Magyar
Kosár
0
0 Ft
Vissza

Layanda

zenekar

A Layanda in Dub egzotikus elektronikával fűszerezett Layanda. Egy nagyszerű indiai énekes és elektronikus zenész, Harshavardhan Sreedhar aka Shivacult egészíti ki a csapatot, hogy kiterjesszék a zenei megszólalás szárnyait. Meditatív, pszichedelikus, felemelő, tudattágító.
 
A zenekar magyar és indiai alapokon, valamint az improvizáción nyugvó muzsikája a világ zenei párhuzamait keresi. Az együttes tagjai sajátos módon kapcsolódnak a Magyarországon kívüli kulturális színtérhez. 2016-ban együtt koncerteztek a világhírű Pandit Rajeev Janardan szitárművésszel és Estas Tonne gitárossal is, valamint elkészítették, az azóta többszörösen díjazott, Rupa butikja című egész estés dokumentumfilm zenéjét, 2017-ben pedig Netanel David Goldberg játszottak együtt.
 
A csapat koncertjein tradicionális dalok találkoznak közel-keleti ritmusokkal, mindez nagy ívű improvizációkkal fűszerezve. A 6 tagú együttes 5 zenei diplomával rendelkezik 3 földrészről és már meghívást kapott az Egyesült Államokba és Mexikóba is.