Vissza

Ölvedi Réka

 Anaya Női- és kismamajóga oktató, baba- és gyermekhordozási tanácsadó 

A női sajátosságok, szerepek és lélek több mint 10 éve érdekel nagyon. Azóta vizsgálom a saját működésem, reakcióm és falom az erről szóló szakirodalmat, kutatom a kérdéseimre a válaszokat. Számomra az Anaya Női Jóga, mint egy kosár tartja és fogja össze mindazt, amit már tudok és tapasztaltam, azzal a még felfedezni váró területtel, ami még előttem áll. Elhívást éreztem arra, hogy megosszam a hozzám hasonlóan kíváncsi és érdeklődő nőkkel azt, amit már átadhatok, és együtt gyakorolhassam általuk az előttem még ismeretlent.

2017. október 17-én háborítatlanul megszületett a kisfiam, amely teljesen megváltoztatta az életem: nőből végérvényesen édesanyává értem, amely ugyan egy pillanat alatt megtörténik a foganás, majd a szülés-születés által, de az anyává válás folyamata egész hátralévő életemet betölti. Kismamaként végeztem el az Anaya kismamajóga oktatóképzést, így azonnali saját tapasztalatot szereztem a jóga áldásos hatásából. 
Egy gyermek édesanyjaként folyton jönnek az újabb kérdések, megoldandó élethelyzetek. A kérdéseim és bizonytalanságom irányítottak a Hordozó Házba, ahol sikerült magabiztosságot szereznem és rájöttem, a gondjaimmal nem vagyok egyedül. Tapasztalataimat az Evernessen is megosztom. Így nemcsak a kismamajóga foglalkozásokon találkozhatunk, hanem baba- és gyermekhordozási tanácsadóként, a horodozásban rejlő lehetőségekről is fogunk beszélgetni, tapasztalatot cserélni.