Információ

Dátum, helyszín

Megközelítés

Parkolás

Jegyek a helyszínen

Sátrazás

Szállás

Gyermekek

Diák kedvezmény

Tisztálkodás

Háziállatok

Motyó

Orvos

Utazás

Információ

Mielőtt felhívnál vagy írnál, arra kérünk, böngészd át a menüpontokat, tényleg hasznos.

Telefonszámunk, amelyen hétfőtől péntekig, 8 és 17 óra között elérsz minket: +36-1-299-0989

E-mail címünk: info@everness.hu

 

Dátum, helyszín

A következő Everness Fesztivál - Indián Nyár programunkat 2017. szeptember 14-17. között rendezzük meg Alsóörsön. (http://pelsocamping.hu/galeria/)
Kapunyitás: 2017. szeptember 14. csütörtök 12:00 óra. 
A program 2017. szeptember 17-én vasárnap 12:00-kor ér véget.

A pontos cím: 8226 Alsóörs Camping utca 19.

Megközelítés

Budapesttől 122 km-re találod meg a Pelso Campinget (Alsóörs, camping utca 19.) Balatonalmádi és Balatonfüred között. A Fesztivál területét megközelítheted:

 • autóval: Budapest felől az M7-es autópályán haladva a 90. számú kijáratig, itt a 71-es számú útjelzés felé tarts Balatonfüred irányába.
 • vonattal: Budapestről, a Déli pályaudvarról Alsóörs megállóig. Onnan már csak pár percet kell sétálnod a Vasút utcán a menetiránynak megfelelően, és meg is érkeztél.
 • busszal: Budapestről, a Népliget autóbusz-állomástól Alsóörs-autóbuszállomás megállóig. Innen is kb. 10 perces sétával juthatsz el a Fesztivál bejáratáig.
 • kerékpárral: egyelőre úgy tűnik, nem lesznek kerékpártárolóink, de biztosan találni fogtok rá módot, hogy kerékpárjaitokat lekössétek a bejárat környékén.
 • Oszkár Telekocsival

Parkolás

A Fesztivál területén a kijelölt parkolóhelyeken és Alsóörs utcáiban ingyenesen parkolhatsz. Kérünk, ezt úgy tedd, hogy az ott lakók közlekedését ne akadályozd!

A fesztivál helye: 8226, Alsóörs Camping utca 19.

Kérjük, hogy a község területén belül is ügyelj a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására, a parkolásra vonatkozó előírásokat pedig kísérd fokozott figyelemmel!

Térkép és részletek:

http://pelsocamping.hu/terkep/ 

Jegyek a helyszínen

A helyszínen is tudsz bérletet venni és készpénzzel, illetve bankkártyával is ki tudod fizetni. OTP SZÉP Kártyás fizetésre CSAK online van lehetőséged. K&H SZÉP Kártyádat telefonos tranzakció indításával tudjuk elfogadni, az MKB SZÉP Kártya elfogadásán pedig még dolgozunk, addig szíves türelmedet kérjük.
Ha mégis online vásárolnál, itt  megteheted. 
Rendezvényünk 14 éves korig ingyen látogatható.
 

Sátrazás

Indián Nyár 2017 programunkon fesztiválbérleted csak a fesztiválra való belépésre jogosít. A fesztivál területén kijelölt sátorhelyeket saját sátraddal vagy lakóautóddal a Pelso Camping árszabályozása szerint veheted igénybe.  Zuhanyzó, mosdó és toalett a  közelben található.

Sátorhelyigényedet felénk nem kell előre bejelentened és a fesztivál első napján déltől lesz lehetőséged felállítani sátradat, hogy a délután folyamán be tudj rendezkedni.

A fesztivál területére gépjárművel csak a kijelölt parkolóhelyekig lehet behajtani, ezért javasoljuk, hogy sátradat és egyéb csomagodat praktikusan, kézzel könnyen szállítható módon csomagold össze!

Szállás

Rendezvényünk alatt többféle szálláslehetőséget is igénybe vehetsz, amelyek kiválasztásában a Pelso Camping munkatársai lesznek segítségedre.

A szálláshelyekkel kapcsolatos általános információt és a foglalás részleteit ide kattintva találod meg: SZÁLLÁS

Gyermekek

Fesztiválunk kifejezetten gyermekbarát, amely azt jelenti, hogy a gyerekekre kiemelt figyelmet fordítunk: lesz gyermekmegőrző, ahol az önkéntes óvónők és segítők nem csak vigyáznak az ifjú titánokra, hanem foglalkoztatják, szórakoztatják is őket, hogy te is nyugodtan fesztiválozhass, és akár egész nap látogathasd a különböző programokat.

 

 

Diákkedvezmény

Indián Nyár 2017 programunkon a bérlet ára egységes és csak a teljes időtartamra váltható. 

Tisztálkodás

A rendezvény területén több vizesblokk is vár rád, lesz csapvíz, mosdóból és wc-ből pedig rengeteget találsz. Kérjük, figyelj a tisztaságra, és ne folyasd feleslegesen a vizet! Javasoljuk, hogy a fennakadások elkerülése érdekében a nap kevésbé forgalmas időszakaiban használd inkább a zuhanyzókat, ne csak a reggeli vagy esti órákban!

Háziállatok

A gazdik mellett természetesen a házikedvenceket is szeretettel látjuk a rendezvényen - a vízpartot, a napsütést és a társaságot biztosan ők is nagyon fogják élvezni.

Minden kutyát szeretettel várunk a fesztiválra, ha:

 • fegyelmezett, szófogadó: a gazdája sétáltatja őt és nem fordítva, illetve hívásra minden esetben visszamegy

 • barátságos: nem várjuk el, hogy mindenkivel önállóan barátkozzon (bár örülünk neki :), de ne jelentsen veszélyt és ne adjon okot aggodalomra, félelemre, ne morogjon sem más kutyákra, sem emberekre

 • szobatiszta: esetünkben a szoba a fesztivál területét jelenti. A gazdi feladata a kutyus által keletkeztetett összes szerves hulladék gondos összeszedése, s annak a megfelelő szemetesbe helyezése

 • tisztaságszerető: akárcsak a gazdája, aki tudomásul veszi, hogy a kutyust csak bizonyos típusú mobilházakba engedi be a Pelso Camping, s melyért kötelezően fizetendő végtakarítást számol fel

 • jóllakott: nem kunyerál, nem csór ételt az asztalról, esetleg mások tányérjáról, nem szedi szét a szemeteseket

 • műértő: nem ugat bele mások csendes beszélgetésébe, zenéjébe

 • felelősségteljes: felelősséget vállal gazdája cselekedeteiért

 • belátó: ha bajba keveredik, tud bocsánatot kérni

 • A felhőtlen szórakozás biztosításának érdekben gazdiként kérünk téged, hogy ügyelj a terület tisztaságára és a többi fesztiválozó nyugalmára, akár úgy is, hogy kedvencedet pórázon tartod.
  Köszönjük! :)

Motyó

Hozz magaddal kényelmes ruhákat, és ha szeretnél mozogni, akkor jógamatracot, fürdőruhát, törölközőt, illetve, ha sátorban alszol, célszerű még beszerezned vízhatlan sátrat, hálózsákot, derékaljat. Számos standnál és az ételudvarban biztosítunk változatos étkezési lehetőséget, illetve vizet és egyéb italokat is ezeken a helyeken tudsz majd vásárolni. Fontos tudnod, hogy a fesztivál területére gépjárművel csak bizonyos pontokig lehet majd behajtani, ezért javasoljuk, hogy praktikus, kézzel könnyen szállítható csomagokat állíts össze magadnak!
Kérünk, olvasd el a Házirendet, amiben az is szerepel, mi az, amit NEM hozhatsz a Fesztivál területére.

Orvos

Kérjük, hogy a rendezvény alatt fokozottan vigyázz magadra és fesztiválozó társaidra – a várható meleg miatt figyelj oda arra is, hogy elegendő folyadékot fogyassz, gondoskodj a napvédelemről, viselj sapkát! Ha mégis rosszul éreznéd magad, vagy bármilyen egészségügyi problémád adódna, fordulj bizalommal az állandóan működő orvosi ügyelethez, amelynek helyét a térképen jelöltük.

Utazás

Az évek óta népszerű Telekocsi szolgáltatást idén is érdemes igénybe vennetek, ehhez Facebook-os eseményünkben egyénileg szervezhettek utazó partnereket, de használhatjátok az Oszkár rendszerét is.