Információ

Dátum, helyszín

Megközelítés

Parkolás

Jegyek a helyszínen

Sátrazás

Szállás

Gyermekek

Diák kedvezmény

Tisztálkodás

Háziállatok

Motyó

Orvos

Utazás

Információ

Mielőtt felhívnál vagy írnál, arra kérünk, böngészd át a menüpontokat, tényleg hasznos.

Telefonszámunk, amelyen hétfőtől péntekig, 8 és 17 óra között elérsz minket: +36-1-299-0989

E-mail címünk: info@everness.hu

 

Dátum, helyszín

A következő Everness Fesztivált 2017. június 20-25. között rendezzük meg Alsóörsön. (http://pelsocamping.hu/galeria/)
Kapunyitás: 2017. június 20. kedd, 12:00 óra. A rendezvényt Klein Csaba fesztiváligazgató nyitja meg 15:00 órakor.
A Fesztivál 25-én 16 órakor ér véget.

A pontos cím: 8226, Alsóörs Camping utca 19.

Megközelítés

Budapesttől 122 km-re találod meg a Pelso Campinget (Alsóörs, camping utca 19.) Balatonalmádi és Balatonfüred között. A Fesztivál területét megközelítheted:

 • autóval: Budapest felől az M7-es autópályán haladva a 90. számú kijáratig, itt a 71-es számú útjelzés felé tarts Balatonfüred irányába.
 • vonattal: Budapestről, a Déli pályaudvarról Alsóörs megállóig. Onnan már csak pár percet kell sétálnod a Vasút utcán a menetiránynak megfelelően, és meg is érkeztél.
 • busszal: Budapestről, a Népliget autóbusz-állomástól Alsóörs-autóbuszállomás megállóig. Innen is kb. 10 perces sétával juthatsz el a Fesztivál bejáratáig.
 • kerékpárral: egyelőre úgy tűnik, nem lesznek kerékpártárolóink, de biztosan találni fogtok rá módot, hogy kerékpárjaitokat lekössétek a bejárat környékén.
 • Oszkár Telekocsival

Parkolás

A Fesztivál területén kijelölt parkolónk lesz, de Alsóörs utcáiban természetesen ingyenesen parkolhatsz. Kérünk, ezt úgy tedd, hogy az ott lakók közlekedését ne akadályozd!

A fesztivál helye: 8226, Alsóörs Camping utca 19.

Kérjük, hogy a község területén belül is ügyelj a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására, a parkolásra vonatkozó előírásokat pedig kísérd fokozott figyelemmel!

Térkép és részletek:

http://pelsocamping.hu/terkep/ 

Jegyek a helyszínen

Igen, a helyszínen is tudsz napijegyet vagy bérletet venni és készpénzzel, illetve bankkártyával is ki tudod fizetni. Hamarosan lehetőséged lesz SZÉP Kártyás fizetésre is, addig szíves türelmedet kérjük.
Ha mégis online vásárolnál, itt  megteheted. 
Rendezvényünk 14 éves korig ingyen látogatható.
 

Sátrazás

Fesztiválbérleted vagy jegyed birtokában a fesztivál területén kijelölt sátorhelyeket saját sátraddal, ingyenesen igénybe veheted. Zuhanyzó, mosdó és toalett a  közelben található.

Sátorhelyigényedet nem kell előre bejelentened és a fesztivál első napján déltől lesz lehetőséged felállítani sátradat, hogy a 15:00 órakor kezdődő Megnyitóig be tudj rendezkedni.

A fesztivál területére gépjárművel csak a kijelölt parkolóhelyig lehet behajtani, ezért javasoljuk, hogy sátradat és egyéb csomagodat praktikusan, kézzel könnyen szállítható módon csomagold össze!

Szállás

Rendezvényünk alatt többféle szálláslehetőséget is igénybe vehetsz, amelyek kiválasztásában és lefoglalásában segítünk is neked! Ha a fesztivál területén belül szeretnél aludni, akkor kizárólag az Everness oldalán keresztül tudsz majd foglalni a limitált számú szálláshelyek közül. 

A szálláshelyeinkkel kapcsolatos általános információt és a foglalás részleteit ide kattintva találod meg: SZÁLLÁS

Gyermekek

Fesztiválunk kifejezetten gyermekbarát, amely azt jelenti, hogy a gyerekekre kiemelt figyelmet fordítunk: lesz gyermekmegőrző, ahol az önkéntes óvónők és segítők nem csak vigyáznak az ifjú titánokra, hanem foglalkoztatják, szórakoztatják is őket, hogy te is nyugodtan fesztiválozhass, és akár egész nap látogathasd a különböző programokat.

A felügyeleten kívül természetesen számtalan, az Everness szellemiséggel összhangban lévő gyermekprogramot szervezünk nekik. Például kipróbálhatják a gyerekjógát, de kézműves foglalkozásokból, zsonglőrködésből sem lesz hiány.

Mivel azt szeretnénk, hogy az egész családod jól érezze magát, ezért gyermeked 14 éves korig nem csak ingyen látogathatja a fesztivált, de mobilházaink nappalijában a szállása is ingyenes (kihúzható kanapé két gyermek részére). A részletes információt és a foglalás részleteit itt találod.

 

 

Diákkedvezmény

A belépéskor érvényes diákigazolvánnyal kell rendelkezned.

Ha otthon felejted, vagy már nem érvényes, akkor belépés előtt ki kell fizetned teljes árú jegy és a kedvezményes jegy közötti különbséget.

Tisztálkodás

A rendezvény területén több vizesblokk is vár rád, lesz csapvíz, mosdóból és wc-ből pedig rengeteget találsz, sőt, még öko-barát alomszékekkel, azaz száraz-toalattekkel is készülünk. Kérjük, figyelj a tisztaságra, és ne folyasd feleslegesen a vizet! Javasoljuk, hogy a fennakadások elkerülése érdekében a nap kevésbé forgalmas időszakaiban használd inkább a zuhanyzókat, ne csak a reggeli vagy esti órákban!

Háziállatok

A gazdik mellett természetesen a házikedvenceket is szeretettel látjuk a rendezvényen - a vízpartot, a napsütést és a társaságot biztosan ők is nagyon fogják élvezni.

Minden kutyát szeretettel várunk a fesztiválra, ha:

 • fegyelmezett, szófogadó: a gazdája sétáltatja őt és nem fordítva, illetve hívásra minden esetben visszamegy

 • barátságos: nem várjuk el, hogy mindenkivel önállóan barátkozzon (bár örülünk neki :), de ne jelentsen veszélyt és ne adjon okot aggodalomra, félelemre, ne morogjon sem más kutyákra, sem emberekre

 • szobatiszta: esetünkben a szoba a fesztivál területét jelenti. A gazdi feladata a kutyus által keletkeztetett összes szerves hulladék gondos összeszedése, s annak a megfelelő szemetesbe helyezése

 • jóllakott: nem kunyerál, nem csór ételt az asztalról, esetleg mások tányérjáról, nem szedi szét a szemeteseket

 • műértő: nem ugat bele mások csendes beszélgetésébe, zenéjébe

 • felelősségteljes: felelősséget vállal gazdája cselekedeteiért

 • belátó: ha bajba keveredik, tud bocsánatot kérni

 • A felhőtlen szórakozás biztosításának érdekben gazdiként kérünk téged, hogy ügyelj a terület tisztaságára és a többi fesztiválozó nyugalmára, akár úgy is, hogy kedvencedet pórázon tartod.
  Köszönjük! :)

   

A felhőtlen szórakozás biztosításának érdekben gazdiként arra kérünk téged, hogy ügyelj a terület tisztaságára és a többi fesztiválozó nyugalmára, akár úgy is, hogy kedvencedet pórázon tartod.
Köszönjük! :)

Motyó

Hozz magaddal kényelmes ruhákat, és ha szeretnél mozogni, akkor jógamatracot, fürdőruhát, törölközőt, illetve, ha sátorban alszol, célszerű még beszerezned vízhatlan sátrat, hálózsákot, derékaljat. Számos standnál és az ételudvarban biztosítunk változatos étkezési lehetőséget, illetve vizet és egyéb italokat is ezeken a helyeken tudsz majd vásárolni. Fontos tudnod, hogy a fesztivál területére gépjárművel nem lehet majd behajtani, ezért javasoljuk, hogy praktikus, kézzel könnyen szállítható csomagokat állíts össze magadnak!
Kérünk, olvasd el a Házirendet, amiben az is szerepel, mi az, amit NEM hozhatsz a Fesztivál területére.

Orvos

Kérjük, hogy a rendezvény alatt fokozottan vigyázz magadra és fesztiválozó társaidra – a várható meleg miatt figyelj oda arra is, hogy elegendő folyadékot fogyassz, gondoskodj a napvédelemről, viselj sapkát! Ha mégis rosszul éreznéd magad, vagy bármilyen egészségügyi problémád adódna, fordulj bizalommal az állandóan működő orvosi ügyelethez, amelynek helyét a térképen jelöltük.

Utazás

Az évek óta népszerű Telekocsi szolgáltatást idén is érdemes igénybe vennetek, ehhez Facebook-os eseményünkben egyénileg szervezhettek utazó partnereket, de használhatjátok az Oszkár rendszerét is.