Boldog Sátor -

workshop sátor

Boldog Sátor

Boldog Sátor

Nőként, férfiként, mi több együtt a párkapcsolatokban is boldogan, teljes életet élni. Lehetséges!!! Hogyan? A Boldog Sátor napi programjai a hogyanok világát tárják fel előtted, nőiség és férfiasság előadások, meditációk, nőiség és férfi erő felépítő módszereket mutatnak be, összekapcsolnak eredendő női és férfi energiáiddal, erősítik női/férfi önbizalmad és hited, abban, hogy boldogságra, szerelemre, gyönyörre születtél. Női/Férfi életvezetési gyakorlati kérdésektől a szakrális női/férfi erőig széles palettát kínálunk minden nap a női/férfi önmegvalósítás járható útján segítve Téged tovább.  Előadás-meditáció-szertartás programok témái: férfi és női energia felébresztés, férfi és női erőforrásaink, férfi és női beavató út, férfi és női önmegvalósítás, az aranyasszony és az aranyférfi útja, mire születtél, életcél és valódi hivatás, párkapcsolat útvesztők és kiutak, párkapcsolati harmónia, a párkapcsolat és a szerelem mint beavató út.

Útkereső Labirintus a TündérKertbenA Boldog Sátrat és az Arany Jurtát egy Tündérkert veszi körül, benne egy bejárható labirintus, ami útvesztő helyett útkereső labirintus. Izgalmas belső meditáció lesz benne, s vele az útkeresés, önmagadra találás. A labirintus varázstere egész nap vár, hogy bejárd a Test-Szív-Tudat Tereit. Az épített labirintus útja belső, meditációs úttá válik. Céllal indulsz és célba érkezel. A labirintus útjait installációk kísérik, s benne önmagadra találó utadat üzenetek, meglepetések segítik. Keresd fel a Tündérkertet, mely útvesztő labirintus helyett útkereső labirintust rejt, s benne kövesd a Boldogság AranyFonalát. 

A napi programokat a Grál Ház Szellemi központ oktatói tartják: Szinkron ÉletRendszer oktatók, az AranyAsszony Iskola oktatói, Személyiség-Lélekintegrációs Állítás Vezetők, a Női Energia Fitnesz és a Férfi Energia Fitnesz oktatói, KidsEnergym oktatói:

  • Pozsgai Nikoletta, önmegvalósítás specialista, személyiségfejlesztő tréner, kineziológus, NEF és Szinkron Mester Oktató

  • Varga Beatrix Varga Beatrix örömmentor, kineziológus, coach, NEF AMM oktató, Szinkron oktató, magzati stresszoldás specialista

  • Varga Vivien Lilla, gyermek képességfejlesztő, NEF oktató, életút tanácsadó

  • Bottyán Katalin Személyiségintegrációs Állításvezető