Magyar
Kosár
0
0 Ft
Vissza

Alföldi Beáta

gyógyító és spirituális katalizátor

Ausztráliában élő gyógyító, foglalkozásvezető, a sámáni hagyományok gyakorlója, rituálévezető, látnok, spirituális katalizátor vagyok, előadó vagyok, segítek abban, hogy emlékezz arra, aki vagy, segítem az egyéni mély átalakulásokat.
Magán és csoportos órákat, workshopokat és nemzetközi elvonulásokat tartok Ausztráliában, Balin, Peruban, Európában és Mexikóban.
Létre hoztam a Sydneyben található Tudatosság Intézete (Awareness Institute) Integrál Női Körét. Szerveztem transzformatív csoportos utakat Peruban is, ahol éltem, és különböző amazonas- és andokbeli gyógyítóktól tanultam.
Workshopokat és előadásokat is tartottam a 2012-es Eclipse Fesztiválon, a Subsonic zenei fesztiválon, a Rainbow fesztiválon, a Byron Spirit fesztiválon és a sydney-i Spirit Retreat-en.
Egy sikeres gyógyító központ vezetője vagyok Sydneyben, magánórákat, elvonulásokat, mentorprogramokat és Skype konzultációt is tartok. Teljesjogú tagja vagyok a Nemzetközi Energetikai Gyógyító Szövetségnek (International Energetic Healing Association), és szívvel-lélekkel inspirálok másokat arra, hogy megtalálják magukban a bátorságot egy hiteles, szabad, erős és sugárzó élethez.