Magyar
Kosár
0
0 Ft
Vissza

Szombathelyi Tibor

az Élet iskola, ahol nincsen diploma

1996-ban úgy döntöttem, hogy kilépek a neurózissal átitatott világból, hátrahagyva a biztos megélhetést. Az alapokról indulva, gyakorlati tapasztalatok nélkül, az Élettől és a hibáimból folyamatosan tanulva teremtettem meg egy virágzó életteret családom és leendő gyermekeim számára.
2015-ben készült az első film rólunk, ahol ablakot nyitottam a külvilág számára, hogy láthassák közel húsz év munkájának eredményét, az ember-állat-növény közötti harmónia létrejöttét. A film utáni nagy érdeklődésre való tekintettel indítottam el egy Facebook profilt, ahol bemutatom mindennapjaimat, megosztom gondolataimat. „Az Élet Iskola, ahol nincsen diploma” oldalt ma már több mint 14.000-en követik.
Hiszek abban, hogy szemléletmód váltással fölülírhatók a beégett programok, amik sokak számára legfőbb akadályai az életmód-váltásnak. Én az egyszerűen fönntartható természet közeli életformában látom a jövőt, aminek alapja a szükségletek minimalizálása.
A következő lépés egy határok nélküli mozgalom elindítása ennek keretein belül meg szeretném teremteni annak feltételeit, hogy az azonos gondolkodású és értékrendet követő emberek, csoportok, közösségek, szakmai szervezetek egymásra találhassanak és egymást támogatva boldogabban, szabadabban és függőségi viszonyok nélkül élhessenek.