Dinamikus Rapid Masszázs -

masszázs

Dinamikus Rapid Masszázs

Masszőr képzés az Evernessen - szerezz egy új szakmát és dolgozz velünk!

 

Kedves Barátaink!

A már-már tradíciónak számító Dinamikus Rapid Masszőr képzés 2017-ben is megrendezésre kerül az Evernessen. Az eddigi években mindig nagy sikert arató tanfolyamot a Rapid Massage Service és a fesztivál szervezői közösen biztosítják idén is. A kedvező konstrukciónak köszönhetően az eredeti ár mindössze negyedéért válhat masszőrré 15 ember a fesztivál alatt. A tanfolyam után pedig legjobb végzőseinek alkalmi munkalehetőséget biztosít a Rapid Massage Service.

 

„A tavalyi Rapid Masszázs tanfolyam nagyszerű volt az Evernessen. Jó volt kísérletezni a sok látogatón, megtapasztalni, hogy az elméleti és gyakorlati képzésen elsajátított fogások miként esnek. Mai napig fedezek fel újdonságokat és fejlesztem a tudásomat, ami még a masszőrök körében is elismerést vált ki. Jelenleg megélhetésem nagy részét a Rapid Masszázs fedezi, mert rendszeresen masszírozok azóta is nagy lelkesedéssel. Szeretettel ajánlom mindenkinek!”

Tilless Mária Réka - masszőr, tánctanár – 2016-os tanfolyam

 

Részletek

Mi a Dinamikus Rapid Masszázs?

A Dinamikus Rapid Masszázs egy masszázsszéken végzett, hagyományos és modernkori elveket és technikákat saját fejlesztésű fogásokkal ötvöző, intenzív, energikus masszázsfajta. A 6-12 perces kezelés alkalmazása az általános relaxáló hatás mellett energetizáltságra, fizikális és mentális teljesítmény-növelésre irányul.Alapvetően felsőtestre irányuló kezelést tartalmaz, de specifikusan alsótestre is alkalmazható. Sajátságos jellemzői a ritmikusság, valamint a testlendület maximális felhasználása, melynek velejárója az izmok és végtagok rugalmasságának, nyújthatóságának a határán való dolgozás.

Milyen hatással van alanyára?

Az intenzív, dinamikus sportmasszázs technikáknak, valamint az anatómiai egységeken átívelő energetikai vonalak mentén való kezelésnek köszönhetően egy Dinamikus Rapid Masszázs foglalkozás alanyát afféle szárnyaló érzés keríti hatalmába és a minden masszázsnál megszokott relaxáció mellett fel is töltődik energiával. A testlendülettel való munka során sokszor úgy érzi, mintha teste, karjai, vállai könnyedebbek lennének. Az egyenletes ritmusban végzett technikák és azok ritmusban történő váltakozása már a pár perces Rapid Masszázst is egy egységes, folytonos egésszé teszi, melybe annak alanya gyakran annyira belelazul, hogy majdhogynem elveszíti a kapcsolatot a külvilággal, érzékszervei kitágulnak és csak saját bensőjének harmóniáját éli meg.

„Sosem volt még részem ilyen masszázsban, mint amit itt kaptam. Mintha a testem nem is hozzám tartozna, hanem egy hangszer lenne a masszőr kezében! Leírhatatlan érzés volt, utána még órákig pörögtem.”

Váczi-Molnár Ágnes

Milyen hatással van végzőjére?

A Dinamikus Rapid Masszázs technikai és mozgásrendszere úgy van felépítve, hogy a masszőr felső és alsó testének főbb izomcsoportjait egyaránt megmozgatja, miközben az ízületekről az izmokra hárítja a terhelést. Továbbá a helyes tartással, valamint a légzéssel szorosan összevont, egész testes koncentrált mozgás (csí-kung) egyszerre tartja edzésben a testet és az elmét, erősíti az immunrendszert, növeli az életerőt, elősegíti a hatékony önkifejezést és a valódi pozitív gondolkodást. A Rapid Masszázs művelése ezért egy nagyon hatékony edzésprogram és önfejlesztő gyakorlat végzőjének, aki ezeket a hatásokat mind megtapasztalja önmagán.

 

"Szavakkal egyszerűen leírhatatlan élmény volt, ezt mindenkinek ki kell próbálnia, meg kell tapasztalnia. Köszönöm, hogy itt lehettem, áldom a szerencsém, hogy rátok találtam!"

Mátis Iván, thai masszőr

 

Miért érdemes jelentkezned a képzésre?!

1. Lesz egy új szakmád.

2. Egy jó kedélyű, dinamikusan fejlődő csapat része lehetsz.

3. Nem csak megtekintesz és kipróbálsz több fejlesztő/önfejlesztő technikát -amiért normál esetben elmész a fesztiválra-, hanem az egyiket közülük el is sajátítod közben.

4. A Rapid Masszázs stand az Everness egyik legkedveltebb és leglátogatottabb helye, ahol egész nap a munkádat dicsérve hálálkodnak majd neked az emberek.

5. A legjobb és legelszántabb hallgatóinak munkalehetőséget is kínál az iskola.

6. Egyszerre tanulsz és nyaralsz úgy, hogy mindkettőt élvezed.

7. Évente csak egyszer - itt az Evernessen - szerveződik ilyen képzés, ezért érdemes élned a lehetőséggel.

8. Az Everness és a Rapid Massage Service jóvoltából most 40.000 Ft helyett mindössze 10.000 Ft-ért tanulhatod meg a Dinamikus Rapid Masszázs művészetét.

 

Mit kell tenned?!

1. Érvényes hetijeggyel kell rendelkezz a 2017-es Everness Fesztiválra.

2. Legkésőbb 2017. június 18-ig le kell add a jelentkezésed az info@rapidmassage.eu emailcímre. Önéletrajz + Motivációs levél.

3. A következő napokban várnod kell egy telefont, amelyben azt hallod, felvételt nyertél a képzésre (amennyiben nem kerültél be, értékelvén igyekezetedet egy emailt kapsz, benne egy kuponnal, amit kinyomtatva és felmutatva az egész fesztiválon ingyenesen veheted igénybe a Dinamikus Rapid Masszázst, a következő tanfolyamra pedig elsőbbséget élvezhetsz a jelentkezésnél.)

4. A 10.000 Ft-os tanfolyami díjat be kell fizetned egy megadott számlára legkésőbb a 2017. június 20-ig (amennyiben befizeted e jelképes összeget, de utána mégsem jössz a tanfolyamra, sajnos nem áll módunkban visszatéríteni neked, hiszen elvettél egy helyet másoktól. Köszönjük megértésed).

 

Amit elvárunk 

1. Amennyiben részt veszel a képzésen, úgy napi 5+1 órát vagy köteles foglalkozni a tanulással a Rapid Massage Service standjánál. Az 5 óra gyakorlati időt rugalmasan osztjuk be mindenkinek, hogy senki se maradjon le a fesztivál többi részéről, amire eljött. A +1 óra a reggeli közös bemelegítés, felkészülés, csí-kung, stb.

2. Az utolsó napi közös záróvizsga időpontját együtt beszéljük meg előző nap, amin köteles vagy megjelenni.

3. Az oktatáson józanul, kipihenten szükséges részt venned, felelősséged teljes tudatában kell végezned a kijelölt szakmai gyakorlatot.

 

Amit kínálunk (a képzés témái)

- keleti és nyugati stílusok, szemléletek ismerete

- a "Rapid-stílus" ismérvei

- felsőtest izomzatának részletesebb ismerete

- kezelési stratégiák

- helyes testtartás terhelés alatt és anélkül

- helyes mozgás-ergonómia elmélete és gyakorlata

- helyes légzés elmélete és gyakorlata

- a test-lendület felhasználása mozgásunkban és masszázsunkban

- ritmus és dinamika a masszázsban

- egész testes finommechanikai mozgás gyakorlata

- a Rapid Masszázs tudattágító hatásának elmélete és gyakorlata

- energetikai alapismeretek (elmélet + gyakorlat) - hogyan tölthetem fel magamat és másokat?!

- csíkung (elmélet + gyakorlat)

- a tanultak közvetlen gyakorlása sokféle különböző emberen

- a legjobbaknak alkalmi munkalehetőség a tanfolyam után

 

Mitől különleges ez a képzés?!

"Persze, meg lehet tanulni valamit laboratóriumi körülmények közt is. De én fesztiválokra szeretek a legjobban tanfolyamot szervezni. Ott vannak az egészséges tanulást legjobban segítő energiák és milliő. Ott egyből van lehetőség sok száz emberen, élesben kigyakorolni a tanultakat. Pont olyan embereken, akiknek a képzés után is végezni fogják a tanulók a masszázsaikat. Ilyenkor az egész fesztivál egyetlen hatalmas, éles szakmai gyakorlat, aminek a végére a tanulók csípőből vágni fogják a tanultakat nem csak elméletben, de gyakorlatban is. Eltűnnek a "steril" körülmények, lehullik a bizonytalanság leple és a tanfolyam végére a tanulók mind magabiztosak lesznek, hiszen már gyakorlatot is szereztek a szakmában igazi munkával, sok-sok emberen. Amikorra vége a képzésnek, már csak a megkezdett szakmai praxisukat kell folytatniuk. Én így szeretem útjukra engedni a hallgatóimat."        Nagy Sándor

 

Szeretettel és kíváncsian várjuk a 2017-es csapatot!

Üdvözlettel: A szervezők & A Rapid Massage Service