Reality Engine -

zenész

Reality Engine

A New York City-ben letelepedett multimédia Művész, Kelemen Mátyás állítja, hogy a Reality Engine produkciói hihetetlen, audió-vizuális elemekkel vezérelt élményt nyújtanak a táncparketten . A vetítés modern berendezéseinek, a zenével, képekkel és megvilágítással való összehangolása, egyedi élményt teremt amelynek magával ragadó látványát hallhatják és hangját láthatják. Máyás meglátogatta Dél-Amerikát és Európát, jelentős hallgatósághoz szólva olyan fesztiválokon, mint a Transcendence (Br), Universo Paradello (Br), Tribe (Br), Sziget (Hu) és Félsziget (Ro). 2011 utolsó napján a Time Square-n fekvő Best Buy Theater-ben nyitott az Infected Mushroom-nak.
Mátyás előadásai követhetőek olyan hotspot-okon, mint a Provocateur, Cielo és Verboten vagy olyan eseményeken, mint a Burning Man, Disorient, iFeell és Robot Heart, ahol megragadó és teljes mértékben átölelő audió-vizuális berendezéseket alkot.
2015 szilveszterén a Light Harvest Studio közreműködésével a Reality Engine bemutatta az „i(holografic)” cimű előadását a BangOn-on! rendezvénysorozat eseményén, amely New York egy nevezetes lerakatában zajlott , a Time&Space-ben. Felhasználván a legkülönlegesebb holografikus, vizuális és megvilágítási technikákat egy jól eltalált ritmussal, a megjelent közönséget az álmok virtuális földjére sodorta.
Reality Engine és Monikkr együttműködése a „Get Behind Me” és a „Gonna make you mine”, 3D anaglyph videoklippel született, amelynek rendezése es produkciója is Mátyást illeti, és a NYC Bass Collective kiadásában talalhatóak. 
2016-ban Európa irányába érdeklődvén épült fel egy Audio-Vizuáis produkciós studió Romániában, melyet egy új rezidencia követett, a Rise Of The Robots, amely az underground elektronikai zenére alapuló, színes művészeti irányzatokat tartalmazó rendezvénysorozat. Együttműködvén Kiss Sándorral, az Immersive Solutions-től, 2017 egy újabb fejezetet indított el. 
Monumentális Video-Mapping installációk, hangra reagáló megvilágítási elemek, és egyedileg tervezett különleges efektusok egészítik ki a Reality Engine előadásait. Érdemes követni a folyton megjelenő audió-vizuális kiadásokat, és a hozzád közeli rendezvények felbukkanását.
’Egyedi, képzeletet felülmúló tapasztalatokat létrehozván a táncparketten, Reality Engine egy olyan utázásra repít el bennünket, amely megmutatja, hogy mennyire is mély a megszokások fekete lyuka.’

Facebook 
Honlap

Programok

  • dj set - 2017.09.16. 19:30 (Evernessia)