Transpersonal -

workshop sátor

Transpersonal

Üdvözöllek, Dévity István vagyok, Információs csatorna.

 

Nálunk lehetőséged nyílik, hogy kipróbáld és megismerd  az előnyös sorsmegélést támogató Transpersonal  tradicionális eszközt, ami ősi szimbólumokkal és intelligens ásványokkal készteti tisztulásra és megfelelő működésre a csakrák területeit és azokhoz kapcsolható életterületi viselkedésünket is. Ezáltal célzottan generálja - a kezelt életterületi folyamatok megmozdulását - és az ott lévő feldolgozatlan élet események, valamint a benned rejlő képességeknek a felszínre kerülését. Így optimalizálva lényed működését a Transpersonal segíti azt, hogy ne legyen szükséged arra, hogy sűrűn terapeutákhoz járjál.

 

A SÁTRUNKBAN MEGSZEREZHETED A  TRADÍCIONÁLIS NŐI ÉS FÉRFI MINŐSÉGEKET OPTIMALIZÁLÓ ESZKÖZÖKET IS, MELYEK EGYES GYENGÉBB JELLEMI TERÜLETEIDET ERŐSÍTIK. MINDEN LÁTOGATÓNK TANULÁST, FELFOGÁST – TUDATOSODÁST SEGÍTŐ ESZKÖZT KAP AJÁNDÉKBA A REGISZTRÁCIÓJA UTÁN.

Megismerkedhetsz Dévity Istvánnal, aki bizonyítottan egy szinkronkommunikációs médiumi információs csatorna. Általa garanciával kaphatsz életedhez kapcsolódó pontos, segítő információkat. A napi ismeretbővítő előadássorozatunkon való részvételeddel, hozzájuthatsz sorsmentő információkhoz, valamint fejlődést támogató és hatásos energetikai védelmet adó aura gyakorlatokhoz is.

Várunk szeretetünk és tiszteletünk energiáival!