Dátum, helyszín

Következő rendezvényünket 2018. szeptember 13-16. között rendezzük meg Alsóörsön a Pelso Campingben.

KÉPEK
A rendezvény csütörtöktől vasárnapig tart.
Kapunyitás: 2018. szeptember 13. csütörtök 12:00 óra
A program 2018. szeptember 16. vasárnap 14:00-kor ér véget.

A FESZTIVÁL PONTOS HELYE

TÉRKÉP
A pontos cím: 8226 Alsóörs, Camping utca 19.

Jegyek

INDIÁN NYÁR 2018 - 4 napos bérlet
Ez a bérlet 1 fő belépésére jogosít és az Indián Nyár 2018 teljes időtartamára érvényes: 2018. 09. 13. csütörtök 12:00 órától 2018. 09. 16. vasárnap 14:00 óráig.

Kedvezmények

- A helyi lakosok (Alsóörs, Paloznak, Lovas településre bejelentett állandó lakcím szerint) lakcímkártyájukat bemutatva ingyenesen látogathatják a fesztivált.
- Gyermekek a rendezvényt a fesztivál kezdetén betöltött 14 éves korukig ingyen látogathatják szülői felügyelettel, azonban belépésük regisztrációhoz és karszalag viseléséhez kötött.

Megközelítés

Budapesttől 122 km-re találod meg a Pelso Campinget (Alsóörs, Camping utca 19.) Balatonalmádi és Balatonfüred között. A Fesztivál területét megközelítheted:
- autóval: Budapest felől az M7 autópályán haladva a 90. számú kijáratig, itt a 71-es számú útjelzés felé tarts Balatonfüred irányába. google.hu/maps
- vonattal: Budapestről, a Déli pályaudvarról Alsóörs megállóig. Onnan a Vasút utcán a menetiránynak megfelelően, nagyjából negyed órás séta után meg is érkeztél. elvira.hu
- busszal: Budapestről, a Népliget autóbuszállomástól Alsóörs autóbuszállomás megállóig. Innen is kb. 10 perces sétával juthatsz el a Fesztivál bejáratáig. menetrendek.hu
- kerékpárral: merretekerjek.hu

Parkolás

A Fesztivál területén a kijelölt parkolóhelyeken és Alsóörs utcáiban ingyenesen parkolhatsz. Kérünk, ezt úgy tedd, hogy az ott lakók közlekedését ne akadályozd!
A Fesztivál helye: 8226, Alsóörs Camping utca 19.
Kérjük, hogy a község területén belül is ügyelj a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására, a parkolásra vonatkozó előírásokat pedig kísérd fokozott figyelemmel!
Kerékpárodat a kemping területén bárhol rögzítheted, lezárhatod.

Sátrazás

A belépőjegy nem tartalmazza a sátrazás díját, az aktuális díjszabásról a Pelso Camping weboldalán tájékozódhatsz.

Mobilházak

Az ezzel kapcsolatos általános információt és a foglalás részleteit ide kattintva találod meg: SZÁLLÁSOK

Gyermekek

Fesztiválunk kifejezetten gyermekbarát, amely azt jelenti, hogy a gyerekekre kiemelt figyelmet fordítunk: lesz gyermekmegőrző, ahol az önkéntes óvónők és segítők nem csak vigyáznak a gyerekekre, hanem foglalkoztatják, szórakoztatják is őket, hogy te is nyugodtan fesztiválozhass, és akár egész nap látogathasd a különböző programokat.

Tisztálkodás

A rendezvény területén több vizesblokkot is találsz wc-vel, zuhanyzóval. Kérjük, ügyelj a tisztaságra, és ne folyasd feleslegesen a vizet! Javasoljuk, hogy a fennakadások elkerülése érdekében a nap kevésbé forgalmas időszakaiban használd inkább a zuhanyzókat, ne csak a reggeli vagy esti órákban!

Háziállatok

A gazdik mellett természetesen a házikedvenceket is szeretettel látjuk a rendezvényen - a vízpartot, a napsütést és a társaságot biztosan ők is nagyon fogják élvezni.
Háziállattal csak bizonyos típusú mobilházakban tudsz megszállni, ezek ára magában foglalja a “Kisállat utáni extra takarítás” díját is. Bővebb információ a SZÁLLÁSOK menüpont alatt. Minden kutyát szeretettel várunk a fesztiválra, ha:
- fegyelmezett, szófogadó: a gazdája sétáltatja őt és nem fordítva, illetve hívásra minden esetben visszamegy;
- barátságos: nem várjuk el, hogy mindenkivel önállóan barátkozzon, de ne jelentsen veszélyt és ne adjon okot aggodalomra, félelemre, ne morogjon se más kutyákra, sem emberekre;
- szobatiszta: esetünkben a szoba a fesztivál területét jelenti. A gazdi feladata saját kutyája szerves hulladékának gondos összeszedése és annak a megfelelő szemetesbe helyezése;
- tisztaságszerető: akárcsak a gazdája, aki tudomásul veszi, hogy a kutyust csak bizonyos típusú mobilházakba engedi be a Pelso Camping, amelyért kötelezően fizetendő végtakarítást számol fel;
- jóllakott: nem kunyerál, nem csór ételt az asztalról, esetleg mások tányérjáról, nem szedi szét a szemeteseket;
- műértő: nem ugat bele mások csendes beszélgetésébe, zenéjébe.
- A felhőtlen szórakozás biztosításának érdekben gazdiként kérünk téged, hogy ügyelj a terület tisztaságára és a többi fesztiválozó nyugalmára, akár úgy is, hogy kedvencedet pórázon tartod.

Motyó

Hozz magaddal kényelmes ruhákat, és ha szeretnél mozogni, akkor jógamatracot, fürdőruhát, törölközőt, illetve, ha sátorban alszol, célszerű még beszerezned vízhatlan sátrat, hálózsákot, derékaljat, elemlámpát. Számos standnál és az ételudvarban biztosítunk változatos étkezési lehetőséget, illetve vizet és egyéb italokat is ezeken a helyeken tudsz majd vásárolni. Fontos, hogy a fesztivál területére gépjárművel csak bizonyos pontokig lehet majd behajtani, ezért javasoljuk, hogy praktikus, kézzel könnyen szállítható csomagokat állíts össze magadnak!
Kérjük, hogy olvasd el a Házirendet, amiben az is szerepel, mi az, amit NEM hozhatsz a Fesztivál területére.

Értékmegőrző és mobiltöltés

A fesztivál területén értékmegőrzőt üzemeltetünk, ennek feltételeit a Házirendben olvashatod. Ugyanitt lehetőséged lesz mobilodat, fényképezőgépedet is feltölteni.

Orvos

Kérjük, hogy a rendezvény alatt fokozottan vigyázz magadra és fesztiválozó társaidra – a várható meleg miatt figyelj oda arra is, hogy elegendő folyadékot fogyassz, gondoskodj a napvédelemről, viselj sapkát, kendőt, használj naptejet! Ha mégis rosszul éreznéd magad, vagy bármilyen egészségügyi problémád adódna, fordulj bizalommal az állandóan működő orvosi ügyelethez, amelynek helyét a térképen jelöltük.

Információ

Telefonszámunk +36-1-299-0989, amelyen hétfőtől péntekig, 9:00 és 17:00 óra között elérsz minket.
E-mail címünk: info@everness.hu