MA-URI® -

workshop sátor

MA-URI®

MA-URI® Healing Arts

Érintés, tánc, tudatosság

 

A MA-URI® Healing Arts ősi polinéz hagyományokon alapuló rendszer az öngyógyításért és önmagunk fejlesztéséért. Elsődleges eszközei a tánc és az érintés (MA-URI® Bodywork), alapjait pedig a navigátori filozófia és alapelvek képezik.

A MA-URI® Bodywork (testmunka) és a MA-URI® táncok különleges energiaáramlást indítanak be: támogatják a testi-lelki-szellemi felszabadulásunkat, érzelmi-mentális korlátaink, hiedelmeink lebontását, segítik az érzelmi gyógyulásunkat, szellemi szintű kapcsolódásunkat, és megnyitják az utat a belső tudásunkhoz való hozzáféréshez.

A MA-URI® navigátori filozófia ősi tudást hoz el modern világunkba: azt a tudást, amellyel KÉPESSÉ válhatunk sikerrel navigálni az életünkben, és ALAKÍTANI életünk valamennyi aspektusán mind fizikai, mind az érzelmi-mentális, mind a szellemi szinten. MA-URI® egy utat kínál önmagunkhoz és mindahhoz a kincshez és potenciálhoz, ami bennünk lakozik: segít meglátni, hogy kik vagyunk valójában, honnan jövünk, és merre tartunk.

Workshop sátor

A MA-URI® sátorban betekintést nyerhetsz MA-URI® világába, és megláthatod, megtapasztalhatod magad is ennek a csodálatos rendszernek a szépségét, hatásosságát és működését. A MA-URI® sátor csapata közös táncmeditációval, MA-URI® testmunka kezeléssel, workshopokkal, bemutatókkal és még sok más érdekes programmal várja az érdeklődőket a fesztivál teljes ideje alatt.

Honlap: www.ma-uri.hu

Facebook: https://www.facebook.com/maurimagyarorszag/

E-mail: maurihungary@gmail.com