Cseke Szabolcs -

zenész

Cseke Szabolcs

Cseke Szabolcs "Tücsökszabi" zenepedagógus, dalszerző, költő, hangterapeuta vagyok. Gyermekműsoraim mellett hangfürdőket, felnőttkoncerteket, közös magyar mantrázásokat tartok. Három lemezem jelent meg ezidáig. Dalaim a szeretetről, a csendes jelenlétről, az örömről, a szerelemről,  a szabadságról szólnak. Hiszem, hogy a közös dalolással ki tudjuk nyitni szívünket, szebbé tudjuk varázsolni világunkat.

Hegedülök, gitározom és tündérdobon (handpanen, hangdrumon) játszom.Utóbbi hangszert forgalmazom is, és tanítványokat is fogadok.
Tücsökmantra nevű zenekarommal saját dalaimat adom elő, szeretetről, szeretettel szóló magyar mantrákat. Zenésztársaim Réthy Boglárka és Janicsek Zsolt.
A Tücsökszabi Móka saját gyerekdalaimon, és autentikus, népi gyerekdalokon alapuló, országszerte egyre ismertebb, játékos, vidám, interaktív mulatság, elsősorban az óvodás korosztálynak.
A Hangölelés és a ThétaHang csoportos, illetve egyéni hangterápiás foglalkozás, utóbbi a théta healing és a zeneterápia saját fejlesztésű ötvözete.

Handpan workshop Cseke Szabival

Az olasz Marco Della Ratta csodálatos hangszerein játszik nektek Cseke Szabi, aki az egyik legjobb minőségű handpan hazai forgalmazója és szerelmese. Ez alkalommal lehetőségetek nyílik kipróbálni, együtt játszani ezeken a Szabi által tündérdobnak hívott hangszereken. Többféle hangolású handpan szólal majd meg, amelyeken meg is tanulhattok egyéni konzultációt követően néhány hónap alatt, és Szabin keresztül rendelhettek is a saját belső világotoknak megfelelő hangzású hangszert magatoknak. A helyszínen kiderül számotokra, hogy egyéb hangszeres tudás nélkül is, pusztán intuitív megélés útján megszólaltathatóak ezek a mélyen zengő, meditatív állapotot létrehozó tündérdobok.

Facebook

Honlap

Programok

  • Koncert - 2017.09.17. 08:00 (Evernessia)