Helyszínek

Evernessia

-

Ez itt a fesztivál központi helyszíne, itt kezdheted a napot a hajnali jógával, itt nézheted egy hatalmas ledfalon az online stream előadásokat és meghallgathatod a kerekasztal-beszélgetéseket.

 

 

 

Magóra

-

Interaktív helyszín. Kérdezz szóban, vagy papíron, az előadó válaszol!

 

 

 

 

ÉdenKert Agapé

-

Csodálatos édeni helyszínen, a fesztivál szívében önismereti workshopokra számíthatsz, ahol hosszabb idő áll rendelkezésre az elmélyüléshez.

 

 

 

 

 

Zenei Nagyszínpad

-

Nagyszínpad, nagy koncertek.

Ez az esti zenei programok helyszíne, ahol az egész napos különböző tevékenységek méltó lezárást kapnak. Akár csendes-ülős, akár ugrálós-megőrülős program lesz, itt biztosan találkozhatsz a barátaiddal.

 

 

 

EverTest

-

Itt aztán belekóstolhatsz megannyi mozgás- és táncformába, hogy megtaláld azt, ami igazán neked és rólad szól, ami egyaránt átmozgatja a testedet és a lelkedet. A nap végén élő zenével, tánc- és színházi előadásokkal várunk.

 

 

 

 

Hangterápiás Tér

-

A fesztivál legcsendesebb helyszíne. Vezetett meditációk, eszmecserék, mantrakoncertek, belső csendek és hangterápiás előadások váltják egymást. Azoknak, akik elmélyülnének, kapcsolódnának.

 

 

 

 

Zöld - S - Ég

-

A spiritualitás földi megnyilvánulása, az emberi lélek és Gaia, földünk szellemének kapcsolata a fő témája ennek a sátornak. Előadások és beszélgetések egy élhetőbb környezet érdekében, a közösségi- és környezettudat tükrében.

 

 

 

Manna

-

Paleo? Zöldturmix? Superfood? Esetleg vegán etika, nyers vagy mindenmentes táplálkozás? Itt minden ilyesmivel kapcsolatba kerülhetsz, workshopok, előadások, főzőbemutatók várnak rád, az egészség jegyében.

 

 

 

 

 

Elementál - TŰZtér

-

Egy helyszín az őselemeknek. Légzés, földelés, meditatív állapotban. Itt biztos, hogy elemedben fogod érezni magad!

 

 

 

 

 

 

Zenei Műhely

-
Tér a zenéhez kapcsolódó foglakozásoknak, hangszeres oktatásoknak, kiegészülve néhány lelki folyamatot támogató workshoppal. Az előadók többsége angol nyelven beszél, ha nem beszélitek a nyelvet, akkor érezzétek a ritmust.
 
 
 
 
 

Dzsem Színpad

-

Ezen a helyszínen a fellépők a jelenben tartják neked a zenét, jammelés, spirituális hangzás, az itt és most csodája, minden nap. Alacsony színpadon, magas minőség!

 

 

 

 

Táncos Part

-

Selymes fű, csodás Balaton part, szuper táncok! Itt minden nap együtt mozoghatsz kedvenc oktatóddal, de, ha a programok kavalkádjában csak egyszer próbálnád ki bármelyik műfajt, akkor gyere bátran, az órák nem épülnek egymásra!

 

 

 

 

 

Férfiak Klubja - Erő Tér

-

A férfiak által preferált témákban előadásokkal és workshopokkal készülünk, nem csak férfiaknak. Tudomány, spiritualitás, férfierő és erőteljes harci rítusok is megjelennek itt.

 

 

 

Férfiak Klubja - Kitörés

-

A Férfiak Klubja Kitörés tréningje férfias önfejlesztő módszer. Résztvevői szembe néznek saját magukkal, nevén nevezik az aktuális életszakaszukat akadályozó problémákat. Megtapasztalják, hogy önállóan is képesek feltérképezni elakadásaik gyenge pontjait és azt, hogy lehetséges az ebből való kitörés.

Szülők Sátra

-

A szüléstől a hordozásig, az etetés minden formája, pszichológia, nevelés, oktatás, kommunikáció; minden, ami gyerek.

 

 

 

 

Gyermekfalu

-

Falu bizony, mert ez nem csak megőrző, hanem foglalkoztató is; szakképzett munkatársaink zenével, gyerekjógával, esti mesével, kézműves foglalkozásokkal várják a legkisebbeket.

 

 

 

Pillanat Part

-

Itt napi ismétlődéssel megmozgathatod magad, főleg jógával. Nem csak rendszeres gyakorlóknak, közvetlenül a Balaton partján. Imádni fogod!

 

 

 

 

Provence Terasz

-

Egy kedves bár, a parti party helyszíne. Nappal kávézó és koktél bár, az egyetlen hely, ahol esténként dj-k bukkannak fel.

 

 

 

 

 

Csendes Part

-

Ezen a helyszínen minden nap ugyanakkor, ugyanarra a mozgásformára számíthatsz, majd előadások - beszélgetések követik.

 

 

 

 

 

ÉlményTér

-

Avagy Felnőtt játszótér ahol gyerekek is kipróbálhatják pl. az akrojógát, slackline-t vagy a rúdfittnesst.

 

 

 

 

 

Miraculum Alkotótér

-

Ismerd meg a színek és formák, a kreativitás, és a kézműves alkotás tudatodra gyakorolt hatását; inspirálódj művészi kiállításon és fejleszd belső világodat; éld meg a teremtés örömeit; találj magadnak és szeretteidnek a már gyakorló kézművesek portékái között apró ajándékokat.

 

 

 

ÉdenKert Ádám-Éva Sátor

-

Az Édenkertben megtalálod az Ádám és Éva sátrakat változatos férfi-női workshopokkal, ill. a Lingam és Yoni Szentélybe betérve a lingam és a yoni mélységeiről és magasságairól beszélgethetsz szakértőkkel.

 

 

 

ÉdenKert Gyógyító Tér

-

Az ÉdenKert Gyógyító Térben 2018.06.20-tól 2018.06.24-ig minden nap 09:00-17:00-ig az alábbi kezeléseken vehettek részt:

 

 

Kahi Academy

-

Live life easy! – Kahi Academy – A boldog és könnyű életért!

Megismerheted az élet működését, ahogyan erről sosem hallottál!
Nálunk te és a céljaid vannak a fókuszban!
Feloldhatod az önbizalom-önértékelés-önszeretet gátjait magadban.
Kijuthatsz a hitrendszerek és a beidegződések fogságából.
Elindulhatsz az egészséged helyreállításának útján.
Megélheted önnön valódi lényedet.

Workshopjaink és személyes kezeléseink által azonnal megtapasztalhatod a változást!

Mindenkit szeretettel várunk, aki változni, gyógyulni, az életet megismerni, önmagát felszabadítani vágyik. Az előadásaink mellett olyan módszereket és technikákat tanítunk, melyeket önmagadon és a családodban, a barátaid körében is sikeresen alkalmazhatsz mindannyiótok egészsége és a belső egyensúly elérése érdekében.

Ha időközben kedvet kapsz a módszer elsajátításához, örömmel várunk leendő Kahi-Healing terapeutaként.

Integrál Akadémia Nagy Sátor

-

Az Integrál Akadémia nagy sátrában színes programokkal várunk egész nap. Lesz itt reggeli jóga, interaktív előadások, workshopok különböző témákban, családállítás, bodywork, düh tréning és aztán este szabad hangadás. A sátor előtti információs pultnál jelenlegi hallgatóinktól mindent megtudhatsz az Integrál Akadémiáról.

Integrál Akadémia Kis Sátor

-

Az Integrál Akadámia kis sátrában kedvedre válogathaszt az interaktív előadások, a workshopok, a bodywork, a pszichodráma és a szomatodráma közül. A sátor előtti információs pultnál jelenlegi hallgatóinktól mindent megtudhatsz az Integrál Akadémiáról.

Bodywork Sátor

-

A Bodywork Egyesület sátra az a tér, ahol mozgásmeditációs és önismereti programokon fejlesztheted és gyógyíthatod magad különböző témákban a fesztivál teljes ideje alatt. A programok pontosan kezdődnek, érkezz időben, és előzetesen irakozz ha fel, ha biztosan részt szeretnél venni. Egy-egy programot maximum 25-30 fővel indítunk el.

 

 

Örömvirág Nagysátor

-

Az Örömvirág nagysátrában változatos programokkal várunk egész nap. A reggeleket meditációval indítjuk az 5 elem jegyében, a nap első felében előadásokat és hozzájuk kapcsolódó meditációkat tartunk egyebek mellett a tudatos teremtés vagy a szülői minták hatása témájában. A kora délutánok a nézőpontváltás és újratervezés lehetőségét kínálják, hiszen a Points of You zseniális társas-játékain vehetsz részt. A délutáni programok között elsősorban meditációkat találhatsz nálunk. Tavaly olyan sokan jöttetek hozzánk beszélgetni, hogy ebben az évben ezt külön programként ajánljuk. Az Örömvirágban a ThetaHealing technika és a Points of You mellett a Source Memory Healing is helyet kap ebben az esztendőben. Nagysátrunk egy kényelmes, puha szigete a fesztiválnak, így a programok között akár megpihenni is szeretettel várunk. 

Örömvirág Kezelő Sátor

-

ThetaHealing® egyéni konzultációval (30 vagy 60 percben), Points of You egyéni konzultációval (45 vagy 60 percben) és Újjászületés konzultációval (60 percben) várunk. Az ÖRÖMVIRÁG-TEAM gyakorlott konzulensei előzetes bejelentkezés alapján fogadnak. Bejelentkezni az Örömvirág sátrainál tudsz. 

 

 

Örömvirág Points of You sátor

-

Az Örömvirág Points of You sátrat azért alakítottuk ki, hogy bemutassuk Neked a világ egyik legzseniálisabb nézőpontváltó "játékát". A fesztivál ideje alatt egész nap nyitva tartunk, így bármikor betérhetsz, ha szeretnél többet tudni erről a nemzetközi szakmai díjakat nyert eszközről. Készülj fel valami váratlanra! 

 

 

 

Access Consciousness

-

Az Access Consciousness® egy más nézőpont az életről.

 

Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon.

Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve.

Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?

 

Meghívunk a lehetőségek világába, ahol a változás normálisabb, mint az, hogy változatlan maradj, ahol nem kell valamilyenné válnod, ha nem vagy az.

Néhányan, akik választottuk, hogy még több tudatosságot viszünk más emberek világába az Everness Fesztivál Access Consciousness Sátrában várunk, hogy bevezessünk egy új valóságba, ami rólad szól, az erődről, arról a gyönyörű Végtelen Lényről, aki valójában vagy.

 

Az Access Consciousness® egy varázspálca rengeteg életre szóló eszközzel és alig várjuk, hogy ezt megmutathassuk neked.

Talán itt az idő. Talán ez a kulcs számodra, hogy kinyíljanak a kapuk egy pillekönnyű, mókás és bulis, tápláló létezéshez, ami neked működik. Lehetőség, hogy egy olyan valóságot válassz, amiben élvezettel létezhetsz.

Az Access a tudatosságról szól. Az Access nem a gyógyítás. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva.

 

„Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” Gary Douglas az Access alapítója

 

Idén ismét kipróbálható az Access Bars kezelés és számos energetikai kézrátétes kezelés is, amelyek olyan változásokat hozhatnak, ami eddig nem volt lehetséges.

Szeretettel látunk előadásainkon is, és alig várjuk, hogy hozzájárulhassunk az életedhez, ha választod.

 

Mi más lehetséges még?

Várunk varázslattal, hogy megtapasztalhasd milyen a mi világunk, valóságunk. Készen állsz?

 

Egész héten lehetőséget biztosítunk Access Bars illetve több, mint 50-féle Access Testkezelés kipróbálására, 30 illetve 60 percben. Access Bars és Testkezelések időpontja minden nap: 9:00 - 19:00 óra között.

 

 

 

BefogadóTér

-

A BefogadóTér támogató teret ad a belső utazásodhoz: a kundalini jóga, meditációk, interaktív előadások, mantrák, egyéni kezelések, terápiák eszközeivel. Bejelentkezéssel választ kaphatsz sorsfordító kérdéseidre a tantrikus numerológia által, jöhetsz elvarázsoló talpmasszázsra, kineziológiai oldásokra, shiatsu masszázsra, csodálatos hangfürdőkre. Szeretettel várunk mindenkit, aki kíváncsi Önmagára, és bátor felfedezni saját Isteni minőségét.

Érintés-HullámTér

-

Variációk hullámokra: Kötetlen kezelésekkel, beszélgetésekkel, meditációval, hangtálak és gongok hangjaival várunk Benneteket. Barátkozhatsz melegvizi relaxációs, meditációs és gyógyító technikákkal: Water Lotus Pillow bemutató, Ai Chi szárazon és vízen, aquarelaxáció. Megismerheted és elmerülhetsz a chi-kung Kínai energiagyakorlataiban. Hallhatsz a karmajóga és a tudatosság tudományáról.

Fényszarvas Tér

-

A Fényszarvas közössége a közösségért, a tiszta szándék fényével és erejével. A spirituális segítők a lelki békéért és a tudatosulásért.

Energia kezelésekkel, lélek és szellemgyógyászattal, meditációval, kristályterápiával, sámán dobbal és Germán Gyógytudománnyal várja az Everness csodás közönségét. 

Megvásárolható gyógyító ásványok, kristályok a megtalált értékek fenntartásáért, természetes alapú, szimbólumokkal ellátott divatruhák a jó megjelenésért, gyógyító mandalák és festmények, hogy emlékezzünk az együtt töltött pillanatokra és vigyük haza az Everness energiáit. Keress minket Facebook-on vagy látogass el Weboldalunkra. 

 

HarmoNet – Gipsy Soul

-

Állandó programok a szekér mellett

9.00-től Bogyó Erzsébet – Csikung jóga
19.00-től Kállai Lili – Latin-cigány free tánctanulás és buli

Állandó programok a kocsin:
9. 00 Ébresztő Kávézacc jósda
10.00-19.00 Asztrológia és jóslás
10.00-19.00 Autentikus jelmezben fényképezés a jósdaszekér bakján, gipsy shop

Holisztikus Élet Sátor

-

Itt lehetőséged van megismerkedni önmagad belső folyamataival, és a környezet Rád ható folyamataival. Gyógyulhatsz, regenerálódhatsz test-lélek kezeléseink által, és ráláthatsz, feloldhatsz olyan történeteket élete(i)dben, amiknek a gyökerei nagyon mélyre el voltak ez idáig temetve.

Minden nap egy-egy főbb témát ölel fel, melyekkel közelebb juthatsz önmagadhoz, egy tudatosabb életvitelhez, és melyek segítséget tudnak adni, hogy könnyebbek legyenek napjaid. Természetesség a nehézségekben, gyerekgondozásban, bőrápolásban.

 

Előadások, és kerekasztal beszélgetések, workshopok, és egyéni terápiák. Mind Érted, Értem, és a Közösségért. Felszabadító, örömre hívó folyamatok! Részletesebb infók a programra kattintva!

 

Szerda- hangoló

Csütörtök- családi nap, baba-mama, SZERelmünk

Péntek- A természet ereje

Szombat- Nőiségünk sokszínűsége

Vasárnap- Életünk tükrében

Hullám térdekor

-

Térrendezés, környezetünk energetikai rendszere és ránk gyakorolt hatásait ismerheted meg közelebbről. A Földház Projektetbemutatva A tervező és a kivitelező válaszol: Hagyományos Házépítés, Földháztól a vályogházig.

 

A saját telked földjéből, sajtolásos technológiával földtéglát, és így napfényes, biztonságos otthont, földházat építünk.

 

Közös-ség Jurtafalu

-

Közös-ség Jurtafalu állandó gyógyító programjai minden nap 9-17 óráig előzetes feliratkozással:

 

 

 

 

 

 

 

LifeSzerviz Sátor

-

LifeSzerviz - segítségnyújtás, meghallgatás, támogatás, elfogadás és RÁDfigyelés - egy lehetőség azok számára, akik változtatni akarnak és tudatosan törekszenek arra, hogy boldogok legyenek.
Mindez több évtizedes tanulás, megtapasztalás, átdolgozás, továbbfejlesztés, újratervezés és folyamatos munkálkodás eredménye.
NÉZZ KÖRÜL NÁLUNK!
Hallgasd meg előadásainkat, vegyél részt workshopjainkon, mozgásprogramjainkon, próbáld ki masszázsainkat, jelentkezz be tanácsadásra vagy csak pihenj meg egy kicsit "teaházunkban".
SZOLGÁLTATÁSAINK: Arcolvasás - Access Bars - Aromaolajos frissítő masszázs - Biorezonanciás állapotfelmérés és életmódtanácsadás - Coaching - Energy Balance Yoga - Kineziológia - Lélekmasszázs/lélekringatás - Makko-Ho - Meridián masszázs - Metamorf masszázs - Reiki kezelés - Talpreflex masszázs - Testszerviz tanácsadás - Zen Shiatsu masszázs és -terápia
TUDATOSSÁG-MEGOLDÁS-HARMÓNIA
Hogy jobban érezd magad a bőrödben!

MA-URI Sátor

-

MA-URI®
Érintés, tánc, tudatosság
A MA-URI® polinéz hagyományokon alapuló spirituális és energetikai rendszer. Fő célja az öngyógyítás és önmagunk fejlesztése. Elsődleges eszközei a tánc és az érintés (MA-URI® Bodywork), alapjait pedig a navigátori filozófia és alapelvek képezik.
A MA-URI® Bodywork (testmunka) és a MA-URI® táncok különleges energiaáramlást indítanak be: támogatják a testi-lelki-szellemi felszabadulásunkat, érzelmi-mentális korlátaink, hiedelmeink lebontását. Segítik az érzelmi gyógyulásunkat, szellemi szintű kapcsolódásunkat, és megnyitják az utat a belső tudásunkhoz való hozzáféréshez.
A MA-URI® navigátori filozófia ősi tudást hoz el modern világunkba: azt a tudást, amellyel KÉPESSÉ válhatunk sikerrel navigálni az életünkben, és ALAKÍTANI életünk valamennyi aspektusán mind fizikai, mind az érzelmi-mentális, mind a szellemi szinten. MA-URI® utat kínál önmagunkhoz és mindahhoz a kincshez és potenciálhoz, ami bennünk lakozik: segít meglátni, hogy kik vagyunk valójában, honnan jövünk, és merre tartunk.
Workshop sátor
A MA-URI® sátorban betekintést nyerhetsz MA-URI® világába, és megláthatod, megtapasztalhatod magad is ennek a csodálatos rendszernek a szépségét, hatásosságát és működését. A MA-URI® sátor csapata közös táncmeditációval, MA-URI® testmunka kezeléssel, workshopokkal, bemutatókkal és még sok más érdekes programmal várja az érdeklődőket a fesztivál teljes ideje alatt.
Honlap: www.ma-uri.hu
Facebook: https://www.facebook.com/maurimagyarorszag/
E-mail: info@ma-uricentrum.hu

Mindfulness Központ

-

A Mindfulness Központ sátorban kapcsolódhatsz magadhoz és másokhoz, miközben sok új, váratlan és provokatív nézőpontból láthatsz rá a Téged foglalkoztató témákra, kérdésekre.

 

Amivel játszunk:
- a Points of You játékos, inspiratív, pop-fototerápiás eszközei, amelyek elképesztő módon segítenek az új, váratlan nézőpontok felfedezésében.

 

Amiről beszélgetünk:
- párkapcsolati- és szex témák provokatívan
- hogyan kapcsolódhatunk férfiként magunkhoz és a Nőkhöz minőségileg: Férfi Reloaded
- mindfulness meditáció, magunk és mások gyógyítása (Delta Force Healing), tantra alapok, rebirthing, s ezek kapcsolódásai

 

Nem való mindenkinek, de ha jót akarsz Magadnak, nem hagyod ki!

Napfényes Gyógyközpont

-

Napfényes Gyógyközpont sátrában 9-20 óráig worshopok és folyamatosan egyéni konzultációk: asztológia, kineziológia, masszázs, kraniószakrális terápia, művészetterápia. Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

Weboldal 

 

JIAIDO Mozgásmeditáció Sátor

-

A JIAIDO [ejtsd: dzsí-áj-dó] mozgásmeditáció egy gyakorlati módszer, mely a lecsendesedett meditatív állapotot mozgás közben hozza el a gyakorló számára. A mozdulat, a légzés és a fókusz együttese finoman kivezet minket a fejünkből, a kavargó gondolataink, problémáink világából, és segít megérkezni a Jelen Pillanatba. A Jelen megélése egy letisztult, örömteli, elégedett állapotot hoz létre, egészen összekapcsol saját középpontunkkal. Minél több időt töltünk el ebben az állapotban, annál kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak a hétköznapjaink. A JIAIDO gyakorlásával ez az állapot elérhetővé válik, és megtanulunk újra és újra visszatérni ide a mindennapok során.

 

A JIAIDO elemei:

  • Aktív testmozgás - melynek kulcsa a tudatos mozdulat, tudatos légzés
  • Négyféle gyakorlásmód, négyféle ritmusban - megismerheted a Víz, a Tűz, a Föld és a Levegő elem erejét, és rád gyakorolt hatását
  • Páros gyakorlatok - a kapcsolódási képesség, a kommunikáció, az együttműködés tükre és fejlesztője
  • Érintéses testmunka (JIAIDO Ate bodywork) - mely kioldja az évek során a testben felhalmozott érzelmi és mentális blokkokat
  • Meditáció és relaxáció
  • Belső csendből születő kreativitás

 

Weboldal

Gyere, próbáld ki Te is!

Pránanadi® Sátor

-

A Pránanadi® sátorban kezdheted a napot a hajnali leborulással, reggeli meditációval, és jöhetsz hozzánk egész nap kezelésre, masszázsra, meditációra.

Színrelépő Sátor

-

SZÍNRELÉPŐ SÁTOR

Ahol tágas teret adunk a szabad alkotásnak és izgalmas művészetterápiás workshopokat tartunk. Saját müveid tükrében magadra csodálkozhatsz, felszabadulhatsz, továbbléphetsz. Elmélyülő belső munkádat szakemberek támogatják. Bemutatjuk a Belső utazás (“The Journey”) egyszerű és mindenki számára elérhető gyógyító módszerét is. Itt ellazulhatsz, otthon érezheted magad!

Spiri Shop Lounge

-

A Spiri Shop Ázsiai divatát nem csak maga a kontinens ihlette meg hanem az utazás, az egészséges életmód, az egészséges ételek, a sport és természetesen a spiritualitás. Ezt a világnézetet szeretnénk veletek megosztani a Lounge-ban. A programok között pedig szeretettel várunk titeket, ha egy kis pihenésre vágytok!

TRE Hungary

-

A TRE® egy hatékony, remegésen alapuló stressz elengedő módszer, ami idén 47 ország után végre Magyarországra is elérkezett!


Ez egy könnyen tanulható, test központú gyakorlat (nagyon kevés beszéddel), ami segít elengedni a bennünk lévő feszültséget, stresszt, és visszaállítja a testet a természetes egyensúlyba.


A TRE® egy egyszerű gyakorlatsor elvégzésével biztonságos módon aktivál egy természetes vibrálást, remegést a testben, ami oldja az izom feszültséget, nyugtatja az idegrendszert és támogatja a testünket visszatérni egy kiegyensúlyozott állapotba. Ezzel segít elengedni a benne lerakódott akár 2 napos, vagy 5 éves stressz, feszültség, trauma lenyomatokat.


A TRE®-val hatékonyan csökkenthető a stressz, trauma mind fizikai, mind pszichológiai hatásai: a szorongás, depresszió, álmatlanság, figyelemhiány és testi fájdalmak. Megalkotója Dr. David Berceli, nemzetközi trauma szakértő, a módszerét mára már világszerte alkalmazzák és nagyon sok ember életébe hozott változást és megkönnyebbülést.


A programok kiscsoportos alkalmak (max 6 fő), érdemes a sátrunknál regisztrálni, hogy biztos legyen helyed! 

 

 

 

 

Tudatos Szex Sátor

-

Programjainkon a tudatos, tantrikus és szakrális szex és szexualitás, alternatív párkapcsolati formák, szexuális edukáció, illetve a témához kapcsolódó egyéb területeken fejlesztheted magad elméleti és élményorientált gyakorlati úton, a szexuálpszichológia, alternatív szexuális medicina, tantra és egyéb kapcsolódó területek neves szakértői segítségével.

 

 

Úton Önmagadhoz

-

A LIFE Alapítvány a tudatosság nevében jött létre. Célunk, hogy megismertessük magunkat, terveinket, munkánkat. Szeretnénk tudatosítani, hogy mennyire és miért fontos az önismeret az élet minden területén! Tudsz mondani bármilyen területet, amely nélkülözheti az életed folyamán a fontosságát az önismeretnek, az egészség tudatosságnak és a természetfontosságának? Beszéljünk róla! Közeledjünk!


Minden nap 9.00-19.00-ig kézműves ékszerek árusítása

 

 

Young Living Sátor

-

Young Living esszenciális olajok - Itt vagyunk! Érezz!

 

A TEST – LÉLEK - SZELLEM EGÉSZSÉGE A GERINCÜNKÖN KERESZTÜL

 

Legyél te a 15 egyike!

Sajátítsd el a különleges és erőteljes Young Living Raindrop (Esőcsepp) módszert terápiás minőségű illóolajaival az Everness Fesztivál ideje alatt.

 

  • Tanuld meg szakértőként és bővítsd szolgáltatásodat egy nem mindennapi módszerrel
  • vagy tanuld magánszemélyként, hogy a családod és a környezeted egészségét természetesen és hatékonyan támogasd!

 

GoldenVet

-
Érdi állatorvosi rendelőnkben egy helyen megtalálható a konvencionális állatorvoslás és az alternatív megoldások széles tárháza kutyák, macskák, rágcsálók és haszonállatok számára. Figyelembe véve a hozzánk érkező beteg állatok problémáját, és teljes kórtörténetét, valamint speciális, csak rá jellemző tulajdonságait, rendelőnkben egyénre szabott kezelést kap minden kisállat. Az egyedi diagnózis felállítása után, hosszas beszélgetés és alapos – mindenre kiterjedő vizsgálat során derül ki állatorvosunk számára, hogy az Ön kedvencének mi az a speciális, egyedi kezelés melyre szüksége van. Nálunk nincs két egyforma betegség, hiszen nincs két egyforma egyed, ennélfogva nincs két hasonló terápia sem.
 
 
 
GoldenPet termékekről: 

A Goldenpet termékek mögött a GoldenVet Álaltorovosi Rendelő, mint Magyarország egyetlen holisztikus és alernatív állatgyógyászati központja áll szakmai háttérként.

Évtizedes szakmai tapasztalataink azt mutatják, hogy a nyugati gyógyászat a legtöbb esetben a tünetek elnyomását, megszüntetését célozza meg. Az egyes tünetek mögött meghúzódó okok azonban a leggyakrabban nem kerülnek felszinre. Épp ezért tapasztalható vissza-vissza térő. Vagy igen hosszú ideje fennálló krónikus betegségek oly gyakran. A legtöbb esetben a természet gyógyító ereje hiányzik az ilyen kezelésekből.

Kínai és nyugati fitoterápia, homeopátia és ayurvéda évtizedes gyógyítási tapasztalatokra alapozott kezelések sikeres esetei adták az ötletet arra, hogy széleseb körben is elérhető legyen a gazdik számára kedvenceik alternatív kezelése, kiegészítő vagy terápiás jelleggel.

Alapvetően az egyes termékekben az adott problémakörre jótékony hatású gyógynövények magas koncentrátumú elegye található. Ily módon biztonsággal alkalmazható más gyógyszerek vagy szintetikus készítmények mellett, természetes megoldásként. Jellemzően egy doboz egy közepes termetű kutya egy havi adagja.