Helyszínek

Evernessia

-

Ez itt a fesztivál központi helyszíne, itt kezdheted a napot a hajnali jógával, itt nézheted egy hatalmas ledfalon az online stream előadásokat és meghallgathatod a kerekasztal-beszélgetéseket.

 

 

 

Magóra

-

Interaktív helyszín. Kérdezz szóban, vagy papíron, az előadó válaszol!

 

 

 

 

ÉdenKert Agapé

-

Csodálatos édeni helyszínen, a fesztivál szívében önismereti workshopokra számíthatsz, ahol hosszabb idő áll rendelkezésre az elmélyüléshez.

 

 

 

 

 

Zenei Nagyszínpad

-

Nagyszínpad, nagy koncertek.

Ez az esti zenei programok helyszíne, ahol az egész napos különböző tevékenységek méltó lezárást kapnak. Akár csendes-ülős, akár ugrálós-megőrülős program lesz, itt biztosan találkozhatsz a barátaiddal.

 

 

 

EverTest

-

Itt aztán belekóstolhatsz megannyi mozgás- és táncformába, hogy megtaláld azt, ami igazán neked és rólad szól, ami egyaránt átmozgatja a testedet és a lelkedet. A nap végén élő zenével, tánc- és színházi előadásokkal várunk.

 

 

 

 

Hangterápiás Tér

-

A fesztivál legcsendesebb helyszíne. Vezetett meditációk, eszmecserék, mantrakoncertek, belső csendek és hangterápiás előadások váltják egymást. Azoknak, akik elmélyülnének, kapcsolódnának.

 

 

 

 

Zöld - S - Ég

-

A spiritualitás földi megnyilvánulása, az emberi lélek és Gaia, földünk szellemének kapcsolata a fő témája ennek a sátornak. Előadások és beszélgetések egy élhetőbb környezet érdekében, a közösségi- és környezettudat tükrében.

 

 

 

Manna

-

Paleo? Zöldturmix? Superfood? Esetleg vegán etika, nyers vagy mindenmentes táplálkozás? Itt minden ilyesmivel kapcsolatba kerülhetsz, workshopok, előadások, főzőbemutatók várnak rád, az egészség jegyében.

 

 

 

 

 

Elementál - TŰZtér

-

Egy helyszín az őselemeknek. Légzés, földelés, meditatív állapotban. Itt biztos, hogy elemedben fogod érezni magad!

 

 

 

 

 

 

Zenei Műhely

-
Tér a zenéhez kapcsolódó foglakozásoknak, hangszeres oktatásoknak, kiegészülve néhány lelki folyamatot támogató workshoppal. Az előadók többsége angol nyelven beszél, ha nem beszélitek a nyelvet, akkor érezzétek a ritmust.
 
 
 
 
 

Dzsem Színpad

-

Ezen a helyszínen a fellépők a jelenben tartják neked a zenét, jammelés, spirituális hangzás, az itt és most csodája, minden nap. Alacsony színpadon, magas minőség!

 

 

 

 

Táncos Part

-

Selymes fű, csodás Balaton part, szuper táncok! Itt minden nap együtt mozoghatsz kedvenc oktatóddal, de, ha a programok kavalkádjában csak egyszer próbálnád ki bármelyik műfajt, akkor gyere bátran, az órák nem épülnek egymásra!

 

 

 

 

 

Férfiak Klubja - Erő Tér

-

A férfiak által preferált témákban előadásokkal és workshopokkal készülünk, nem csak férfiaknak. Tudomány, spiritualitás, férfierő és erőteljes harci rítusok is megjelennek itt.

 

 

 

Szülők Sátra

-

A szüléstől a hordozásig, az etetés minden formája, pszichológia, nevelés, oktatás, kommunikáció; minden, ami gyerek.

 

 

 

 

Gyermekfalu

-

Falu bizony, mert ez nem csak megőrző, hanem foglalkoztató is; szakképzett munkatársaink zenével, gyerekjógával, esti mesével, kézműves foglalkozásokkal várják a legkisebbeket.

 

 

 

Pillanat Part

-

Itt napi ismétlődéssel megmozgathatod magad, főleg jógával. Nem csak rendszeres gyakorlóknak, közvetlenül a Balaton partján. Imádni fogod!

 

 

 

 

Provence Terasz

-

Egy kedves bár, a parti party helyszíne. Nappal kávézó és koktél bár, az egyetlen hely, ahol esténként dj-k bukkannak fel.

 

 

 

 

 

Csendes Part

-

Ezen a helyszínen minden nap ugyanakkor, ugyanarra a mozgásformára számíthatsz, majd előadások - beszélgetések követik.

 

 

 

Miraculum Alkotótér

-

Ismerd meg a színek és formák, a kreativitás, és a kézműves alkotás tudatodra gyakorolt hatását; inspirálódj művészi kiállításon és fejleszd belső világodat; éld meg a teremtés örömeit; találj magadnak és szeretteidnek a már gyakorló kézművesek portékái között apró ajándékokat.

 

 

 

Kahi Academy

-

Live life easy! - Kahi Academy – A boldog és könnyű életért!

Megismerheted az élet működését, ahogyan erről sosem hallottál!
Nálunk te és a céljaid vannak a fókuszban!
Feloldhatod az Önbizalom-+önértékelés-önszeretet gátjait magadban.
Kijuthatsz a hitrendszerek és a beidegződések fogságából.
Elindulhatsz az egészséged helyreállításának útján.
Megélheted önnön valódi lényedet.

Workshopjaink és személyes kezeléseink által azonnal megtapasztalhatod a változást!

Mindenkit szeretettel várunk, aki változni, gyógyulni, az életet megismerni, önmagát felszabadítani vágyik. Az előadásaink mellett olyan módszereket és technikákat tanítunk, melyeket önmagadon és a családodban, a barátaid körében is sikeresen alkalmazhatsz mindannyiótok egészsége és a belső egyensúly elérése érdekében.

Ha időközben kedvet kapsz a módszer elsajátításához, örömmel várunk leendő Kahi-Healing terapeutaként.

Bodywork Sátor

-

A Bodywork Egyesület sátra az a tér, ahol mozgásmeditációs és önismereti programokon fejlesztheted és gyógyíthatod magad különböző témákban a fesztivál teljes ideje alatt. A programok pontosan kezdődnek, érkezz időben, és előzetesen irakozz ha fel, ha biztosan részt szeretnél venni. Egy-egy programot maximum 25-30 fővel indítunk el.

Örömvirág Nagysátor

-

Az Örömvirág nagysátrában változatos programokkal várunk egész nap. A reggeleket meditációval indítjuk az 5 elem jegyében, a nap első felében előadásokat és hozzájuk kapcsolódó meditációkat tartunk egyebek mellett a tudatos teremtés vagy a szülői minták hatása témájában. A kora délutánok a nézőpontváltás és újratervezés lehetőségét kínálják, hiszen a Points of You zseniális társas-játékain vehetsz részt. A délutáni programok között elsősorban meditációkat találhatsz nálunk. Tavaly olyan sokan jöttetek hozzánk beszélgetni, hogy ebben az évben ezt külön programként ajánljuk. Az Örömvirágban a ThetaHealing technika és a Points of You mellett a Source Memory Healing is helyet kap ebben az esztendőben. Nagysátrunk egy kényelmes, puha szigete a fesztiválnak, így a programok között akár megpihenni is szeretettel várunk. 

Örömvirág Kezelő Sátor

-

ThetaHealing® egyéni konzultációval (30 vagy 60 percben), Points of You egyéni konzultációval (45 vagy 60 percben) és Újjászületés konzultációval (60 percben) várunk. Az ÖRÖMVIRÁG-TEAM gyakorlott konzulensei előzetes bejelentkezés alapján fogadnak. Bejelentkezni az Örömvirág sátrainál tudsz. 

 

 

Örömvirág Points of You sátor

-

Az Örömvirág Points of You sátrat azért alakítottuk ki, hogy bemutassuk Neked a világ egyik legzseniálisabb nézőpontváltó "játékát". A fesztivál ideje alatt egész nap nyitva tartunk, így bármikor betérhetsz, ha szeretnél többet tudni erről a nemzetközi szakmai díjakat nyert eszközről. Készülj fel valami váratlanra! 

 

 

 

Access Consciousness

-

Az Access Consciousness® egy más nézőpont az életről.

 

Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon.

Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve.

Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?

 

Meghívunk a lehetőségek világába, ahol a változás normálisabb, mint az, hogy változatlan maradj, ahol nem kell valamilyenné válnod, ha nem vagy az.

Néhányan, akik választottuk, hogy még több tudatosságot viszünk más emberek világába az Everness Fesztivál Access Consciousness Sátrában várunk, hogy bevezessünk egy új valóságba, ami rólad szól, az erődről, arról a gyönyörű Végtelen Lényről, aki valójában vagy.

 

Az Access Consciousness® egy varázspálca rengeteg életre szóló eszközzel és alig várjuk, hogy ezt megmutathassuk neked.

Talán itt az idő. Talán ez a kulcs számodra, hogy kinyíljanak a kapuk egy pillekönnyű, mókás és bulis, tápláló létezéshez, ami neked működik. Lehetőség, hogy egy olyan valóságot válassz, amiben élvezettel létezhetsz.

Az Access a tudatosságról szól. Az Access nem a gyógyítás. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva.

 

„Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” Gary Douglas az Access alapítója

 

Idén ismét kipróbálható az Access Bars kezelés és számos energetikai kézrátétes kezelés is, amelyek olyan változásokat hozhatnak, ami eddig nem volt lehetséges.

Szeretettel látunk előadásainkon is, és alig várjuk, hogy hozzájárulhassunk az életedhez, ha választod.

 

Mi más lehetséges még?

Várunk varázslattal, hogy megtapasztalhasd milyen a mi világunk, valóságunk. Készen állsz?

 

Egész héten lehetőséget biztosítunk Access Bars illetve több, mint 50-féle Access Testkezelés kipróbálására, 30 illetve 60 percben. Access Bars és Testkezelések időpontja minden nap: 9:00 - 19:00 óra között.

 

 

 

LifeSzerviz Sátor

-

LifeSzerviz - segítségnyújtás, meghallgatás, támogatás, elfogadás és RÁDfigyelés - egy lehetőség azok számára, akik változtatni akarnak és tudatosan törekszenek arra, hogy boldogok legyenek.
Mindez több évtizedes tanulás, megtapasztalás, átdolgozás, továbbfejlesztés, újratervezés és folyamatos munkálkodás eredménye.
NÉZZ KÖRÜL NÁLUNK!
Hallgasd meg előadásainkat, vegyél részt workshopjainkon, mozgásprogramjainkon, próbáld ki masszázsainkat, jelentkezz be tanácsadásra vagy csak pihenj meg egy kicsit "teaházunkban".
SZOLGÁLTATÁSAINK: Arcolvasás - Access Bars - Aromaolajos frissítő masszázs - Biorezonanciás állapotfelmérés és életmódtanácsadás - Coaching - Energy Balance Yoga - Kineziológia - Lélekmasszázs/lélekringatás - Makko-Ho - Meridián masszázs - Metamorf masszázs - Reiki kezelés - Talpreflex masszázs - Testszerviz tanácsadás - Zen Shiatsu masszázs és -terápia
TUDATOSSÁG-MEGOLDÁS-HARMÓNIA
Hogy jobban érezd magad a bőrödben!