Kosár
0
0 Ft
Vissza

Shaman Umut Fırat

sámán

"Umut Fırat vagyok, egy anatóliai sámán Törökországból. A programjaim felépítésében az a célom, hogy megadjam az embereknek azt a tapasztalást, amely a saját autentikus képességeik felfedezését adja meg. Gyógyító és ‘kísérő’ is vagyok egyben, egyéni és csoportos foglalkozásokat egyaránt vezetek. A spirituális tudásomban a sámánok bölcsessége, a szufi filozófia és a technológia keveredik. Arra törekszem, hogy a ‘hívő’ emberekből ‘tudó’ emberek váljanak."

Umut Fırat ‘Spirit of the Forest’ (Az erdő Szelleme) elnevezésű, Törökország legnagyobb sámán gyógyító eseményének az alapítója. Emellett az augusztus 10-én szintén Törökországban megrendezésre kerülő nemzetközi 'Healing Festival' (Gyógyítók Fesztiválja) eseményt az ő csapata, ‘Kokler ve Dallar’ szervezi a cseh ‘Connector Community’-vel együttműködésben.

Umut Fırat jelenlegi körútjának az Everness Fesztivált követő állomása Brno lesz, ahol egy erdei sámán-képzőt fog tartani egy hétvégi elvonulás formájában június 30-án, majd június 6-án a Global Chill Out Festival nyitó ceremóniáját fogja levezényelni.

Társ-szerzője az ‘Awakening: A Shaman In Turkish Lands’ (Felébredés: Egy sámán török földeken) című könyvnek, amelyet Shaman Durek Verrett-tel, a sámán-mesterével együtt írtak. Umut Fırat jelenleg a Milliyet Újság, Tudomány és Technológia rovatvezetője, amely Törökország egyik legnépszerűbb médiája.