Wake UP! sátor -

workshop sátor

Wake UP! sátor

A Wake UP! EVENTS-ről

Mi úgy szeretnénk a világot előre mozdítani, hogy minden hozzád hasonlóan nyitott elméjű és szívű embernek utakat mutatunk az önismerethez, sikerhez, jólLéthez. Ahhoz, hogy hogyan aknázd ki a benned rejlő csodákat és hogyan élj rendkívüli életet.

Hiszünk abban, hogy a boldogsághoz az út az önismereten keresztül vezet - indulj el bátran rajta. Lépj ki a komfortzónádból, told ki velünk és rendkívüli vendégeinkkel a határaidat rendezvényeinken és itt, az Everness Fesztiválon! 

Ébredj fel, állj fel, és lépj tovább! 

 

 

Programok az Everness Fesztiválon:

Minden nap 10:00 - 11:00 óra között "Személyiségébresztő" Szily Nórával

 

Minden nap 17:00 órától Dudits Dénes - Függőségtől a függetlenségig

Az emberek többsége úgy véli, hogy az alkoholisták és a drogfüggők akaratgyenge, jellemtelen emberek.

Mi, a Dudits Józanság Programok csapata ezzel szemben azt gondoljuk, hogy a szenvedélybetegek egyszerűen csak boldogságkereső emberek, akik azonban nem a megfelelő eszközökkel próbálják kielégíteni a különböző testi, lelki és spirituális igényeiket.

Ha Te is azt szeretnéd, hogy minél kevesebb nagyszerű ember haljon bele a boldogság keresésébe, Téged is várunk a workshopjainkra, hogy együtt gondolkodhassunk és segíthessünk.

Témák, amelyeket érintünk:

  • Nem csak annak lehet segíteni a leszokásban, aki le akar szokni

  • A függőség több generációs átkának megtörése

  • Függőségkezelés önhipnózissal

  • Függőségkezelés jógával

  • Függőségkezelés sámánutazással

Akik a workshopokat vezetik: Dudits Dénes szociális munkás, 20 éve felépült heroinista, a nehezen leszokók tanácsadója Molnár Írisz jógaoktató, alternatív terapeuta.

 

Az Élet Katedrális szervezésében Polus Enikő rendhagyó workshopja és előadássorozata csak itt, a Wake UP! sátorban minden nap 18:00 - 19:00 óra között.

Témák:

MEG AKARLAK TALÁLNI! - Szex, Szerelem, Tabuk a világhálón

Te is keresed a Nagy Őt? Létezik lelki társ az interneten? - Nyomába eredünk a virtuális érzelmeknek és társkereső oldalak nyújtotta "ferfi-női" piackínálatának

AZ EGÉSZSÉGES SZEXUALITÁS ÉS AZ INTIMITÁS 
A mai instant világban az intimitás a párkapcsolatokból elpárolog, hiszen az érzelmek felszabadulásával olvadoznak a "párkapcsolati jéghegyek", és elmosódnak az egészséges határokat! Az online tér olyan virtuális felmelegedést okoz, amelyről fontos beszélnünk!

 

Csütörtökön 13:00 és 16:00 óra között családállítás Angster Máriával