy működtetjük, mások az erősségeink, egy dolog mindenképp közös: ha nem vagyunk kibékülve a bennünk élő ellenkező nemet képviselő energiával, ez látszódni fog a kapcsolatainkban is.

     

    Szenvedély, harmónia, szerelem, hatalom, szégyen- mindhez tartozhat egy sérülés, egy emlék, egy kollektív vélekedés, ami távol tarthat az intim, testileg-lelkileg összeérős kapcsolattól.

     

    Arról mesélek, hogyan lehet fejleszteni, felszabadítani és igazán a sajátunkká tenni belső masculin és feminin erőinket.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Tomek Noémi Így neveld a sárkányodat! • Points of You workshop (Evernessia előadás folytatása) 14:45 - 16:45
    csütörtök, 2024.06.27., 14:45 - 16:45
    Így neveld a sárkányodat! • Points of You workshop (Evernessia előadás folytatása)

    Folytatva a ma reggeli meditációval megkezdett, és délben, az evernessiás előadásomban kifejtett “megsárkányosodást", egy játékos, ugyanakkor erőteljes energiákat mozgató fototerápiás workshopra várlak az Örömvilág Nagysátorba. Egyik kedvenc eszközömet, a Point’s of You kártyákat hívom segítségül, hogy ne csak elméletben tudj az örömteli, sikeres, kurázsival és bátorsággal felvértezett Énhez vezető út lehetőségéről, de járd is ezt az utat.

     

    A workshophoz csak az elején tudsz csatlakozni, később már nincs lehetőség bekapcsolódni a folyamatba. Ha szeretnél velünk tartani, érkezz időben! Szeretettel várlak!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Perlusz Gabriella Bőséghez és teremtéshez kapcsolódó hitrendszereink, hogyan akadályoznak a mindennapokban? 17:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 17:00 - 18:00
    Bőséghez és teremtéshez kapcsolódó hitrendszereink, hogyan akadályoznak a mindennapokban?

    Az esemény leírása: Mit jelent a korlátozó hitrendszer? Honnan jönnek ezek a hitrendszerek és hogyan irányítanak és befolyásolnak bennünket. A pénz és a spiritualitás kapcsolata. Illik-e gazdagnak lenned, ha spirituális vagy?

    Tovább az esemény adatlapjára
    Esti spontán 19:30 - 21:00
    csütörtök, 2024.06.27., 19:30 - 21:00
    Esti spontán

    Az esti nagykoncertek közötti szünetben, 19:30 és 21:00 között spontán esti találkozásra hívunk az Örömvilág Nagysátorban. Előfordulhat kirtan vagy örömzene éppúgy, mint beszélgetés, csatornázott információk átadása, esetleg egy-egy téma kibontása ThetaHealing ásásban.

     

    Gyertek, és pihenjetek meg kényelmes párnáinkon a két koncert között!

     

    Szeretettel vár az Örömvilág csapata

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Tündér Boglárka Csillag-tér állítás 08:00 - 11:00
    csütörtök, 2024.06.27., 08:00 - 11:00
    Csillag-tér állítás

    Ahhoz, hogy valóban legmagasabb potenciálod élhesd, szükség van a belső akadályok elhárítására.

     

    A csoportmunka során az asztrológiai képleted nyújtotta térképet használva jelenítjük meg, oldjuk és harmonizáljuk különböző tudati részeidet és azok esetleges elakadásait. Mélyre megyünk, hogy egész életedet átformáló változásokat idézzünk elő.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Perlusz Gabriella Párkapcsolat hiánya- magányosság blokkjainak oldása- Hogyan találom meg a társam-lélektársam? Mi az akadálya? - családállítás 11:30 - 14:30
    csütörtök, 2024.06.27., 11:30 - 14:30
    Párkapcsolat hiánya- magányosság blokkjainak oldása- Hogyan találom meg a társam-lélektársam? Mi az akadálya? - családállítás

    A családállítás technikája segít minket abban, hogy felismerjük azokat a korlátozó hitrendszereinket, generációs mintáinkat, amelyek akadályoznak társunk megtalálásában. Oldhatjuk azon traumák érzelmi blokkjait, ami meggátol és távol tart minket a boldog, egyenrangú párkapcsolattól.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Tündér Boglárka Csillag-tér állítás 15:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 15:00 - 18:00
    Csillag-tér állítás

    Ahhoz, hogy valóban legmagasabb potenciálod élhesd, szükség van a belső akadályok elhárítására.

     

    A csoportmunka során az asztrológiai képleted nyújtotta térképet használva jelenítjük meg, oldjuk és harmonizáljuk különböző tudati részeidet és azok esetleges elakadásait. Mélyre megyünk, hogy egész életedet átformáló változásokat idézzünk elő.

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Mikó Zsófi Nőiséget támogató herbák 08:00 - 10:00
    csütörtök, 2024.06.27., 08:00 - 10:00
    Nőiséget támogató herbák

    Ráhangolódás után megismerkedünk a nőiséget támogató gyógynövényekkel, melyekből utána egy teakeveréket készítenek a résztvevők.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kapecz Hajnalka "A Fúria“ - Symbolon kártya workshop 10:30 - 12:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:30 - 12:00
    "A Fúria“ - Symbolon kártya workshop

    Symbolon kártya rövid bemutatása, szerepszemélyiségek, az „emlékezés játéka”, a lelkünk mélyén folyó események, így a bűntudat energiájának megjelenése a külvilágban, beszéljünk a bűntudatról, ezzel kapcsolatos oldások, és a lelket támogató, megerősítő letöltések.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Girisha Andrea Steigler Bántalmazó szeretet 12:30 - 14:30
    csütörtök, 2024.06.27., 12:30 - 14:30
    Bántalmazó szeretet

    Miért diszharmonikusak a kapcsolataink? Mit is jelent a bántalmazó szeretet?

    Hogyan lehet a szeretet bántalmazó?

     

    Egyre többet hallunk a bántalmazásról, az abúzusról és talán nem is vagyunk teljes tisztában azzal, hogy mit is jelent. Hogy bántalmazó legyen a szeretet? Én ezt nem ismerem....hallom rendszeresen. És 1-2 kérdés után kiderül, hogy "de mégiscsak...."

     

    Hogyan alakulhat ki és hogyan azonosítható be, ha a szeretetteljesnek mondott kapcsolatokban jelen van a bántalmazás?

     

    Vajon miért olyan nehéz szembenézni a bántalmazó szeretettel? Miért olyan nehéz kilépni belőle és a boldog, szabad, emelő, inspiráló, őszinte, szereteten alapuló kapcsolatokat választani?

     

    Hogyan tudod megtenni az első lépést a bántalmazó szeretetkapcsolatokból való kilépéshez?

     

    Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat, és az egyéni gyakorlatok segítségével rá tudsz tekinteni, hogy téged mi tart még bántalmazó kapcsolatokban és mi tud segíteni abban, hogy kilépj belőlük?

    Tovább az esemény adatlapjára
    Beer Ágota Ásványkarkötő készítő workshop 15:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 15:00 - 18:00
    Ásványkarkötő készítő workshop

    Készítsd el egyedi ásvány karkötődet ezen a különleges kreatív workshopon!

     

    Több mint 30 féle ásványból válogathatsz és díszítheted karkötődet különféle díszekkel, köztesekkel.

     

    Anyagköltség: 
    14 éves korig - 4900 Ft/karkötő
    14 éves kor fölött - 6900 Ft/karkötő

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Ujvárosi Ildikó Élményfestés 10:00 - 12:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 12:00
    Élményfestés

    Az élményfestés során megismerteti veled ezt a különleges falfestési technikát, és segítségével egy egyedi képet alkothatsz.

    Elkalauzol a dekorfestés világába, ahol speciális anyagokkal készülnek a háromdimenziós képek, illetve falak lakásba, üzlethelyiségbe, még akár fürdőszobába is.

    A program alatt készült festmény (mandalák, sárkányok, geometriai minták ) ízelítőt ad, mit hozhatsz ki magadból a dekoráció terén, az elkészült képet hazaviheted és később, ha még több ismeretet szeretnél, Ildikó több alkalmas workshopjain megteheted. 

    Még több infó Ildikóról és a munkáiról www.paintwitpassion.hu

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Ujvárosi Ildikó Élményfestés 15:00 - 17:00
    csütörtök, 2024.06.27., 15:00 - 17:00
    Élményfestés

    Az élményfestés során megismerteti veled ezt a különleges falfestési technikát, és segítségével egy egyedi képet alkothatsz.

    Elkalauzol a dekorfestés világába, ahol speciális anyagokkal készülnek a háromdimenziós képek, illetve falak lakásba, üzlethelyiségbe, még akár fürdőszobába is.

    A program alatt készült festmény (mandalák, sárkányok, geometriai minták ) ízelítőt ad, mit hozhatsz ki magadból a dekoráció terén, az elkészült képet hazaviheted és később, ha még több ismeretet szeretnél, Ildikó több alkalmas workshopjain megteheted. 

    Még több infó Ildikóról és a munkáiról www.paintwitpassion.hu

     

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Hormonok és a lelki egyensúly 10:00 - 11:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 11:00
    Hormonok és a lelki egyensúly

    A hormonegyensúly rendkívül izgalmas témakör. Nemcsak azért fontos, mert számos nőt, feleséget, anyát, barátnőt érint, hanem azért is, mert egyes nők ténylegesen szenvednek az elhangolódás okozta panaszoktól. Nem csak „egy újabb” gondként van jelen az életükben, hanem mélyen befolyásolhatja mindennapjaikat, közérzetüket és munkabírásukat, ezáltal egész életvitelüket. A hormonális rendszer harmonikus működése a női egészség alapvető feltétele. Az egyensúly kisiklása súlyos elváltozásokhoz vezethet. A hormon egyensúly természetes módon történő helyreállítása komoly sikereket hozhat a jobb megjelenés, a könnyű menstruáció, gyerekvállalás, túlsúly csökkentése, meddőség felszámolása terén is.

    Tovább az esemény adatlapjára
    További lehetőségek az AP Terápia kapcsán 14:30 - 15:30
    csütörtök, 2024.06.27., 14:30 - 15:30
    További lehetőségek az AP Terápia kapcsán

    A látható jeleken túl, vagy akár azokat megelőzően is jelentkezhetnek különböző tünetek, melyek a pajzsmirigy betegségeire utalhatnak

    Hízás, fáradtság, koleszterin és depresszió.

    1. Fáradtság, vagy álmatlanság

    Pajzsmirigy alulműködés esetén gyakori tünet, hogy napi 8-10 óra alvás után is fáradtan, erőtlenül kelünk ki az ágyból és ez az állapot az egész napunkat végig kíséri.Túlműködés esetén a nappali fáradtságérzet oka pedig ennek ellenkezője, az éjszakai álmatlanság lehet.

    2. Súly-változások

    Az alapanyagcsere szabályozása által a pajzsmirigy rendellenes működése testsúlyunkra is hatással van. Alulműködés esetén hízás jelentkezhet, a túlműködés pedig súlyvesztést okozhat.

    3. Hangulati ingadozások

    Idegesség, depresszió, vagy napjaink egyre gyakoribbá váló tünet együttese, a pánikbetegség is jelentkezhet a pajzsmirigy rendellenes működéséből adódóan.

    4. A magas koleszterinszint szintén intő jel lehet.

    Pajzsmirigy alulműködést jelezhet, ha az értékek rendszeres mozgás, diéta hatására sem csökkennek. Túlműködés mellett alacsony koleszterint szint jelentkezhet.

    5. Családi örökség

    A pajzsmirigy betegségek kialakulásában is fontos szerepet játszik az öröklött hajlam. Ha a családban korábban előfordult ilyen probléma, akkor fokozottan ügyeljünk a tünetek korai felismerésére!

    6. Menstruációs és termékenységi problémák

    A korábbinál erősebb, elhúzódó menstruáció pajzsmirigy alulműködést jelezhet, míg a ritkábbá váló vérzések, a hosszabb ciklus túlműködésre utalhat. Gyakran a meddőség hátterében is pajzsmirigy probléma áll.

    7.Bélpanaszok pajzsmirigy betegség tünetei

    A hasmenés és az irritábilis bél-szindróma okozója a pajzsmirigy túlműködése is lehet, míg a székrekedést alulműködés is kiválthatja.

    8. Haj és bőrproblémák

    A pajzsmirigy betegségei a haj és a bőr állapotában is több elváltozást okozhatnak. Gyakori panasz a haj hullása, szárazzá, töredezetté válása. A bőr is szárazabb, érdesebb lehet.

    9. Nyakfeszülés

    A pajzsmirigy megnagyobbodásának következtében nyomást gyakorol a légcsőre és a nyelőcsőre egyaránt, így nyelési és légzési nehezítettség jelentkezhet. Előfordulhat időszakos rekedtség is.

    10. Izom- és ízületi fájdalmak

    A izmok és ízületek fájdalma mellett pajzsmirigybetegségre utalhatnak az ún. kéztőalagút szindróma tünetei is: az öreg-, a mutató- és a középső ujj bizonyos időközönként fellépő zsibbadtsága.

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Veszprémi Vivien Termékenység támogató workshop 10:00 - 11:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 11:00
    Termékenység támogató workshop

    Célunk, hogy átfogó képet nyújtsunk a termékenység támogatásáról, és megismertesse résztvevőinket a természetes módszerekkel és gyógynövényekkel, amelyek segíthetnek ezen az úton. Az előadás során kiemeljük a ciklus követésének fontosságát a termékenység szempontjából, és bemutatjuk, hogyan segíthet ez az információ abban, hogy jobban megértsük és támogassuk a testünket a fogamzás idején.

     

    Fontosnak tartjuk megosztani a résztvevőkkel, hogyan befolyásolhatják a gyógynövények és természetes kiegészítők a termékenységet, és milyen módon lehet ezeket a táplálkozásba és életmódba integrálni a fogamzás esélyeinek növelése érdekében.

     

    Az előadás másik fontos témaköre a lakás környezeti tényezőinek szerepe a termékenységben. Részletesen áttekintjük, hogy miként befolyásolhatják a környezeti toxikus anyagok, például a tisztítószerek és vegyi anyagok a hormonegyensúlyt, és miért fontos ezeket a termékenység támogatása érdekében minimalizálni vagy lecserélni természetes, környezetbarát alternatívákra.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kendi Hana Ismerd meg ayurvédikus dósád! 11:00 - 12:00
    csütörtök, 2024.06.27., 11:00 - 12:00
    Ismerd meg ayurvédikus dósád!

    Előadásunkban az ayurvédikus orvoslás alapelveire és a dósákra összpontosítunk, hogy résztvevőink számára mélyebb megértést nyújtsunk ezen ősi gyógyító rendszer jelentőségéről és alkalmazásáról. Az előadás során részletesen ismertetjük az ayurvédikus dósák koncepcióját, amelyek az egyén alkati és pszichoszomatikus jellemzőit jelölik meg.

     

    Fontosnak tartjuk megosztani a résztvevőkkel, miért fontos az ayurvéda az egészség és az egyensúly megőrzése szempontjából. Az ayurvédikus gyógyító rendszer egyedi megközelítése és figyelembe vétele az egyéni jellemzőket lehetővé teszi, hogy minden egyes személy számára személyreszabott kezelési módszereket és életmódbeli tanácsokat kínáljon.

     

    Az előadás során részletesen bemutatjuk az egyes dósákat és azok jellemzőit, hogy segítsünk résztvevőinknek azonosítani saját alkati típusukat és megérteni annak jelentőségét az egészségünk szempontjából.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Zilahi Andrea PCOS: Nőiesség, Erő, Önszeretet 13:00 - 14:00
    csütörtök, 2024.06.27., 13:00 - 14:00
    PCOS: Nőiesség, Erő, Önszeretet

    PCOS coaching program célja, hogy segítsen a résztvevőknek felfedezni és megerősíteni nőiességüket, valamint elfogadni és szeretni önmagukat, még a PCOS által okozott kihívások közepette is. A program tematikája a következők köré épül:

    PCOS - Megértés és elfogadás
    Hogyan befolyásolja a PCOS a mentális egészséget és hogyan lehet ezt kezelni és elfogadni, megszeretni?

    A PCOS nem határozza meg nőiességünket - Hogyan találhatjuk meg a PCOS-ben a nőiességünket és hogyan szerethetjük magunkat.

    Önszeretet és Testpozitívitás - Önmagunk elfogadása és szeretete - Gyakorlatok és technikák az önszeretet kialakítására és a testpozitivitás megerősítésére.

    Életmód és öngondoskodás a PCOS-ben a gyógynövények erejével - Tippek és trükkök az egészséges életmód fenntartásához az ayurvéda elvei alapján.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kendi Hana Ayurvédikus napirend bemutatása 14:00 - 15:00
    csütörtök, 2024.06.27., 14:00 - 15:00
    Ayurvédikus napirend bemutatása

    Programunk célja, hogy megismertesse résztvevőinket az ayurvédikus gyógyító rendszer által javasolt napi rutinnal és időbeosztással, hogy segítsünk nekik egy kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életmód kialakításában. Az előadás során részletesen ismertetjük az ayurvédikus ajánlásokat a napirend kialakítására, és megmagyarázzuk, miért fontos ez az egészség és az egyensúly szempontjából.

     

    Fontosnak tartjuk megosztani a résztvevőkkel az ayurvédikus gyógyító rendszer megközelítését, amely szerint a napi rutin és az időbeosztás alapvető fontosságú az egészség és a jólét szempontjából. Az ayurvédikus napirend kialakítása segít a testnek és az elmének megfelelő időben pihenni, táplálkozni és aktivitást végezni, így hozzájárul az egész napos egyensúlyhoz és vitalitáshoz.

     

    Az előadás során részletesen bemutatjuk, hogyan hat az életünkre az ayurvédikus napirend betartása, és hogyan segíthet megelőzni a betegségeket és fenntartani az egészséget.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Hugyák Éva Eros Physio By Eva: Medence fájdalmas pontjainak oldása SMR hengerrel 08:00 - 09:00
    csütörtök, 2024.06.27., 08:00 - 09:00
    Eros Physio By Eva: Medence fájdalmas pontjainak oldása SMR hengerrel

    Eros Physio By Eva Workshop Férfiaknak

    Új forradalmi program a Férfi a férfi medence és genitáliák egészségéért. Termékenységi probléma 40+ évesen 50% Prosztata gyulladások 90%-a krónikussá válik. Évente 4000 diagnosztizált prosztatarák Magyarországon 150.000 pár küzd meddőséggel, ebből 60%-ban a férfiak felelősek. Férfi meddőségért 50%-ban az életmód felelős Te is szeretnél természetes úton javítani a férfi szerveiden gyógyszerek nélkül? Akkor ez a program neked szól. Azoknak a férfiaknak is ajánljuk, akik optimálisabb medence működést szeretnének.

    Van megoldás: - fájdalmas trigger pontok kioldása - férfi medence felszabadítása - medencébe betárolt stressz kidolgozása - érzelmi blokkok tudati szintre hozása - stabilabb, erősebb férfi medence kialakítása - légzéstechnika - Eros energia betöltése. Azonnal mérhető anatómiai teszttel vizsgáljuk a férfi medence szerveinek optimális működését.

    Ha téged is érint és tennél a férfi egészségedért akkor várlak!

    Az 5 óra egymásra épülő. Ideális, ha mind az 5 alkalmon részt tudsz venni, de ha csak egy órán tudsz részt venni, akkor is ízelítőt kapsz a tanfolyamból.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Hidvégi Alexandra Tina A Salvia Magica technikáinak bemutatása 10:00 - 11:30
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 11:30
    A Salvia Magica technikáinak bemutatása

    Mesélek a kezelések hátteréről, milyen energetikai tereket alkotok a kezelések során, és milyen segítőket hívok a folyamatok támogatásához.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Hugyák Éva Afrodite Physio By Eva: Medence fájdalmas pontjainak oldása SMR hengerrel 12:15 - 13:15
    csütörtök, 2024.06.27., 12:15 - 13:15
    Afrodite Physio By Eva: Medence fájdalmas pontjainak oldása SMR hengerrel

    Afrodite Physio By Eva Workshop Nőknek

    Egy forradalmian új program a Női medence egészségéért, új megközelítés anatómiai alapokból kiindulva.

    Könnyen elsajátítható, egy erős egésznapos munka a fizikai testben, ami a lelki folyamatokat beindítja, majd otthon folytatható program.

    Hugyák Éva gyógytornász - manuálterapeuta - craniosacralis terapeuta és stretching oktatóként szeretnék segíteni a nőiségünk kiteljesedésében.

    A program segít a testi tünetek kioldásában, a női szerveink optimális működésében a medence és deréktáji fájdalmak kioldásában, a medence befogadó képesség javulásában.

    Kiknek ajánlott: nőgyógyászati elváltozások javítására (cysta, myoma, polip), fájdalmas menses, derékfájás, meddőség, klimax, szülés utáni regeneráció, császármetszés után, inkontinencia, nőiség kibontakoztatása.

    Kizáró okok: nőgyógyászati gyulladásos folyamatok, terhesség, szülés és nőgyógyászati műtét után 4 hónapon belül, gyenge fizikumú állapot.

    Az 5 óra egymásra épülő. Ideális, ha mind az 5 alkalmon részt tudsz venni, de ha csak egy órán tudsz részt venni, akkor is ízelítőt kaphatsz a tanfolyamból.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Karacs Ildi Generációs minták oldása apai vagy anyai ágon átvett minták tisztítása 14:00 - 15:00
    csütörtök, 2024.06.27., 14:00 - 15:00
    Generációs minták oldása apai vagy anyai ágon átvett minták tisztítása

    Szüleidtől átvettél negatív mintákat melyek beidegződéssé váltak? Szeretnéd elkezdeni letenni a terheket, melyek nem a tieid?  Kliensem tapasztalatai: ,,Megkönnyebbültem." ,,A meditációban szüleim részletesen elmagyarázták mi miért volt." ,,Határozottan jobb lett a kapcsolatom édesanyámmal." ,,Fel tudtam dolgozni a régi traumából fakadó blokkokat." ,,Meg tudtam bocsájtani." Mutatok egy lehetőséget amellyel tudod tisztítani  generációs mintáid és elindulhatsz a változás útján.. Több évtizedes segítő tapasztalataim, két diplomám, 2 szakvizsgám, több mint 25.000 embernek tartott meditációs tapasztalatok és közvetítői adottságaim alapján bemutatom azokat a módszereket amikkel hatékonyan tudsz dolgozni ezen.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Karacs Ildi , Jankovics Zoltán Jankovics Zoltán és Karacs Ildi Didegeridos, sámándobos hangutazás, kapcsolódás ősök tudásával, gyökereinkkel, Föld őselemmel 19:00 - 20:00
    csütörtök, 2024.06.27., 19:00 - 20:00
    Jankovics Zoltán és Karacs Ildi Didegeridos, sámándobos hangutazás, kapcsolódás ősök tudásával, gyökereinkkel, Föld őselemmel

    Jankovics Zoltánnal együtt didgerido sámándobos hangutazás az Om és Om a Ra Pa Tsa Na Dhi mantrákkal. Bölcsesség mantrájával tisztítjuk elménket. Szabad ősi hangadással, sámándob és didgerido mély rezgéseivel kapcsolódunk a Föld őselemhez, gyökereinkhez, ősi tudókhoz. 

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Beszélgetés az Ultrarövid Terápiáról 10:00 - 11:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 11:00
    Beszélgetés az Ultrarövid Terápiáról

    Kedves Ervernesses Barátunk!

    Szeretettel várunk a Beszélgetés azt Ultrarövid Terápiáról című programunkra. A beszélgetés aktuális fókusza: Az Ultrarövid Terápia szlogenje: Gyors-Mély-Hatékony. Hogy mennyire? Gyere és beszélgessünk róla! 

    A beszélgetéseken olyan gyakorlott Konzulensekkel  találkozhatsz, akik Dr.Buda László szakmai támogatása és felügyelete mellett, aktívan használják az Ultrarövid Terápia módszert.

    Ha úgy gondolod, ez az a módszer, amire neked is szükséged van és szívesen kis is próbálnád azt a helyszínen, akkor ezen beszélgetések alkalmával is tudsz jelentkezni konzultációra.

    Immár harmadik alkalommal várunk ugyanolyan nagy lelkesedéssel mint eddig. Bízunk benne, hogy neked is olyan meghatározó élmény lesz mint az előző alkalmakon résztvevőknek.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Beszélgetés az Ultrarövid Terápiáról 17:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 17:00 - 18:00
    Beszélgetés az Ultrarövid Terápiáról

    Kedves Ervernesses Barátunk!

    Szeretettel várunk a Beszélgetés az Ultrarövid Terápiáról című programunkra. A beszélgetés aktuális fókusza: Miért annyira hatékony az Ultrarövid Terápia? Gyere és beszélgessünk róla! 

    A beszélgetéseken olyan gyakorlott Konzulensekkel  találkozhatsz, akik Dr.Buda László szakmai támogatása és felügyelete mellett, aktívan használják az Ultrarövid Terápia módszert.

    Ha úgy gondolod, ez az a módszer, amire neked is szükséged van és szívesen kis is próbálnád azt a helyszínen, akkor ezen beszélgetések alkalmával is tudsz jelentkezni konzultációra.

    Immár harmadik alkalommal várunk ugyanolyan nagy lelkesedéssel mint eddig. Bízunk benne, hogy neked is olyan meghatározó élmény lesz mint az előző alkalmakon résztvevőknek.

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Gerecs Péter Reggeli Meditáció Csütörtök 08:00 - 09:00
    csütörtök, 2024.06.27., 08:00 - 09:00
    Reggeli Meditáció Csütörtök

    A reggeli meditáció az esti meditációval karöltve segít neked abban, hogy megteremtsd az új
    jövődet. A meditáció során megtervezzük a napunkat, felkészülünk az esetlegesen
    feszültséget okozó helyzetekre, és azok kezelésére, elengedésére. Gyakoroljuk a régi
    mintáink elengedését, azért, hogy ne a múlt határozza meg döntéseinket és érzéseinket.
    Helyette lehetővé tesszük az új gondolatok, viselkedésmódok és érzések – az Új Én
    megteremtését és befogadását. Ahogy mi magunk változunk, úgy változik az életünk is. A
    reggeli meditáció lehetővé teszi, hogy új minőséget adhassunk a napunknak.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Péter Ágnes Mi az a szívkoherencia és miért van rá szükséged? Az amerikai HeartMath Intézet kutatásainak bemutatása - Csütörtök 10:00 - 11:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 11:00
    Mi az a szívkoherencia és miért van rá szükséged? Az amerikai HeartMath Intézet kutatásainak bemutatása - Csütörtök

    Tudtad, hogy a szíved sokkal több információt küld az agyadnak, mint fordítva? Tudtad, hogy az intuíció a szívedben lakozik, és három fajtája van? Az amerikai HeartMath Intézet több, mint 30 éve kutatja a szív működését, és azt, hogy hogyan lehetünk boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak azáltal, hogy megértjük, és befolyásolni tudjuk a működését. Előadásomon megmutatom, hogy hogyan tudjuk megteremteni a szív-agy koherenciát, ami segíti harmóniába hozni a testünket. A koherens működés elsajátítása segít abban is, hogy több energiánk legyen a mindennapokban, hogy hatékony és eredményes válaszreakciókat adjunk az életünkben előforduló változásokra és kihívásokra, és hogy növelhessük a teljesítményünket az életünk fontos területein. Gyere, és teremtsük meg a belső könnyedségedet és a szívközpontú tudatodat együtt!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Gerecs Péter Új Én Meditáció Csütörtök 12:00 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 12:00 - 13:00
    Új Én Meditáció Csütörtök

    Ebben a meditációban életünk teremtőjévé válunk, azáltal, hogy ráhangolódunk a kívánt új
    jövőnkre. Aktiváljuk és megnyitjuk a szívünket, és az emelkedett érzések segítségével
    megteremtjük a szívkoherenciát – szívünk azon állapotát, amikor egyensúlyban és
    harmóniában van. Ezután megteremtjük a kapcsolatot a szívünk és az agyunk között, ezáltal
    az elme egy magasabb szintjére emelkedünk. Ez lehetőséget ad arra, hogy kilépjünk a
    jelenlegi személyes valóságunkból egy olyan új dimenzióba, ahol az életünkben lévő
    problémák és kihívások már nem léteznek. A szívünk és az agyunk közötti koherencia
    megteremtésével szinkronizáljuk az energiánkat az új lehetőségekre. Segítünk a testünknek
    az inkoherencia (betegség) állapotából a koherencia (egyensúly és harmónia) állapotába
    kerülni.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Gerecs Péter A vágyott jövő megteremtése Dr. Joe Dispenza tanításai segítségével - Csütörtök 16:00 - 17:00
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 17:00
    A vágyott jövő megteremtése Dr. Joe Dispenza tanításai segítségével - Csütörtök

    “A legjobb módja annak, hogy megjósold a jövődet, az, hogy megteremted azt.”

    /Dr.Joe Dispenza/

    Előadásunkon megtanulhatod, hogyan engedd el önkorlátozó mintáidat, és hogyan cseréld le őket életedet támogató, boldogságodat megteremtő érzésekre és gondolatokra. Bemutatjuk neked, hogyan teremtheted meg a személyes valóságodat a gondolataid által, és, hogy hogyan változtass azon, ami már nem szolgál téged. Megismerkedhetsz azzal, hogy mi a különbség a túlélő és a teremtő üzemmód között, és hogy hogyan válaszd az utóbbit nap, mint nap, tudatos döntésként. Felfedezheted az agyad működésének a részleteit és annak szerepét a változásban, és képet kaphatsz arról, hogy hogyan kapcsolódik össze a biológiai működésed és a viselkedésed. Megértheted, hogy hogyan hozz létre változást az életedben, a változás egyszerű képletének és módszerének megértése által. Gyere és teremtsük meg a vágyott jövődet együtt!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Péter Ágnes Esti Meditáció Csütörtök 20:00 - 21:00
    csütörtök, 2024.06.27., 20:00 - 21:00
    Esti Meditáció Csütörtök

    Az esti meditáció a reggeli meditáció párja - együtt keretet adnak a napunknak. Míg reggel
    eltervezzük és megteremtjük, hogy hogyan szeretnénk megélni a napunkat, addig este
    számot adhatunk magunknak, hogy hogyan teljesítettünk. A meditáció teret ad arra, hogy
    sorra vegyük, mit csináltunk jól aznap, és miben tudunk még fejlődni. Átgonduljuk a nap
    eseményeit, történéseit: érzéseinket, gondolatainkat; ami feszültséget okozott, és ami
    örömmel töltött el bennünket. Ez segít még jobban megtervezni a másnapot, és tudatosabbá
    válni a feszültséget-, valamint az örömöt okozó mintáinkra.

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Szabó Zoltán Reggeli Bírkózás Harcművészet és Jóga 07:00 - 09:00
    csütörtök, 2024.06.27., 07:00 - 09:00
    Reggeli Bírkózás Harcművészet és Jóga

    A legősibb társas mozgások egyike a birkózás.

    Gyermekek közt természetszerűleg jelenik meg, hasonlóképpen a kisoroszlánokhoz. Tapasztalatom szerint sok esetben le is tiltják ezt az ösztönt, ahelyett, hogy egy felnőtt megfelelő kereteket építene a térbe, és értő figyelemmel facilitálná a folyamatot. Jaak Panksepp észt-amerikai idegtudós és pszichobiológus kutatásai rámutattak, hogy a kisfiúk szocializációs önérdekérvényesítésnek és asszertivitásnak a legjobb tanműhelye, ha apa minél korábban elkezd vele birkózni.

    Hogyan?: biztonságos körülmények között, tekintettel és éber figyelemmel a másikra.

    Természetesen az erőnk megélése, az indulatok szabályozása nemtől és kortól függetlenül mindannyiunknak rendkívül fontos és építő.

    Ha pedig kellően magas tudatossági szinten műveljük, önreflexióval, és az önismereti szempontok fókuszával egészítjük ki ezt az archaikus tevékenységet egy nagyon erős jógának élhetjük meg, mely transzformatívan hat egészségünk testi, lelki és szellemi dimenzióira egyaránt.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Szabó Attila Mielőtt elengednéd az egódat... 09:15 - 10:45
    csütörtök, 2024.06.27., 09:15 - 10:45
    Mielőtt elengednéd az egódat...

    Számos spirituális tanítótól halljuk a tanácsot: engedd el az egodat, tagadd meg az egodat, gyilkold meg az egodat. Mit jelenthet ez? Hogyan kell ezt csinálni? Ha neked már sikerült vagy, ha még nem, gyere, beszélgessünk róla!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Fülöp Tibor Emberség az elkerülhetetlen jövőben 11:00 - 12:00
    csütörtök, 2024.06.27., 11:00 - 12:00
    Emberség az elkerülhetetlen jövőben

    Milyen képességek, tevékenységek és tulajdonságok maradnak meg az embernek a mesterséges intelligencia korában? Mi marad az emberi érték és mire nyit teret és lehetőséget az időszak? Hogyan formálhatjuk saját magunk, a jövő generációit szülőként vagy vezetőként, hogy önazonosan, boldogan teremthessünk közösen értéket az emberiségnek?

    Tovább az esemény adatlapjára
    Dr Joós Károly Mitől gyógyító egy meditáció? 12:15 - 13:15
    csütörtök, 2024.06.27., 12:15 - 13:15
    Mitől gyógyító egy meditáció?

    Mára nálunk is számtalan formája ismert és terjedt el a meditációnak. Ezek legtöbbje segíti a relaxációt és a testi-lelki egyensúly helyreállítását, emellett vannak, amelyeket kifejezetten a gyógyulás támogatására alkottak meg. A személyre szabottan javasolt meditációs gyakorlatok számos ponton javítják az ideg- és hormonrendszer működését, keringésjavító és regenerációt fokozó hatással bírnak. Emellett a testtudat közvetítésével specifikus funkció módosításra, azaz pszichoszomatikus kezelésre is alkalmasak.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Dr Joós Károly , Péter Ágnes Dr Joe Dispenza orvosi szemmel 13:30 - 14:30
    csütörtök, 2024.06.27., 13:30 - 14:30
    Dr Joe Dispenza orvosi szemmel

    Amikor egy Dispenza és HeartMath institute tanítvány és egy integratív orvos találkozik

    Tovább az esemény adatlapjára
    Juhász Zoltán Közösségi ismerkedős sütögetés 14:30 - 15:45
    csütörtök, 2024.06.27., 14:30 - 15:45
    Közösségi ismerkedős sütögetés

    Szeretnél sütőt használni, hogy magadnak készíts meleg ételt? Mi biztosítjuk a sütőt, az azt üzemeltető embert, te csak ingyenesen regisztrálj a peopling.org/bbq oldalon, kérlek alaposan olvasd el, hogy mit szabad és mit nem. Minden sütögetés maximum 50 adaghoz kötött, várunk titeket szeretettel.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Kemény Péter Ősök tánca - Integrál családállítás 15:45 - 17:45
    csütörtök, 2024.06.27., 15:45 - 17:45
    Ősök tánca - Integrál családállítás

    Ha egy fának képzeljük magunkat, akkor az őseink a gyökérzet, rajtuk keresztül táplalkozunk a földből, életből. A workshopon megtapasztalhatod hol áramlik jól az energia, hol találsz erőforrasokat és mi az ami a figyelmedet es a gyógyulást kéri a rendszeredben. Gyere mondj igent önmagad teljességére, az őseid támogatásával. Rövid elmélet után, a minden résztvevőnek lesz állitós folyamata.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Novák András Kulisszatitkok Szepes Mária kiadójától 18:00 - 19:30
    csütörtök, 2024.06.27., 18:00 - 19:30
    Kulisszatitkok Szepes Mária kiadójától

    Először napvilágot látott történetek és tanulságok, a hazai tudatosság egyik legmeghatározóbb vállalkozójától.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Abaffy András , Teszár Balázs Közös Égi Tér Dobkör 19:30 - 21:00
    csütörtök, 2024.06.27., 19:30 - 21:00
    Közös Égi Tér Dobkör

    Nincs olyan hogy jól vagy rosszul énekelsz. A hangod vagy rendben van, vagy rendkívüli. A sámándob, illetve a dobkörben énekelt dalok hatalmas erővel rendelkeznek, a résztvevők pedig megtapasztalhatják a dob és a dalok pozitív hatását. Fontos, hogy nincs szükség énekléssel vagy zenéléssel kapcsolatos előzetes tapasztalatra. Ezt az eseményt neked ajánljuk, ha szeretnél rátalálni a hangodra egy biztonságos közegben, megtapasztalnád, milyen felszabadultan énekelni, ha szeretnél töltődni és kikapcsolni a dalok, valamint az éneklés által, ha megismernéd Önmagad egy új szemszögből a hangodon keresztül, ha újfajta közösségi élményben szeretnél részt venni és ha szeretnéd őszintén megosztani azt, ami épp benned van.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Bodhisattva Bar 21:00 - 22:30
    csütörtök, 2024.06.27., 21:00 - 22:30
    Bodhisattva Bar

    Ragaszkodásoktól és elvárásoktól kötetlen esti önismerkedős, vegyülős együttlét, lágy zenével a háttérben. Kerüj beljebb! :))

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Stampf Kriszta A múlt üzenete 10:30 - 11:30
    csütörtök, 2024.06.27., 10:30 - 11:30
    A múlt üzenete

    Hogyan látszanak arcunkon a felmenők lenyomatai? Erős behatások, hiányok, meghatározó élmények nyomába eredünk gyakorlati bemutatónkon.

    Eltérültél a felmenők mintázataitól? Lettek más túlélési technikáid, mint amit tőlük tapasztaltál? Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a válaszokat. 

    Tovább az esemény adatlapjára
    Stampf Kriszta Mit üzen a szemöldökünk? 17:00 - 18:00
    csütörtök, 2024.06.27., 17:00 - 18:00
    Mit üzen a szemöldökünk?

    Mindenki egy bizonyos szemöldöktípussal születik, mégis, a szemöldökünk életünk során megannyiszor változik. Mit olvasunk le a szemöldökről és miért van igazán kiemelt jelentősége? Mi történik, ha belenyúlsz a szemöldök természetes formájába? A témában gyakorlati bemutatóval várunk.

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Nóvé Rita Napindító jóga: áramlok 07:30 - 08:30
    csütörtök, 2024.06.27., 07:30 - 08:30
    Napindító jóga: áramlok

    Kezdd a napot Önmagadra fókuszálva egy testet-lelket melengető jógagyakorlással!

    A víz áramló, könnyen alkalmazkodó, de végtelen erő forrása. Áramolj velem együtt a lélek jóga gyakorlataival, hogy megéld tapasztalati szinten is a könnyed létezés örömét és az ebben rejlő erőt.

    Légy víz: Szeretettel és lágysággal teli, de legyőzhetetlen!

    Tovább az esemény adatlapjára
    Körmöczi-Kriván Gyopárka Mozgásban a Belső érzékelés 09:00 - 10:00
    csütörtök, 2024.06.27., 09:00 - 10:00
    Mozgásban a Belső érzékelés

    Mindig van eggyel jobb. Eggyel jobb testhelyzet, eggyel jobb energiaszint, eggyel jobb kedv. Figyeld meg a tested, hogy felderítsd mit érzékelsz most belőle, és mennyi mindent tudnál még érzékelni…

     

    „Mert a mozgás egy. Ha van tested, a határ a csillagos ég.”

    Képzeld magad elé a legszebb mozgást, amit valaha láttál. Mi volt az? Tánc? Cirkuszi artisták precíz ugrása? Egy gördeszkás látványos trükkje? Szinkronúszók?

    Nekem még a lélegzetem is elállt, amikor 11 évesen először láttam meg egy aikido edzés pillanatait, a lágy köríven futó mozdulatokat és dobástechnikákat. Aztán 20 évesen, amikor olyan taichi mozdulatokkal találkoztam, amiben egyértelműen megmozdult az energia. És 27 évesen, amikor a MediBall és Synchron method tökéletes testkezelésébe szerettem bele. Az agy és test olyan állapotába, amivel a világ legszebb mozgásait lehet létrehozni. Amivel a világ legszebb mozgásai születhetnek meg általad is.
    Mert a mozgás egy. Ha van tested, a határ a csillagos ég. Ahol a mozgás intelligenciája találkozik a lélek megnyílásával, ott a legszebb mozgások jönnek létre.

    Érzékeld a tested, lazulj bele az ellenállásaidba, engedd sugározni a lényed a mozgásodon keresztül.

    Az alapoknál fogjuk kezdeni. Belépünk a testünk érzékelésének világába, hogy egyensúlyba hozzuk az egyensúlyunkat, megtapasztaljuk a csend tágasságát mozgás közben, és engedjük, hogy a gondolataink pihentetése kisimítsa az arcunkat.

    Egyszerű gyakorlatokkal, játékos belső figyelemmel fogunk mozogni.
    Izgalmas lesz, felszabadító és léleksimogató.

    Várlak szeretettel a közös gyakorlásra! Gyopárka

    Tovább az esemény adatlapjára
    Nóvé Rita Bennem a Nő - lélekjóga és tánc workshop női körben 10:30 - 12:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:30 - 12:00
    Bennem a Nő - lélekjóga és tánc workshop női körben

    A Nő: Ciklikus és hullámzó. Kreatív és intuitív. Szabad és erős. Könnyed és áramló. Folytasd, számodra mit jelent a nő, mit jelent nőnek lenni? Te mennyire engeded meg magadnak ezen minőségek megélését?

     Tarts velem és további nőtársaiddal egy olyan utazásra, ahol közelebb kerülsz Női minőséged mélyebb megéléséhez. Ebben az együtt töltött időben a női lét áldását fogjuk megtapasztalni: önismereti feladatokkal, jógával és szabad tánccal fűszerezett programon.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Brezovai Gábor Szívtér kapcsolódás a gyakorlatban 13:00 - 15:00
    csütörtök, 2024.06.27., 13:00 - 15:00
    Szívtér kapcsolódás a gyakorlatban

    A szívtér kapcsolódás workshop szinte kizárólag gyakorlatokból áll.

    Megtapasztalhatod, hogy a figyelem segítségével, hogyan tudsz hatni a saját állapotodra és a környezetedre. Milyen erő lakozik a szívedben, milyen érzés a szíveddel kapcsolódni másokhoz és ezáltal teljesebbé tenni az életedet.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Körmöczi-Kriván Péter ÁTÍROM AZ ÉLETEM workshop 15:30 - 17:00
    csütörtök, 2024.06.27., 15:30 - 17:00
    ÁTÍROM AZ ÉLETEM workshop

    Az ÁTÍROM AZ ÉLETEM workshopokon játékos módon elsajátítod az eszközeit annak, hogy önállóan, az Everness után is át tudd írni a Magaddal, a Jövőddel, a Múltaddal, a Szerelmeddel, a Szüleiddel, a Tesóiddal, a Téged bármikor is "bántókkal" való kapcsolatodat.

    Gyerekként eleven voltam és időnként még rosszalkodtam is. Abban az időben nem voltak csodás Everness Fesztiválok, gigantikus önfejlesztő irodalom és számtalan közérzetjavító tréning, ezért az apám hagyományos módon, veréssel próbált jobb útra téríteni.

    Amíg azt mantráztam magamban, hogy mennyire igazságtalan dolgok történtek az életemben, addig pocsékul éreztem magam.

    Akkor, amikor megértettem magam és átírtam a nagy „ki mi tett vagy nem tett velem” sztorikat, megváltozott az életem és most már élvezem.

    Apukámat újra tudom szeretni és őszintén megköszöntem neki mindent, amit kaptam tőle. Még a veréseket is, mert általuk, a belőlük keletkező feszültség hatására lettem ÍRÓ és ÉLET ÁTÍRÓ.

    Nem tetszik az életed? Nem tetszik a tükörképed? Nem tetszenek az emberi kapcsolataid? Nem tetszik a hivatásod? Nem tetszik a pénzügyi helyzeted? Nem tetszik a gyerekkorod? Nem tetszik, ahogy mások bántak és bánnak Veled?

    Ha nem tetszik, lehetőséged van megváltoztatni. Ehhez nem kell írónak lenned.

    Csupán kell hozzá 1 íróeszköz, 1 írófelület, 1 fenék, 1 döntés, és az átírás folyamatának pontos ismerete.

    Várlak szeretettel és a könnyed írás örömével.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Krisztina Haibach Kabbala - A születési számod titkai 17:30 - 18:30
    csütörtök, 2024.06.27., 17:30 - 18:30
    Kabbala - A születési számod titkai

    A születésnapod minden egyes száma egy külön karakter és minden számnak konkrét feladata van az életedben.

    A számok Világa elvezet a legbelsőbb lényedhez és szempontjaid összefüggéseihez.

    A számok jelentése a kabbalisztikus rendszeren keresztül megismertet egy nagyon izgalmas Világgal és érdekes felfedezéseket tehetsz önmagadról. Segít megérteni a belső szerkezet működését. Képet ad arról, hogy melyek azok az erők és tendenciák, amik előre visznek és táplálnak, és melyek azok amik hátráltatnak.

    A számok fantasztikus segítséget adnak az Életútunk eligazításához.

    Ismerd meg őket és használd a segítségüket.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Nóvé Rita Lélekhangoló tánc & relaxáció 19:00 - 20:30
    csütörtök, 2024.06.27., 19:00 - 20:30
    Lélekhangoló tánc & relaxáció

    Ne feszülj be, ne agyald túl! Csak engedd bele magad a könnyed létezés örömébe, a szabad áramlásba, a jóleső megengedésbe. Éld meg és engedd meg magadnak a felszabadultságot! 

    Itt vagyok, segítek a megengedés ezen útján.
    Ebben az együtt töltött időben az ellazulást fogjuk megtapasztalni, önismereti feladatokkal, relaxációval és szabad tánccal fűszerezett programon.

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Müllerné Varga Katalin (Avantika) Reggeli jóga 08:00 - 08:30
    csütörtök, 2024.06.27., 08:00 - 08:30
    Reggeli jóga

    Varga Katica Avantika vagyok, 40+ éve kezdtem el tanítani, 9 évesen táncot. Azóta érdekel a test és a lélek kapcsolata. Rengeteg stílust tanultam, s ezek csodás keverékét hozom el nektek most a Serpasátorba, ébresztő jóga címmel.  S hogy miért épp oda? Addigra épp friss végzősként fogom a csapatot erősíteni, így majd sétálni is tudtok velem. Nemcsak a reggeli álmosságból fogsz kijönni hatékonyan, de tested minden porcikáját átmozgatva friss erővel vetheted bele magad a fesztivál örömeibe.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Láposi Gabriella Eszközbemutatók a gyakorlatban. A Belső Gyermek megszólítása 08:30 - 10:00
    csütörtök, 2024.06.27., 08:30 - 10:00
    Eszközbemutatók a gyakorlatban. A Belső Gyermek megszólítása

    Gyakorta vesszük észre, hogy nem is ketten, hanem hárman sétálunk: Ő, én, aki kísérem Őt, és még valaki... az Ő belső gyermeke. Megrendítő megpillantani, érzékelni Őt. Őt, akinél akkor, ott megállt az idő. Aki valami módon ott rekedt. Annál felszabadítóbb  elmenni érte és magunkkal hozni Őt a jelenbe.  De hogyan segíthetjük kísérőként, hogy létrejöjjön ez a találkozás? Erről szól ez eszközbemutató.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Varga Beatrix Ki mindenki sétál velünk? Transzgenerációs hatások a séta és a kineziológia metszéspontjában 10:00 - 11:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:00 - 11:00
    Ki mindenki sétál velünk? Transzgenerációs hatások a séta és a kineziológia metszéspontjában

    Kik vannak ott a sétán? Hozhatod-e a szüleidet vagy a gyerekeidet a sétára? Vagy eljönnek úgyis maguktól? Vajon tényleg a saját térképünk szerint haladunk? Velünk, körülöttünk, bennünk élő generációs történetek, láthatatlan minták, amik mégis látható módon terelgetik az életünket bizonyos nyomvonalakon. Hogyan bukkanhat ez elő a séta terében? Holt teher vagy erőforrás a családi múltunk? Le lehet-e térni a járt útról – és ha igen, hogyan? Egy új térkép megrajzolásához mutat lehetőségeket az előadás.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Haas György Sétaesszencia (élő séta 20 percben) 11:00 - 12:00
    csütörtök, 2024.06.27., 11:00 - 12:00
    Sétaesszencia (élő séta 20 percben)

    Mi történhet 20 perc alatt? Meg lehet változtatni egy elakadást, egy blokkot, egy hiedelemrendszert? Haas György az Everness résztvevői közül sétál egy önként jelentkezővel, és bemutatja a sátorban, hogyan is működik a sétáló coaching à la Haas György.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Gecsei Gabriella Hogyan szelidítsünk gyereket? 12:00 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 12:00 - 13:00
    Hogyan szelidítsünk gyereket?

    Biztatásáról,szükségletekről, elismeréséről tanítói szemmel. Szülői és tanítói tértartás a gyermek életében.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Láposi Gabriella Eddig hoztam a háborútokat – interaktív előadás 13:00 - 14:30
    csütörtök, 2024.06.27., 13:00 - 14:30
    Eddig hoztam a háborútokat – interaktív előadás

    A háború még most is tart? Hogyan szólnak bennünk még ma is a fegyverek?  A hadifogság, nyomor, diktatórikus elnyomás által felborult családok történeteinek továbbgyűrűzése. Áldozatok áldozatai vagyunk? Ki állítja meg a láncolatot? Kik a valódi szabadok?  Háborús traumák megjelenése a sétákban.

    Interaktív előadás, az előadás első 45 percében bevezetés a témába. A fennmaradó időben  kötetlen beszélgetés a témáról.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Márton G. Zsálya Sétaesszencia (élő séta 20 percben) 14:30 - 15:30
    csütörtök, 2024.06.27., 14:30 - 15:30
    Sétaesszencia (élő séta 20 percben)

    Mi történhet 20 perc alatt? Meg lehet változtatni egy elakadást, egy blokkot, egy hiedelemrendszert? Márton G. Zsálya, sétáló coach vállalkozik arra, hogy egy önként jelentkezőt, aki vállalja a témáját a nagyközönség előtt, átvezet a problémáján, nehézségén, és segít megtalálni a gócpontokat.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Haas György Eszközbemutatók a gyakorlatban. Kérdezéstechnika 15:30 - 17:00
    csütörtök, 2024.06.27., 15:30 - 17:00
    Eszközbemutatók a gyakorlatban. Kérdezéstechnika

    A coaching eszköztárában kitüntetett helyet foglal el a kérdezéstechnika. Természetesen a sétáló coach is tesz fel kérdéseket, de azok nem teljesen azonosak a life coaching és a business coaching területén használt kérdésekkel. Mik a hasonlóságok és mik a különbségek? Erről szól a bemutató.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Márton G. Zsálya Születés meditáció 17:30 - 18:30
    csütörtök, 2024.06.27., 17:30 - 18:30
    Születés meditáció

    Mindannyian megyületünk valahogy, akár önszántunkból, akár kitessékelnek, de a sötétből a világra jönni nem könnyű. Járjuk végig együtt ezt az utat, simítsuk ki a ráncokat, örüljünk az ittlétnek és egymásnak.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Haas György Sétaesszencia (élő séta 20 percben) 18:30 - 19:30
    csütörtök, 2024.06.27., 18:30 - 19:30
    Sétaesszencia (élő séta 20 percben)

    Mi történhet 20 perc alatt? Meg lehet változtatni egy elakadást, egy blokkot, egy hiedelemrendszert? Haas György az Everness résztvevői közül sétál egy önként jelentkezővel, és bemutatja a sátorban, hogyan is működik a sétáló coaching à la Haas György.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Haas György Serpasuli 19:30 - 20:00
    csütörtök, 2024.06.27., 19:30 - 20:00
    Serpasuli

    Tájékoztató a sétáló coach képzéshez történő csatlakozás lehetőségeiről és szintjeiről. Bármilyen kérdésedre választ kapsz, ha eljössz.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Haas György Séta és érintés 20:00 - 21:00
    csütörtök, 2024.06.27., 20:00 - 21:00
    Séta és érintés

    A sétáló coach nem kézenfogva sétál a kliensével, mégis fontos szerepe van a segítő kapcsolat folyamatában az érintésnek, érintődésnek is. Milyen fizikai és lelki formái vannak az érintésnek, és mi a jelentősége a séta során?

    Tovább az esemény adatlapjára
  • Mata Marina , Sári Anna , Szabó Róza Felszabadulás - Meztelen napindító tánc nőknek 09:00 - 10:00
    csütörtök, 2024.06.27., 09:00 - 10:00
    Felszabadulás - Meztelen napindító tánc nőknek

    Szeretettel várunk egy vidám napindító táncolásra, ahol korlátainkat és ruháinkat fokozatosan elhagyva megérkezhetünk a felszabadultság, önszeretet és önelfogadás mámorító állapotába. Semmi sem kötelező: mindenki saját határainak megfelelően nyiladozhat, arra viszont megkérünk, hogy érkezz pontosan, mert a sátorajtó zárva lesz a kíváncsi tekintetek előtt.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Mata Marina , Sári Anna , Szabó Róza A Szabad Nő Alkímiája - meztelen női kör 10:30 - 13:00
    csütörtök, 2024.06.27., 10:30 - 13:00
    A Szabad Nő Alkímiája - meztelen női kör

    Az esemény regisztrációhoz kötött, maximum 14 főt tudunk fogadni. Regisztrálni a leveleklilithnek@gmail.com e-mail címen lehet a teljes neved és az esemény nevének megadásával.

    “Ha nem lehetsz olyan, mint amilyen valóban vagy, nem nevezheted magad szabadnak.” - Clarissa Pinkola Estes

    Amikor megválsz a ruháidtól, és megengeded magadnak, hogy a levegő körbefonja a meztelen testedet, nők generációi lélegeznek fel veled együtt. Oldódnak a gátlások, a szégyen, a bizalmatlanság, és minden olyan fájdalmas emlék, ami a testedhez kötődik. Az Átváltoztató archetípus energiáit meghívva, a testedet és a hangodat használva, a biztonságos női kör terébe bele ereszkedve mélyülhetsz önmagad megismerésében. Tisztább képet kapsz arról, hogy mennyire vagy önazonosan jelen az életedben, és

    ki vagy a ruháid, a fátylaid nélkül.

    A női körön a ruha nélküli jelenlét önismereti célt szolgál, és nem része a szexuális kapcsolódás másokkal. Lágy érintések megjelenhetnek, de minden addig a határig, amíg számodra ez komfortos.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Ujfalussy Dániel Kerekasztal beszélgetés a Rapéról 14:00 - 16:00
    csütörtök, 2024.06.27., 14:00 - 16:00
    Kerekasztal beszélgetés a Rapéról

    A Rapé eredete sok ezer évre nyúlik vissza, és generációról-generációra mentődött át a tudás az amazóniai esőerdő törzsei hagyományőrzésének hála. Finom porrá őrölt növények keveréke, melynek alapja a szakrális célokra termesztett Mapacho dohány. Ennek az őrleménynek ceremoniális keretek közötti befogadása olyan közvetlen és erős csatornát tud nyitni, mely a mélyebb meditatív állapotokhoz hasonlítható. Természetesen ehhez a megfelelően megtisztított tér, segítők, és a tiszta, elvárásmentes szándék elengedhetetlen.



    Erről a különleges tanítónövényről és a szertartás(ok)ról fogunk kerekasztal formájában, kötetlenül beszélgetni. Akár csak most hallottál róla először, akár már tapasztalt vagy, várunk szeretettel!

     

    Tovább az esemény adatlapjára
    Ujfalussy Dániel Rapé Szertartás 19:30 - 22:00
    csütörtök, 2024.06.27., 19:30 - 22:00
    Rapé Szertartás

    ELŐZETES E-MAIL REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

    Egy olyan eseményre hívunk, ahol kapcsolódhattok egy különleges dél-amierikai tanítónövénnyel, rajta keresztül pedig legbelsőbb önvalótokkal szertartásos keretek között, mindezt egy biztonságos, megtartott térben. Ez egy olyan dedikált idő, ami csak rólatok, és a szándékotokról szól. Ahol megtapasztalhatjátok a kapcsolódást egy időben az anyaggal és az éterrel, a befogadással és az elengedéssel. Ahol kapcsolódhattok mélyen a testetekkel és annak érzeteivel, ráláthattok felszín alatt futó működésekre, és még sok minden másra, ha valóban nyitottan és elvárásmentesen vagytok jelen.



    Amit pedig a Rapéról érdemes tudnotok, ha még nem ismernétek:

    A Rapé eredete sok ezer évre nyúlik vissza, és generációról-generációra mentődött át a tudás az amazóniai esőerdő törzsei hagyományőrzésének hála. Finom porrá őrölt növények keveréke, melynek alapja a szakrális célokra termesztett Mapacho dohány. Ennek az őrleménynek ceremoniális keretek közötti befogadása olyan közvetlen és erős csatornát tud nyitni, mely a mélyebb meditatív állapotokhoz hasonlítható. Természetesen ehhez a megfelelően megtisztított tér, segítők, és a tiszta, elvárásmentes szándék elengedhetetlen.

    Mély rétegekbe is eljuthatsz magadon belül, amik sebeket szakíthatnak fel, és ha folyamatod része a testi-lelki elengedés, akkor ez megjelenhet sírás, izzadás, vagy akár hányás formájában a szertartás alatt. Ezek mind a tisztulásod természetes részei, fontos, hogy tisztában legyél vele, hogy ennek tudatában megengedéssel, és felelősséggel tudj részt venni.



    Előzetes e-mail regisztráció szükséges, melyet aztán egy online beszélgetés követ majd, ami előfeltétele a részvételnek!

    Jelentkezni a rapeszertartasok@gmail.com e-mail címen tudtok.

     

    Tovább az esemény adatlapjára
  • SzomatoDráma Workshop 09:00 - 10:30
    csütörtök, 2024.06.27., 09:00 - 10:30
    SzomatoDráma Workshop

    Szerettel várunk a SzomatoDráma sátrunkban!
    Az alábbi lehetőségek közül választhatsz és mi minden támogatást megadunk, hogy a számodra legmegfelelőbbet ki tudd választani.

    Coming Out
    Kedves testem-szervem (esetleg több szerv is)
    Hologram találkozás én részekkel a múltban és jövőben
    Családi fénykép album
    Ezen kívül, ha valaki konkrét igénnyel érkezik, akkor megvizsgáljuk, hogy melyik játékunk felelne meg neki a legjobban és annak adunk teret.  
    Ezek a játékok, amik a kapcsolódási lehetőségeket segítik elő, önmagunkhoz és azokhoz a kérdésekhez, amik foglalkoztatnak minket. Mind ezt SzomatoDrámás attitűddel, megmutatva azt a biztonságos és támogató teret, mely a programjainkon is megtapasztalható.

    Izgatottan várva a találkozás addig is minden jót kívánva SzomatoDráma Csapata.

    Tovább az esemény adatlapjára
    SzomatoDráma Workshop 11:00 - 12:30
    csütörtök, 2024.06.27., 11:00 - 12:30
    SzomatoDráma Workshop

    Szerettel várunk a SzomatoDráma sátrunkban!
    Az alábbi lehetőségek közül választhatsz és mi minden támogatást megadunk, hogy a számodra legmegfelelőbbet ki tudd választani.

    Coming Out
    Kedves testem-szervem (esetleg több szerv is)
    Hologram találkozás én részekkel a múltban és jövőben
    Családi fénykép album
    Ezen kívül, ha valaki konkrét igénnyel érkezik, akkor megvizsgáljuk, hogy melyik játékunk felelne meg neki a legjobban és annak adunk teret.  
    Ezek a játékok, amik a kapcsolódási lehetőségeket segítik elő, önmagunkhoz és azokhoz a kérdésekhez, amik foglalkoztatnak minket. Mind ezt SzomatoDrámás attitűddel, megmutatva azt a biztonságos és támogató teret, mely a programjainkon is megtapasztalható.

    Izgatottan várva a találkozás addig is minden jót kívánva SzomatoDráma Csapata.

    Tovább az esemény adatlapjára
    Gyermek SzomatoDráma 12:45 - 13:45
    csütörtök, 2024.06.27., 12:45 - 13:45
    Gyermek SzomatoDráma
    SzomatoDráma Workshop 14:00 - 15:30
    csütörtök, 2024.06.27., 14:00 - 15:30
    SzomatoDráma Workshop

    Szerettel várunk a SzomatoDráma sátrunkban!
    Az alábbi lehetőségek közül választhatsz és mi minden támogatást megadunk, hogy a számodra legmegfelelőbbet ki tudd választani.

    Coming Out
    Kedves testem-szervem (esetleg több szerv is)
    Hologram találkozás én részekkel a múltban és jövőben
    Családi fénykép album
    Ezen kívül, ha valaki konkrét igénnyel érkezik, akkor megvizsgáljuk, hogy melyik játékunk felelne meg neki a legjobban és annak adunk teret.  
    Ezek a játékok, amik a kapcsolódási lehetőségeket segítik elő, önmagunkhoz és azokhoz a kérdésekhez, amik foglalkoztatnak minket. Mind ezt SzomatoDrámás attitűddel, megmutatva azt a biztonságos és támogató teret, mely a programjainkon is megtapasztalható.

    Izgatottan várva a találkozás addig is minden jót kívánva SzomatoDráma Csapata.

    Tovább az esemény adatlapjára
    SzomatoDráma Workshop 16:00 - 17:30
    csütörtök, 2024.06.27., 16:00 - 17:30
    SzomatoDráma Workshop

    Szerettel várunk a SzomatoDráma sátrunkban!
    Az alábbi lehetőségek közül választhatsz és mi minden támogatást megadunk, hogy a számodra legmegfelelőbbet ki tudd választani.

    Coming Out
    Kedves testem-szervem (esetleg több szerv is)
    Hologram találkozás én részekkel a múltban és jövőben
    Családi fénykép album
    Ezen kívül, ha valaki konkrét igénnyel érkezik, akkor megvizsgáljuk, hogy melyik játékunk felelne meg neki a legjobban és annak adunk teret.  
    Ezek a játékok, amik a kapcsolódási lehetőségeket segítik elő, önmagunkhoz és azokhoz a kérdésekhez, amik foglalkoztatnak minket. Mind ezt SzomatoDrámás attitűddel, megmutatva azt a biztonságos és támogató teret, mely a programjainkon is megtapasztalható.

    Izgatottan várva a találkozás addig is minden jót kívánva SzomatoDráma Csapata.

    Tovább az esemény adatlapjára