Cor Leonis Kiadó - könyvek és dedikálás -

könyv sátor

Cor Leonis Kiadó - könyvek és dedikálás

Kiadónkról

 

Célunk inspirálni, motiválni, transzformálni - szórakoztató formában fejlődni és olyan könyveket tenni elérhetővé olvasóink számára, melyek túlmutatnak az aktuális trendeken, nem pusztán csak követik azokat. 
Hisszük, hogy a könyv az egyik legnagyobb kincs, és az olvasás szeretete és az önfejlezstés az egyik legnagyobb erény manapság. Épp ezért változatos palettára törekszünk, hisz ahogyan nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma ízlés sem. Szerteágazó kiadványaink között minden korosztály megtalálhatja az érdeklődésének leginkább megfelelő történetet, legyen az könnyed vagy komolyabb hangvételű.

Egy aktív, nyitott közösséget szeretnénk magunkénak tudni, akik törődnek a világgal, önmaguk megismerésével, szeretnek jól szórakozni és széles az érdeklődési körük.
Mindazt a kedvességet és szeretetet, ami már eddig is körülvesz bennünket, igyekszünk azzal meghálálni, hogy a legkiválóbb írók munkáit gyűjtjük csokorba.

 

Az Everness Fesztiválon a Cor Leonis Kiadó sátrában megvásárolhatóak lesznek a Fesztivál előadóinak könyvei és zenei fellépőinek lemezei, valamint a szervezett dedikálásokon ezeket alá is írathatod majd a szerzőkkel!