Kosár
0
0 Ft
Vissza

Szederkényi Zsolt

tánctanár

Szabadúszó táncos, tánctanár, nemzetközi rendezvények szervezője, az Urban Dance Hungary alapítója vagyok.
12 éves korom óta foglalkoztat a hip-hop zene és tánc. Akkoriban nem volt könnyű információkhoz jutni, de kitartó munkával, sikerült megtalálni azokat a nemzetközi közösségeket, ahol az fellelhető az információ az eredeti stílusokról, mint a popping, locking, hip-hop, house, breaking.
Korábbi társaimmal (PiCool, Urban Dance Team) évekig óta azon dolgoztunk, hogy meghonosítsuk hazánkban ezeket a táncokat, képzési lehetőséget biztosítsunk az új generációknak és hogy a nagyközönség szemében is értéket képviseljen az urbánus táncművészet.
Rendezvények, produkciók kapcsán számos autodidakta módon szerezett tapasztalattal rendelkezem, a kétezres évek eleje óta fő és társ szervezőként, valamint megbízottként bonyolítottam workshopokat, tánctáborokat, táncversenyeket, zenei fesztiválon színpadot, színházi előadásokat, koncerteket, kiállításokat, privát és céges rendezvényeket. Nem idegen számomra a rendezvények technikai oldala, programja, adminisztrációja és financiális oldala sem.

Tanulmányok:
1997-2015 nemzetközi (angol, francia, japán, holland, cseh, szlovák, német, amerikai, olasz, kanadai, svéd... ) és hazai underground és mainstream táncművészek intenzív kurzusai Európa szerte (Egyesült Királyság, Portugália, Németország, Csehország, Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Franciaország)
2010 Táncpedagógusok Országos Szövetsége - Modern, kortárs tánccsoport vezető