Ők már biztosan itt lesznek velünk 2018-ban

A közel 300 fellépő listája folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszanézni!

Vissza

Pozsgai Nikoletta

tréner, terapeuta, tanító

Az önmegvalósítás útjával és ezen belül a férfi, a női és a kettejük közös kiteljesedésének útjával 20 éve foglalkozom tudatosan. 2005 óta kineziológusként és coachként egyéni konzultációkat, rendszerállítóként és trénerként, oktatóként csoportokat viszek. 2011-óta a coaching, a kineziológia és a rendszerállítás terén oktatóként, kiképző trénerként is dolgozom. Több keretmódszer kidolgozása fűződik a nevemhez, melyek közül a legfontosabbak: Személyiség Integrációs Tréning, Női és Férfi Energia Fitnesz, Szinkron ÉletRendszer, MéhNővér képzés. Az Aranykor Iskolájában az AranyFérfi és az AranyAsszony képzéseket vezetem, melyek programjain az önmegvalósítás minden területén - karrier, pénz, kapcsolatok, család, szakrális-spirituális tanítások fejlődhetnek a résztvevők ötvözve a hagyományt és modernitást, fizikai és spirituális szinteket.  Fontosnak tartom a férfi és a nő modern kori újjászületési folyamatát és kettejük újraalkotott szövetségét.
2009-óta vezetem a Női Önmegvalósítás Kincsestárát - N.Ő.K. szakértői oldalát, melyen belül mára 23 online tanfolyam és számos kifejezetten a nők számára kidolgozott oktatási program is elérhető, rengeteg ingyenes tudásanyag, cikk, videó mellett. A magyarországi Női Körök mozgalmának egyik alapítója, Női Kör Vezető képzések oktatója is vagyok.
Mára 7 könyvem jelent meg nyomtatásban, melyek célja az online tanfolyamok, tréningek és egyéni kliens folyamatok során összeállt tapasztalatok és a bevált tippek, eszközök megosztása a személyes kiteljesedés területein. Könyveim elsősorban self-coaching (hogyan-segíts-magadon) stílusban és céllal íródtak.
Életszemléletemet a Szinkron ÉletRendszerben fogalmaztam meg, melynek lényege az önazonos, szinkronisztukus, a Nagy Egész áramlásával összehangolt, másokkal együtt-teremtési út.
Idén az Everness Nagyköveteként segítem a tudatosság szemléletére épülő és az együtt-egymásért elve szerint működő Fesztivált.A helyszínen az Agapé - Édenkert területén találkozhatsz velem és az Aranykor Iskolájával férfiaknak, nőknek és pároknak szóló személyiségfejlesztő-előadásokkal, élmény-szintű programjainkkal, férfi és női erőbe avató, szerelembe avató szertartásainkkal és egy különleges fesztiválzáró tantrikus Gyönyör programmal.