Kosár
0
0 Ft

Tudatos Szex Sátor

Programjainkon a tudatos, tantrikus és szakrális szex és szexualitás, alternatív párkapcsolati formák, szexuális edukáció, illetve a témához kapcsolódó egyéb területeken fejlesztheted magad elméleti és élményorientált gyakorlati úton, a szexuálpszichológia, alternatív szexuális medicina, tantra és egyéb kapcsolódó területek neves szakértői segítségével.

 

 

A Tudatos Szex Csapat tagjai:

 

Hegedűs Zoltán – A Poliamoria Magyarország Egyesület alapító tagja, a Tudatos Szex Alapítvány alapítója

Horeczky Mária – Önismereti tréner

Papp „PJ” János - tantra oktató, a Tudatos Szex Alapítvány elnöke

Rekvényi Katalin - szexuálpszichológus, a Tudatos Szex Alapítvány szakmai támogató tagja

 

A Tudatos Szex Sátor Előadói:

 

Papp „PJ” János - tantra oktató, a Tudatos Szex Alapítvány elnöke

Kriya Tantra tanár, "kísérő", a Tudatos Szex Alapítvány egyik alapítója, „főkolomposa”, trénere, kuratóriumának elnöke.

"Csak arra menj, amerre félsz. A többi helyen már jártál."

2002-től gyakorlom a Kriya Tantrát, 2008-tól veszek részt tantrikus rendezvények, tudatos szexualitással kalpcsolatos programok alapításában, szervezésében, vezetésében. 2012-ben kaptam meg "iskolám" legmagasabb beavatását, 2013-tól oktatok tantrát, mestereim jóváhagyásával.

"Kísérőként" 2004 óta segítek embereknek kitalálni magukból, kísérem őket saját poklaikon át az Életbe... vagy legalább a társadalomba.

Jelenleg a Kriya Tantra oktatás mellett a Tudatos Szex Alapítvány kuratóriumának vagyok az elnöke.

Bővebben:

A tantra

Tinyurl/Papp-PJ-Janos

Facebook

Facebook/A tantráról

Tudatos Szex

 

Lada Zsolt

Életem a változás. Örömmel adom át élményeimet, tapasztalataimat minden hozzam forduló számára. A 80-as évek végén kezdtem el keresni magamat, a válaszokat. Volt ebben a keresésben agykontroll, reiki, aroló, pránanadi, pszichodráma, önismereti csoport, tanítók és mesterek sokasága. 2000-től tanácsadóként, trénerként és később coachként segítek az embereknek.

Tapasztalt coachként, és trénerként a hozzám fordulóknak segítek abban, hogy új, más perspektívából láthassák az életüket. Függetlenül attól, hogy a karriered, a kapcsolataid, vagy bármely más életterületedről is legyen szó, ami fontos neked, segíteni tudok abban, hogy olyan szokásokat és készségeket fejlessz ki, amelyek hatékonyan kezelheted azokat a kihívásokat és érzelmi pillanatokat, amelyekkel találkozhatsz az életedben.

 

Horeczky Mária – önismereti tréner

Női önismereti csoportokat és férfi köröket tartok, (ezek az: Ádám, ébredj...!!! valamint a "Női kincseink felfedezése" című programok) korábban pedig párkapcsolati kurzusokon, önismereti csoportokban és táborokban vettem részt segítői és programtartói minőségben. 2016 decemberében pedig útjára indítottam a Szerelem Órája nevű kezdeményezést.

Facebook

 

Tuskó Krisztina - önismereti tréner

Integrál szemléletű önismereti tréner vagyok, pszichodráma, bodywork módszerekkel tartok önismereti csoportokat. Egyéniben mélyrelaxációs módszerekkel és Spirituális Választerápiával segítem a hozzám fordulókat.

Turzó Zsanett Végzettsége szerint matematika-informatika tanár. Magyar nyelvi lektor, korrektor, kiadványszerkesztő, honlapszerkesztő, a kommunikáció és a szervezeti folyamat-optimalizás területén dolgozik. 10 éve végez civil tevékenységet, kezdetben a Magyarországi Dzogcsen Közösségben, mára jórészt a Poliamoria Magyarország közösségben, melynek egyik szervezője. A többszerelműség témájában eseményeket szervez, előadásokat, workshopokat tart. Az önismereti munka elkötelezett híve, amit az egyéni boldogság kulcsának tart. Tevékenysége mozgatórugója az emberi szabadságjogok tisztelete és védelme elsősorban az alternatív párkapcsolati- és családmodellek, a szexuális orientáció, a gender és a feminizmus terén. Reménybeli író, jelenleg is dolgozik poliamor témájú regényén.

Többszerelműséggel kapcsolatos kérdésekben a zsanett.turzo@poliamoriamagyorszag.hu email-címen lehet felvenni vele a kapcsolatot.

Facebook

 

 

D-Balogh Andrea - fordító, író, emberi jogi aktivista

Végzettsége szerint HR-közgazdász, jelenleg fordítóként és filmfeliratozóként dolgozik. Társadalom- és kultúrtörténeti amatőr kutatómunkát végez, cikkeket ír, oktatóprogramokat, nő- és kapcsolattörténeti előadásokat tart. Tevékenysége fókuszában az emberi és polgári jogok védelme, a közösségi és kapcsolati folyamatok és dinamika, a társadalmi egyensúly állnak. 15 éve dolgozik önkéntes aktivistaként, részint kulturális, részint emberi jogi területen, ez utóbbi keretében poliamor, feminista és LMBTQ ügyekben tevékenykedik. A Labrisz Egyesület és az LMBT Történeti Hónap szervezőcsapatának tagja. 8 éven át vezette a Mare Temporis Alapítvány színészcsoportját. 4 éve a Poliamoria Magyarország közösség szervezője. Poliamoriával kapcsolatos ügyekben elérhető az a.balogh@poliamoriamagyarorszag.hu címen. Poliamoriával, a hozzá tartozó témákkal és más kapcsolattípusokkal kapcsolatos írásait a poliamoriamagyarorszag.hu-n lehet olvasni. 

 

 

Rekvényi Katalin - szexuálpszichológus, a Tudatos Szex Alapítvány szakmai támogató tagja

Szexuálpszichológus szakképesítésű, tíz éve magánpraxist vezető pszichológus vagyok, aki dolgozott családsegítőben is sok éven át. Egyéni- és párterápiákat vezetek. Hipnnózis- és szimbólumterápiával illetve kognitív viselkedésterápiával dolgozom. A szorongásos zavarok illetve a non-monogám kapcsolati formák és az alternatív identitások kihívásai a kedvenc témáim.

pszichologushaz.hu

 

Kékes Réka - orgazmusszakértő

2011 óta foglakozom egyénre szabott tanácsadással és coachinggal testtudatosság, szexualitás, intimitás és kapcsolati témákban. Gyakorlati tapasztalataimat a szexualitás szélsőséges területein is megszereztem – egészen a szexmunkától kezdve a tantrikus beavatásokig. Munkámat különféle testtudatosságot fejlesztő módszerek - sámánikus, tantrikus és más bodywork technikák határozzák meg – melyek a tradicionális megközelítések újraértelmezését és integrációját teszik lehetővé a mai kor embere számára. Jelenleg az egyéni folyamatok mellett workshopokat, előadásokat, képzéseket tartok. Az ESSENSE℠ újkulturális mozgalom és központ alapítójaként feladatomnak tartom a szabadságba és orgazmikus életbe vezető út hirdetését és felvállalását -a test-lélek-szellem egységének teljes tiszteletét és elfogadását. Az életet pedig egy izgalmas önfelfedezésnek, teremtésnek, mely egy folyamatosan kibontakozó alkotás - önmagunk őszinte önkifejezése. Szakterületeim: szexuális energiamunka, kapcsolati energetika, érintésművészet, feminin-maszkulin integráció, energetikai testorgazmus.

kekesreka.hu

 

Borus Bence, Kárpáti Orsolya

A Testnevelési Egyetemen végeztem, jelenleg a civil szférában tevékenykedem. Mindig lételemem volt a mozgás, a tánc, főleg a szabad, improvizatív tánc, melyben nem kell szigorú szabályokat követni, hanem az intuícióinkra lehet hallgatni. Rendkívül fontosnak tartom az érintést is. Ezeknek a kombinációját leginkább a kontakt improvizációs táncban találtam meg. Ebben nincs jó vagy rossz lépés, helyes vagy helytelen mozgásforma. Itt elfogadás, egymásra figyelés, támogatás és szeretet van, valamint leírhatatlan közös élmények, kapcsolódások önmagunkkal és egymással. Tartottam workshopokat külföldön, pl. Spanyolországban nemzetközi közönségnek. Ezeket az élményeket, érzéseket szeretném megosztani veletek is. A kontakt táncnak kevésbé a technikai oldalát, inkább a spirituális, lelki, illetve ember-ember kapcsolati részét tartom szem előtt. Az órák mindenkinek ajánlhatóak, mindenkinek mást adnak. Táncos tapasztalan nem szükséges, csak némi nyitottság.

A kontakt tánc közösség elérhetősége: Connected Souls - Budapest

 

Dr. F. Lassú Zsuzsa - szexuálpszichológus, a Tudatos Szex Alapítvány szakmai támogató tagja

Dr. F. Lassú Zsuzsa vagyok, szexuálpszichológiai szakpszichológus, egyetemi oktató és szülő. Pedagógusképzőként és szülőként is nagyon fontosnak tartom az életkornak megfelelő tartalmú gyermekkori szexuális nevelést, mind otthon, mind a nevelési intézményekben. Elkötelezett vagyok a születéstől kezdődő nemi nevelés mellett, ezt tanítom hallgatóimnak és a hozzám forduló szülőknek egyaránt. Pszichológiai tanácsadásomon szexuális és párkapcsolati nehézségekkel küzdő pároknak segítek, hogy boldogabb, örömtelibb, egyenrangúbb párkapcsolatban és felszabadultabb szexualitásban tudjanak együtt élni. Emellett olyan pároknak és egyéneknek is segítek, akik válni készülnek vagy elváltak, hogy ebben a folyamatban is megtalálják önmagukat és boldogságukat külön-külön.

slowmotion.blog.hu

flassuzsuzsa.simplesite.com

 

Veréb Szandra - Integrál önismereti tanácsadó, képződő Bodywork csoportvezető, Orientális táncos, Theta Healing konzulens, Dúla

Táncosként mindig is érdekelt a test és tudat kapcsolata, egyféle kulcsnak vagy átjárónak érzékeltem a mélyebb rétegeimhez. Az áramlás tapasztalása is a tánccal kezdődött, s a Bodywork megismerésével mindez tudatosult. Azért szeretem ezt a módszert, mert valóban összetett, a tudat teljes spektrumát képes elérni.

 

Gyurik János - Nonduális kereső, képződő Bodywork aszisztens, közgazdász

 

Kirana (Sőregi Zsuzsa)

A Tudatos Szex Alapítvány egyik alapítója vagyok. 3 gyermekes háziasszonyként és tudósként tengettem életemet 40 –es éveim elejéig. Csaltam (jó sokszor) és megcsaltak. De voltam „hűséges” is, 18 kemény éven át…. A tantra útját járva foglalkozom most szexualitással, kapcsolatokkal, kapcsolódással. Elméletek helyett saját tapasztalataimat fogom megosztani Veled ezen az előadáson, illetve igyekszem olyan kérdéseket feltenni, melyek megválaszolásával megtalálhatod saját magad tökéletes megoldásait.

 

Tudatos Szex Sátor szerda, 2018-06-20., 15:00 - 17:00 Nyitás - a Tudatos Szexre (is) Papp „PJ” János Tudatos Szex Sátor szerda, 2018-06-20., 17:00 - 19:00 Őszinteség a szexualitásban Lada Zsolt Tudatos Szex Sátor szerda, 2018-06-20., 19:00 - 20:30 Tudatos kérdezz-felelek a szexről és a szexualitásról Tudatos Szex Csapat Tudatos Szex Sátor szerda, 2018-06-20., 20:30 - 22:00 Intim tér Tudatos Szex Csapat Tudatos Szex Sátor csütörtök, 2018-06-21., 10:00 - 12:00 A Kriya Tantra alapjai Papp „PJ” János Tudatos Szex Sátor csütörtök, 2018-06-21., 12:00 - 13:00 Ébreszd fel érzékeidet! – Az örömteli érintés Tuskó Krisztina Tudatos Szex Sátor csütörtök, 2018-06-21., 13:00 - 15:00 Energia nem vész el, mert átalakul... Horeczky Mária Tudatos Szex Sátor csütörtök, 2018-06-21., 15:00 - 17:00 Otthon a jónimban Endes Györgyi Tudatos Szex Sátor csütörtök, 2018-06-21., 17:00 - 19:00 Tantra a tudomány tükrében Papp „PJ” János Tudatos Szex Sátor csütörtök, 2018-06-21., 19:00 - 21:00 Kapcsolódás ősi szakrális energiáinkhoz Horeczky Mária Tudatos Szex Sátor csütörtök, 2018-06-21., 21:00 - 22:00 Intim tér Tudatos Szex Csapat Tudatos Szex Sátor péntek, 2018-06-22., 10:00 - 11:00 Karana Kriya Papp „PJ” János Tudatos Szex Sátor péntek, 2018-06-22., 11:00 - 13:00 Tudatos elválás Horeczky Mária , Dr. Karafiáth Balázs Tudatos Szex Sátor péntek, 2018-06-22., 13:00 - 14:00 Út az érzékiség felé – jelenléttel érinteni Tuskó Krisztina Tudatos Szex Sátor péntek, 2018-06-22., 14:00 - 16:00 Sokszínű párkapcsolatok az önismeret tükrében Horeczky Mária , D-Balogh Andrea, Turzó Zsanett Tudatos Szex Sátor péntek, 2018-06-22., 16:00 - 17:00 A szerelmi háromszög elmélete Rekvényi Katalin Tudatos Szex Sátor péntek, 2018-06-22., 17:00 - 19:00 Az energiamegtartó szeretkezés titkai Kékes Réka Tudatos Szex Sátor péntek, 2018-06-22., 19:00 - 20:30 Tantra a tudomány tükrében Papp „PJ” János Tudatos Szex Sátor péntek, 2018-06-22., 20:30 - 22:00 Kontakttánc: Alapok és jam Borus Bence, Kárpáti Orsolya Tudatos Szex Sátor szombat, 2018-06-23., 10:00 - 12:00 A Kriya Tantra alapjai Papp „PJ” János Tudatos Szex Sátor szombat, 2018-06-23., 12:00 - 14:00 Kapcsolódás ősi szakrális energiáinkhoz Rekvényi Katalin, Horeczky Mária Tudatos Szex Sátor szombat, 2018-06-23., 14:00 - 15:00 Szex a pszichológus díványán D-Balogh Andrea, Turzó Zsanett, Rekvényi Katalin Tudatos Szex Sátor szombat, 2018-06-23., 15:00 - 17:00 Szexuális nevelés korai gyermekkortól Dr. F. Lassú Zsuzsa Tudatos Szex Sátor szombat, 2018-06-23., 17:00 - 19:00 Bodywork: Non-monogám esetek és érzelmek Gyurik János, Veréb Szandra Tudatos Szex Sátor szombat, 2018-06-23., 19:00 - 20:30 Poliamoria a tantra szemszögéből Papp „PJ” János Tudatos Szex Sátor szombat, 2018-06-23., 20:30 - 22:00 Kontakttánc: Alapok és jam Borus Bence, Kárpáti Orsolya Tudatos Szex Sátor vasárnap, 2018-06-24., 10:00 - 11:00 Karana Kriya Papp „PJ” János Tudatos Szex Sátor vasárnap, 2018-06-24., 11:00 - 13:00 Tudatos kérdezz-felelek a szexről és a szexualitásról Tudatos Szex Csapat Tudatos Szex Sátor vasárnap, 2018-06-24., 13:00 - 18:00 VR (Virtual Reality) mint terápiás eszköz (bemutató) Tudatos Szex Csapat, Rekvényi Katalin, V Soft Technologies csapata Tudatos Szex Sátor vasárnap, 2018-06-24., 19:00 - 20:00 Miért csal meg a párod? Kirana (Sőregi Zsuzsanna) Tudatos Szex Sátor vasárnap, 2018-06-24., 20:00 - 21:00 Előjáték a konyhában – Az afrodiziákumokról Bíró Gergő Tudatos Szex Sátor vasárnap, 2018-06-24., 21:00 - 22:00 Intim tér Tudatos Szex Csapat Tudatos Szex Sátor hétfő, 2018-06-25., 10:00 - 12:00 Tudatos Szex – Tudatos Élet Tudatos Szex Csapat