Everest Ayurveda s.r.o. -

stand

Everest Ayurveda s.r.o.

Az Everest ayurveda s.r.o. cseh-szlovák-nepáli társaság,amely az indiai hagyományokkal megegyezően, mélyebb tudatosságot terjeszt az ájurvéda gyógyászatról , az egészséges életmódról, a himalájai gyógynövények használatáról és az ember leki nagyságáról. A társaság 2004-ben lett alakítva Csehországban és Szlovákiában Dr.Ka Dev Jha nepáli ájurvéda orvossal együttműködve.A termelés, import és nagykereskedés tárgya ájurvédikus hagyományos termékek Nepálból és Indiából.Az Everest Ayurveda s.r.o. székhelye a Cseh Köztársaságban van, központja Prágában található.Leányvállalata Szlovákiában, Pozsonyban van. A Herba termékek gyártása Nepálban történik, a cég székhelye Káthmanduban található.

A gyógynövény keverékek Dr. Ka Dev Jha nepáli ájurvéda orvos szigorú ellenőrzése alatt készülnek, aki a patnai állami egyetemen tanult ájurvéda gyógyászatot és a benáreszi egyetem orvosi szakán végzett. A hagyományos ájurvédikus bölcsesség és az élet titkának ismerete beavatott tanítók által kerül átadásra generációról generációra, mint a szolgálat formája mindazok számára, akik keresik a belső tudatosságot az ember testi és lelki létezésének oszthatatlan egységében. Egy ilyen felfogás alapján életünk gazdagabbá és érthetőbbé válik. Amennyiben jobban megértjük önmagunkat, úgy jobban megértjük a többi embert és a minket körülvevő világot is.Felfedezzük ily módon az egyszerűséget, szépséget és az élet belső áramlását, melyek mindennapi létünkbe több örömöt, harmóniát és biztonságot hoznak.
 
" Az az ember,aki megfelelően étkezik,fegyelmezett életet él,nem kötődik az érzékelhető tárgyakhoz, ad és megbocsát,szereti az igazságot és a többieket szolgálja,az az ember nem beteg."

- Ashtanga Hridaya