Tűzmadarak -

Tűzmadarak

A Tűzmadarak zsonglőrcsoport 2000-ben alakult. Talán nincs is olyan ember hazánkban, aki ne hallott volna rólunk, vagy ne csodálta volna meg előadásunkat. Köszönhető ez a sok televíziós szereplésünknek, illetve a hazai és nemzetközi turnéknak. Külföldi szerepléseink elsősorban Európa országaiban voltak, de megfordultunk az Egyesült Államokban, közel-keleti országokban, Indiában. A legnézettebb előadás a Dél-afrikai Köztársaságban, a krikett világbajnokság gáláján volt, melyet 40 millió ember csodált meg élő adásban. Elsődleges műsoraink a tűztánc show-k, melyekben egyedülállóan ötvözzük az akrobatikát, a tűztáncot és innovatív eszközökkel, látványos effektusokkal kápráztatjuk el közönséget. Repertoárunkban azonban klasszikus vásári mutatványos utcai előadásokat, gyermek játszóházat, és különböző kortárs zsonglőr és akrobata számokat is kínálnunk. A csoportunk közreműködik több nagy színházi társulat előadásában, tagjaink mint zsonglőrök, akrobaták vagy kaszkadőrök lépnek színpadra. Jelenleg is az Operett Színház Rómeó és Júlia előadásának szereplői.
A mai ember igénye túlmutat a klasszikus cirkuszi előadásokon, így több újcirkuszi és cirkuszszínházi darabban közreműködtünk, illetve saját tűzszínházi előadásokat is színpadra vittünk. 
Számos nemzetközi zsonglőrtalálkozón és továbbképzésen veszünk részt meghívott előadókként vagy tanárokként. Ez kiváló alkalom a tapasztalatcserére, valamint saját képességeink fejlesztésére is. Fennállásunk óta több mint 2000 előadásunk volt világszerte, melyekben mindig a technika, a látvány és a művészi önkifejezés harmonikus egyensúlyára törekedtünk.

Facebook

Programok

  • Gála műsor - 2017.09.16. 22:30 (Evernessia)
  • Zsonglőr workshoppok - 2017.09.17. 10:00 (Felnőtt játszótér III.)