slider 2

 

 

Hamarosan!...

 

 

EVERNESS INdián nyár - őszi feltöltődés az elemek jegyében

 
#fesztiválmásképp

Keresel valamit? Az utadat, magadat, helyedet a világban? Tanítót, mozgást, barátokat? Új ízeket, zenét, vagy csak kilépnél kicsit az unalmasból, a megszokottból, a komfortosból? Nálunk rengeteg lehetőséged lesz erre, hiszen hazai és külföldi spirituális tanítók, előadók mellett változatos zenei és mozgásprogramokkal várunk egész családoddal együtt.

 

#tudatosság

Az Everness Indián Nyár a tudatosság ideje: négy nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A rendezvény időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba.

 

#feltöltődés

Az Everness Indián Nyár négy nap feltöltődés: felnőtt játszótér, ahol felszabadultan, mégis felelősséggel lehetünk ismét gyermekek. Tánc és jóga, számos mozgásprogram és harcművészeti foglalkozás vár ránk a Balaton partján, hogy jóleső fáradtságunkat aztán egészséges ételeket és italokat fogyasztva pihenjük ki, esténként pedig világzenei koncertek és meghitt hangulatú házibulik várnak ránk.

 

#közösség

Az Everness Indián Nyár a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerhetjük meg a különféle önfejlesztő módszereket. Ez a közösség nem csupán a fesztivál pár napja alatt létezik, hiszen tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink a rendezvény után is kapcsolatban maradnak egymással, beépítve mindennapjaikba az itt elsajátított ismereteket, tovább formálva a világot, az otthont, amelyben élni szeretnénk.

 

Jegyvásárlás

ELŐADÓINK

Hitelesség, Változatosság, Élmény

 

Az Everness Indián Nyár középpontjában elsősorban a tudatosság, az egészséges életmód, az önmeghaladás és az emberi kapcsolatok állnak. Ennek szellemében hívtuk el a különböző területek jeles képviselőit, szakértőit, hogy a fejlődésedet szolgáló információk és tudás a leghitelesebb forráson keresztül juthasson el hozzád. A fesztivál nyitott és elfogadó légkörében szabadon elmélyülhetsz számodra új témákban, módszerekben, hogy rendezvény után energiával tele, és tényleg feltöltődve térhess haza – a lényeg, hogy jól érezd magad és újra felfedezd valódi énedet!.

Jegyvásárlás

Programok

Világzene, Mozgás, Közösség

További programok

Emlékezz vissza az eddigi legjobb nyári fesztiválos koncertélményeidre – sikerült? Akkor készülj fel, mert az Everness Indián Nyáron alaposan átrendezzük a toplistádat! Koncertjeink és zenei programjaink nálad is jó időre a dobogóra fognak kerülni, ugyanis a zenei élmények vadiúj dimenziójába repítünk. Mivel a kikapcsolódás és a feltöltődés egy pillanatra sem állhat le ezalatt a pár nap alatt, ezért a világzene és a chill műfajok minden szegletét felfedezzük, hogy átélhesd a zene és a ritmus nyugtató, gyógyító erejét, de egyben az előadók, a közös buli és tánc által kiváltott eksztázist is megtapasztalhasd.

Jegyvásárlás

Szállás

Jobb, szebb, tisztább és sokkal több, mint eddig bármikor.

További programok

Amennyiben szállást szeretnél foglalni, kérjük, keresd fel a Pelso Camping honlapját.
http://pelsocamping.hu/ 

 
Jegyvásárlás

Jegyek

Bérletek, napi jegyek

 
 
Jegyvásárlás

Partnerek

Workshop, Masszőr, Egyéni, Stand, Vendéglátás

 
 
Jegyvásárlás

SZOLGÁLTATÓK

 

Tovább

Jegyvásárlás