Vissza

Bíró Bence Péter

az Eredmények c. könyv szerzője

Üdvözöllek. Író, előadó vagyok. Jelenleg Pázmány Péter Katolikus Egyetemen vagyok végzős pszichológia szakon. A legtöbben a Fulfilled.hu nevű blogomról, vagy a Nincs Többé Jófiú projektből ismernek. 22 éves vagyok, 13 éves korom óta foglalkozom önfejlesztéssel.
Ez azért jelentős, mert az akkori hihetetlen nyitottsággal bőven volt időm beépíteni az életembe a népszerű sikertanácsokat. Ezek egy része hasznos, és a mai napig segít, egy másik része mellébeszélés, harmadik része pedig kifejezetten károsnak bizonyult. Úgy érzem, hogy fontos, hogy megosszam az így szerzett tapasztalataimat.
Ez vezetett el a tudományos pszichológia világába is, ami kardinális dolgokra világított rá. A blogomon keresztül igyekszem hidat teremteni a pszichológia és a mindennapi emberek; a kiemelkedően sikeres és a fejlődni vágyóak; a spiritualitásan befogadó és a tudományos igényességű; és a sikertanácsok és a való világ között.
Idén 4 éve adok elő az Evernessen, de láthattál már TV-ben, online blogokon, hallhattál rádióban is. Más konferenciák között a Pozitív Gondolkodók Napján, a Sikeresemények rendezvényén, a Fénykonferencián, és számos más konferencián is előadóként. Amire kifejezetten büszke vagyok, hogy Svájcban is tarthattam egy teljes napos tréninget, és az Újház- Centrum és az MVM Group vezetői és vezetői utánpótlás csapatát is képezhettem.
Természetesen számos magyar és nemzetközi mentorom volt már. Sokak szerint fontos infó, hogy Los Angelesben is tanultam egy konferencia keretein belül az egyik fő témám világelső szakértőitől. A legfrissebb szakmai mérföldkövem a könyvem, az Eredmények (http://eredmenyek.info), amihez Feldmár András, Fenyő Iván, Mosolyka és hazánk számos nagy alakja is ajánlást írt.
Az Everness különösen közel áll a szívemhez, mert egy pozitív, szeretetteljes, békés, nyitott közeg, ahol az emberek egymással őszintén és könnyedén kapcsolódhatnak. Találkozzunk az Evernessia nagyszínpadon, vagy a Magóra színpadnál!